>
Czerwca 13, 2025, 22:54:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 30   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Maria. przejście od 8 do 30 tys miesięcznie  (Przeczytany 336883 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #50 : Października 11, 2010, 22:59:33 »

2010.10.11 Poniedziałek. Dzisiaj miałam dożo pracy, praktycznie bez przerwy kilkanaście godzin. Ćwiczyłam w przerwach i przy okazjach, które się pojawiały.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #51 : Października 11, 2010, 23:03:22 »

Komentarz do poniedziałkowego treningu Marii. Efektywność = 85%. Energia = 60-90-115. Stan Bogactwa = 30-50-60

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #52 : Października 12, 2010, 22:34:18 »

2010.10.12 Wtorek. Rano ćwiczyłam tylko chwilkę. Przeszłam szybko przez wszystkie wartości, zjadłam śniadanie i do pracy. Poćwiczyłam koło godziny dopiero wieczorem. Trochę mnie to zregenerowało gdyż praca była męcząca i obciążająca. Nie bardzo ale zawsze. Z Bogactwem dzisiaj nie ćwiczyłam. Wystarczyło mi czasu na ogólny trening energii i regenerację obciążeń, które się pojawiły wskutek dnia.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #53 : Października 12, 2010, 22:41:55 »

Komentarz do wtorkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 70-95-110. Modelowanie Bogactwa = 10-40-85. Jak na dzień gdzie nie mogłaś dużo ćwiczyć to zupełnie dobrze. Wartość do ćwiczenia to dalej Bogactwo. Trenuj intensywniejsze jego odczuwanie, to da Ci największy postęp.
Pozdrawiam
Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #54 : Października 13, 2010, 23:46:16 »

2010.10.13 Środa. Podczas pierwszej połowy nie ćwiczyłam gdyż cały czas była praca. Dopiero podczas powrotu mogłam sobie potrenować. Zajmowałam się głównie regeneracją i podnoszeniem swojego poziomu energii. Na pracę z bogactwem nie starczyło mi już czasu.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #55 : Października 13, 2010, 23:52:00 »

Komentarz do środowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 100%. Energia = 85-100-110. To jest bardzo dobry wynik. Zauważ, że po raz pierwszy średnia energia dnia osiągnęła u ciebie poziom 100%. Zbliżasz się do nowego poziomu możliwości. Stan Bogactwa = 30-55-100. Gratulacje za maksymalny stan bogactwa. Masz coraz lepszą formę !!!
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #56 : Października 15, 2010, 13:25:26 »

2010.10.14. Czwartek. Miałam bardzo intensywny emocjonalnie dzień. Dużo spotkań biznesowych i to ważnych. Pod koniec dnia postanowiłam dać sobie luz i odpocząć. Nawet nie ćwiczyłam wieczorem i nie zrobiłam wpisu. Choć o tym myślałam.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #57 : Października 15, 2010, 13:31:13 »

Komentarz do czwartkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 85% Energia = 75-90-110. Modelowanie Bogactwa = 30-75-95. Ogólnie mogłaś dużo lepiej wykorzystać ten dzień dla swoich celów. Szukaj nowych sposobów regeneracji i odpoczynku. Takich, które wprost prowadzą cię do obranego celu. Modelowanie Bogactwa idzie dobrze, jesteś tu coraz lepsza.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #58 : Października 16, 2010, 10:52:58 »

2010.10.15 Piątek. Ćwiczyłam podwyższanie poziomu energii trochę podczas wyznaczonego za to czasu jednak dużo więcej podczas normalnych zajęć, kiedy mogłam część mojej uwagi przeznaczyć na dbanie o formę. Pod wieczór pojawiło się dużo zmęczenia i ... przestałam dbać o swój poziom energii - odpuściłam dla bieżącej wygody. Ten sposób reakcji mam jeszcze do zmiany.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #59 : Października 16, 2010, 10:57:28 »

Komentarz do piątkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 90. Gdybyś nie odpuściła wieczorem było by dużo więcej. Energia = 80-100-110. Modelowanie Bogactwa = 30-65-115. Są tutaj postępy. Pracuj nad wzorami bogactwa dużo częściej. To jest teraz najbardziej opłacalny kierunek twojego treningu.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #60 : Października 17, 2010, 00:21:16 »

2010.10.16 Sobota. Dzisiaj poćwiczyłam sobie rano i sporo przed południem. W trakcie dnia tak się zaangażowałam w pisanie projektu, że nie za bardzo dbałam o formę. Mam zwyczaj silnie angażować się w swoją pracę, którą zresztą bardzo lubię. Teraz z dystansu widzę, że mogłam co jakiś czas podwyższać swoją energię i nastawienia. Byłby to kierunek "od dobrego do bardzo dobrego". Jednak tego nie zrobiłam. Te wpisy pomagają mi szybciej dostrzegać co robię i jak mnie to prowadzi do mojego celu.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #61 : Października 17, 2010, 00:30:06 »

Komentarz do sobotniego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95. Energia = 75-90-110. Modelowanie bogactwa = 30-80-100.
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #62 : Października 17, 2010, 22:51:06 »

2010.10.17 Niedziela. Dzisiaj zaczęłam dzień od treningu. Przećwiczyłam wszystkie wartości. Jeszcze kilka razy w ciągu dnia popracowałam nad energią. W szczególności nad stanem Bogactwa.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #63 : Października 17, 2010, 22:56:05 »

Komentarz do niedzielnego treningu Marii. Efektywność dnia = 95%. Energia = 80-100-115. Bardzo dobrze i tak dalej. Modelowanie stanu Bogactwa = 70-90-110. Tu także masz bardzo dobry wynik!!!

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #64 : Października 18, 2010, 19:38:13 »

2010.10.18. Poniedziałek. Ciekawy czas. Mem teraz dosyć wysoki poziom energii. Dało to następujące rezultaty. 1. pojawiają się większe pieniądze. 2. pojawia się także to co stoi im na przeszkodzie głównie w formie napięć w ciele i blokujących emocji. Dawniej bym od nich uciekała lub z nimi walczyła. Teraz przekształcam je za pomocą nadwyżek energii, tok jak to przećwiczyłam wcześniej z Kazikiem. I działa. Przeszkody się "rozpuszczają". To najlepsze słowo jakie mi przychodzi na opisania tego zjawiska. Czasami w trakcie tego procesu dostaję także intelektualne zrozumienie o co w tym przypadku chodziło. A czasami nie. Kiedy skończy się taki proces rozpuszczania bloku pojawia się dużo swobody. Czuję się tak jakbym posprzątała jakiś kawałek siebie. Bardzo miłe przyjazne uczucie.
Dzisiaj dużo ćwiczę. Odłożyłam kilka mniej pilnych spraw i robię większe wewnętrzne porządki. Dyskutowaliśmy to już z Kazikiem i to się potwierdza w moim doświadczeniu. Kiedy oczyszczę jakiś obszar z tego co stare i juz niepotrzebne pojawia się większa łatwość działania. Kazik nazywa to "przestrzenią na sukces".
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #65 : Października 18, 2010, 22:13:25 »

Komentarz do poniedziałkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 105%. Super gratulacje, świetnie wykorzystany dzień. Po raz pierwszy masz taką efektywność. Wchodzisz w nowy świat, który jest dla tych co nie zadowalają się normą!!! Energia = 90-100-120. Energia też dobra. Tak powinno być cały czas. Modelowanie stanów Bogactwa = 30-70-110. Tutaj jest jeszcze sporo do zrobienia. To co określałaś jako rozpuszczanie bloków i czyszczenie pomoże ci dojść do odpowiedniej jakości nastawienia na Bogactwo. Na razie jak najwięcej tworzenia nowej jakości i czyszczenie starego, które chce i powinno już odejść. Gratulacje, to był bardzo dobrze wykorzystany dzień. Przy takiej jakość twojej pracy cele, które sobie założyłaś są realne!!!
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #66 : Października 20, 2010, 00:05:13 »

2010.10.19. Wtorek. Dzień pełen pracy. Intensywna praca z tym co stare i powinno odejść. Uczę się cieszyć z tego,  że mogę zmieniać swoje ograniczenia w przestrzeń możliwości. Dawniej mnie to męczyło jak długo trwało. Zadaję sobie tylko pytanie, jak dużo muszę zmienić ,by przekroczyć dotychczasowe ograniczenia.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #67 : Października 20, 2010, 00:10:20 »

Komentarz do wtorkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 90-100-110. Modelowanie Bogactwa = 20-50-80. Trochę zmniejszyłaś tempo. Szkoda.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #68 : Października 20, 2010, 22:49:49 »

2010.10.21 Środa. Znowu pojawiły się fajne pieniądze. Teraz to jest ich naprawdę dużo. Dużo jak na pierwszy etap mojej ekspansji finansowej. Pieniądze zaczęły się pojawiać kiedy podniosłam swoją energię w okolice 100%. Nie jest jeszcze tak, jak ma docelowo być. Docelowo pieniędzy ma być dużo więcej i przy mniejszym wysiłku zarabianych. Jednak jak na etap do celu jest zupełnie fajnie. Podwoiłam swoje zarobki. Pracowałam, pracowałam i wyszło. Super. Pilnuję aby mój poziom energii dalej rósł. Regularnie też czyszczę to co pojawia się na drodze w charakterze przeszkody. Cała ta praca z początku dawała tylko (aż!) poprawę samopoczucia i formy. Jednak po pewnym czasie regularnego treningu zaczęły się pojawiać się konkretne rezultaty finansowe. Bardzo miło. Bardzo mi pomaga w tym regularna praca i komentarze Kazika.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #69 : Października 20, 2010, 23:03:31 »

Komentarz do środowego treningu Marii. Cieszę z powodu materialnych rezultatów naszej pracy. Ciekawe jest to, że jest tu zawsze element niepewności - w którym momencie nasze działania dadzą zewnętrzne i "twarde rezultaty". Podwojenie zarobków to dobry wynik, jak na stosunkowo krótki czas naszej współpracy i twoją początkową efektywność działań która była niższa do optymalnej. Zauważ, że nadal tylko muskasz poprzeczkę 100% efektywności działań i pełnego poziomu energii. Dlatego namawiam "Idź na całość". Powinnaś teraz przekraczać poziomy 100. To da ci wygodę i zapas w stosunku do minimalnych nakładów, których wymaga twój sukces.

A teraz trochę codziennych konkretów. Efektywność wykorzystania dnia = 100. Energia = 65-90-105. Modelowanie bogactwa = 20-85-115. Poziom 20 oznacza, że w ciągu dnia dopadały cię jakieś stany biznesowej słabości. Poziom 85 jest już dobrym poziomem zważywszy skąd startowałaś. Jest to przedpokój sukcesu.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #70 : Października 21, 2010, 22:26:05 »

2010.10.21 Czwartek. Miałam tylko trochę czasu na wygodny trening w spokoju. Cały dzień upłynął mi na działaniu. Dbam o to, by działać w jak najlepszej formie. Kiedy mam czas, to zaczynam ze świadomością tego jakie to ważne. Jednak w ferworze działań nie zawsze mam na to czas a jeszcze nie umiem dbać o skuteczne działanie i poziom energii jednocześnie. A szkoda, gdyż im mam lepszą formę, tym sprawy układają mi się łatwiej i milej. Jednaj w sumie był to miły dzień i dużo dzisiaj załatwiłam. Chyba będzie nowy kontrakt, tym razem średniej wielkości. Jednaj ciekawy i perspektywiczny.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #71 : Października 21, 2010, 22:35:08 »

Komentarz do czwartkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 20-100-120. Modelowanie Bogactwa = 35-80-120. Uzyskujesz dobre wyniki. Nic dziwnego, że w ślad za tym pojawiają się tez pieniądze nad którymi pracujesz. Po wielu dniach świadomej i dobrej pracy nad energia i pieniędzmi cześć potrzebnych ci umiejętności stała się już nawykiem. Wtedy wystarcza klarowna intencja a działanie automatycznie układa się w prawidłowe wzory. Jesteś na bardzo dobrej drodze. Pamiętaj jednak, że nie osiągnełaś jeszcze magicznego poziomu 100 jako codziennego standardu. Osiągnięcie tego standardu jest teraz priorytetem treningowym dla ciebie.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #72 : Października 22, 2010, 23:32:41 »

2010.10.23 Piątek. Dzień pełen pracy. Dałam rady poćwiczyć 20mminut rano. To niezbyt długo, ale za to porządnie. Aż nie chciało mi się skończyć. Te treningi sprawiają mi coraz więcej przyjemności a dodatkowo dają rezultaty w postaci efektów zewnętrznych = samopoczucie i silny wzrost zarobków. W trakcie dnia ćwiczyłam głównie w drodze do pracy i z pracy. Wtedy moja uwaga nie musi być skoncentrowana na zadaniach.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #73 : Października 22, 2010, 23:36:37 »

Komentarz do piątkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 80-100-120. Modelowanie Bogactwa = 80-90-100. To dobre wyniki. Zwłaszcza budowanie wewnętrznego wzoru Bogactwa.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #74 : Października 23, 2010, 16:02:49 »

2010.10.23. Sobota. Od czasu, kiedy zwiększyłam swoją formę i energia wzrosła do 90-100% pieniądze zaczęły spływać do mojego życia. Pojawiły się duże zamówienia. I co ciekawe, kontrakty zainicjowali klienci. w tym miesiącu zarabiam 18.000 PLN a w przyszłym mam realną szansę na przekroczenie 30.000PLN. I bardzo mi się to podoba. Zdaje sobie sprawę, że są to pierwsze sukcesy. Jednak przyszły szybciej i łatwiej niż się spodziewałam. Kazik ostrzega, żebym nie osiadała na laurach. Mówi. że teraz decydujący jest jak najwyższy poziom energii i budowanie prawidłowego modelu bogactwa. W takich sytuacjach jest też realny powrót do starych wzorców i dlatego warto się szczególnie pilnować. W finansach także występuje efekt JO-JO. nie tylko przy odchudzaniu.
Mam dzisiaj sporo ustawnego czasu. I robię sobie dużo przyjemności rozwijając przyjemne i pełne energii nastawienia. Takie psychiczne SPA połączone z AEROBIKIEM.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #75 : Października 23, 2010, 23:23:01 »

Komentarz do sobotniego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 60-100-120. Modelowanie stanu Bogactwa = 85-100-120. Gratulacje za stan bogactwa i za rzeczywiste osiągnięcia finansowe. Potrzebna jest wyższa efektywność wykorzystania dnia.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #76 : Października 24, 2010, 21:47:53 »

2010.10.24 Niedziela. Dzisiaj sporo ćwiczyłam. trochę się niepokoję, bo wygenerowałam dużo pracy i idących za tym pieniędzy Smiley)). Jednak oznacza to także duży wysiłek. Jest to oczywiście do zrobienia. Jednak jest bardzo ważne bym pilnowała regeneracji i dalszego wzrostu formy. Na tej bazie przychodzi czas kiedy powinnam zmniejszyć ilość pracy a zwiększyć ilość zarabianych pieniędzy. Wiem jak to zrobić i czekam na sposobny czas.
Zauważam także, że kiedy zbliżyłam się do założonych celów, to pojawiają się różne niepokoje. Odzywają się stare nawyki i "oprogramowanie" z poziomu 5-10 tys/mc. Na szczęście zauważam to co mnie ściąga w kierunku starych standardów. Rozpoznaję je i zmniejszam ich siłę. Niektóre nikną i już nie wracają.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #77 : Października 24, 2010, 21:56:20 »

Komentarz do niedzielnego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. To jest obecnie za mało. Potrzebujesz mieć 100%. Energia = 90-100-120 Tutaj jest dobrze. Modelowanie stanów Bogactwa = 70-95-115. Tu także jest postęp.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #78 : Października 25, 2010, 22:36:40 »

2010.10.25 Poniedziałek. Dobry dzień. Fajna praca z klientem a wieczorem dużo regeneracji i podłapanie dobrej formy.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #79 : Października 25, 2010, 22:41:31 »

Komentarz do poniedziałkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. To ciągle za mało. O włos ale za mało! Energia = 95-105-125. Poziom energii jest dobry. Modelowanie stanów Bogactwa = 70-90-115. Tutaj jest postęp. Ogólna rada - więcej zdecydowania i do przodu.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #80 : Października 26, 2010, 22:27:01 »

2010.10.26 Poniedziałek. Dzisiaj miałam bardzo dużo pracy. I to takiej, gdzie nie mogłam odpuścić swojej uwagi z tego co robię. Dlatego ćwiczyłam tylko trochę i przy okazji. Liczę na to, że te nawyki które sobie wypracowałam będą już działały. W zasadzie mam dobrą formę jednak wolałabym, żebym miała więcej czasu na odpoczynek, wyspanie się i poćwiczenie.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #81 : Października 26, 2010, 22:30:50 »

Komentarz do poniedziałkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Mario, to zaklęta granica, potrzebujesz mieć100!!!!! Energia = 85-100-120. Tutaj jest dobrze. Modelowanie bogactwa = 85-100-115. Tu także jest dobrze i co najlepsze nastąpił przyrost.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #82 : Października 27, 2010, 22:03:21 »

2010.10.27 wtorek. Rano miałam chwilkę, to sobie poćwiczyłam. Żałowałam, że tak krótko. Później też trochę w drodze do pracy. Praca bardzo intensywna. Nie było czasu na specjalny trening. Dopiero trochę w trakcie powrotu do domu. Od jutra jest trochę luźniej.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #83 : Października 27, 2010, 22:08:18 »

Komentarz do wtorkowego treningu Marii. Dobrze, że ćwiczysz w każdych warunkach. To się prędzej lub późnej przełoży na nowy nawyk. I właśnie o to chodzi. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. A dlaczego nie 100!!! Energia = 90-105-120. Super, średnia energia powyżej 100%, bardzo się cieszę. Modelowanie Bogactwa = 95-100-110. Też bardzo dobrze.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #84 : Października 28, 2010, 22:30:01 »

2010.10.27 Czwartek Dzisiaj trochę poćwiczyłam rano i w trakcie dnia. pracę miałam tak intensywną, że mogłam tylko pracować z energią "na autopilocie". wieczorem też mogłam trochę poćwiczyć.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #85 : Października 28, 2010, 22:33:54 »

Komentarz do czwartkowego treningu Marii. Wykorzystanie dnia = 100%. Gratulacje! Energia = 90-105-130. Tu także super. Modelowanie Bogactwa = 85-110-130 GRATULACJE Mario!!! Po raz pierwszy wszystkie wyniki masz takie jakie warto mieć.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #86 : Października 29, 2010, 22:29:31 »

2010.10.29 Piątek. Kolejny intensywny dzień pracy. Rano zdążyłam poćwiczyć kwadrans. Później troszkę w trakcie długiego dnia pracy i przy powrocie. Trening sprawia mi coraz większą przyjemność.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #87 : Października 29, 2010, 22:32:57 »

Komentarz do piątkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 85-100-115. Modelowanie stanów Bogactwa = 75-95-100.
Pozdrawiam
kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #88 : Października 30, 2010, 22:55:49 »

2010.10.30 Sobota. Jestem coraz bliżej zmiany poziomu zarabiania i doświadczam jak stare mnie trzyma i przyzywa. To są ciekawe doświadczenia przejścia z jednego stanu w drugi. Decyzję o zmianie poziomu zarobków już dawno podjęłam. w przyszłym miesiącu osiągnę po raz pierwszy postawiony cel. Z ciekawością obserwuję, jakie przeszkody się po drodze pojawiają. Stare myśli, stare uczucia mówią zostań tam gdzie jesteś. Bardzo wyraźnie doświadczam, że do dużej zmiany potrzebna jest konsekwencja i sporo pracy. Nie byłam wcześniej świadoma, że aż tyle. Wydawało mi się, że da się to zrobić jednym ruchem, jedną techniką.

Dzisiaj sobota. Wyspałam się i sporo ćwiczyłam. Coraz częściej myślę, jak to będzie, kiedy trwale przekroczę poziom energii = 100%. Wygląda to na przeprowadzkę do innego świata.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #89 : Października 30, 2010, 23:00:49 »

Komentarz do sobotniego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 95-105-115. Modelowanie stanów Bogactwa = 85-95-100.
Pracuj dalej nad Bogactwem tylko buduj bardziej intensywne doświadczenia.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #90 : Października 31, 2010, 23:24:47 »

2010.10.31 Niedziela. Dzisiaj bardzo realnie poczułam taką formę, która powoduje, że problemy stają się bardzo małe. I przestraszyłam się. Co wtedy będę robić!!! Ale numer. Piękny opór przed zmianą i klasyczny wzór lgnięcia do starego i znanego. Coraz lepiej dostrzegam takie wzory.
Oprócz tego sporo ćwiczyłam i wydaje mi się, że zbliżam się do jakiejś zmiany na dużo lepsze.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #91 : Października 31, 2010, 23:28:25 »

Komentarz do niedzielnego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95. Energia = 90-100-120. Modelowanie stanów Bogactwa = 90-100-115. Ćwicz jak najwięcej jesteś blisko jakościowej zmiany.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #92 : Listopada 01, 2010, 22:14:09 »

2010.11.01 Poniedziałek. Dzisiaj pilnowałam poziomu energii. Postanowiłam też podnieść go na dużo wyższy poziom i zabrałam się za robotę.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #93 : Listopada 01, 2010, 22:17:44 »

Komentarz do poniedziałkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 85%. Energia = 85-105-125. Tutaj dobrze się dzieje. Modelowanie stanów Bogactwa = 90-105-110 tutaj nastąpił bardzo duży postęp. Pilnuj efektywności !!!!

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #94 : Listopada 02, 2010, 22:54:54 »

2010.11.02 wtorek. Mam teraz bardzo dużo intensywnej pracy. Po tym jak się przyłożyłam i wygenerowałam bardzo dużo zleceń poprzez precyzje nastawienia i siłę energii teraz to realizuje. Na razie robię 2 projekty na raz i mam tyla czasu żeby się wyspać. Resztę zasuwam. Plus jest taki, że pojawia się dużo kasy minusem jest silne obciążenie. Wykorzystam tą sytuację do poprawy własnej formy, gdyż inaczej nie dam rady przerobić tego co zdobyłam. To jest etap ilościowy moich zarobków. Pozostała jeszcze stabilizacja nowego poziomu zarobków oraz wygoda, tj. jeszcze ciekawsze pracy i za dużo większe pieniądze robione w krótszym czasie. To są moje dalsze plany na poprawę sytuacji finansowej. Na razie mam duże wyzwanie, a wyzwania lubię.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #95 : Listopada 02, 2010, 23:00:18 »

Komentarz do wtorkowego treningu Marii. Wykorzystanie dnia = 90%. Energia = 90-105-115. Modelowanie stanów Bogactwa = 90-100-115. Dobre wyniki. Jeszcze tylko efektywność wykorzystania dnia jest do poprawy. Ćwicz z większą intensywnością. A w ogóle to bardzo dobrze Smiley
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #96 : Listopada 04, 2010, 00:02:13 »

2010.11.03 Środa. Pojawiły się zatory płatnicze. Wszyscy klienci opóźniają się z płaceniem za wykonaną już pracę. Trochę mnie to zdenerwowało. Jednak doszłam do wniosku, że przyczyna pewnie jest we mnie. Popracowałam z tym i chociaż nie znalazłam konkretnej przyczyny to już jeden klient zapłacił. Idę dalej tym śladem i czyszczę moje uwarunkowania dotyczące płatności za to co już zrobiłam. I to rzetelnie. Nie warto by takie sytuacje się powtarzały. Oprócz tego dobra energia i posuwam się do przodu.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #97 : Listopada 04, 2010, 00:07:52 »

Komentarz do środowego treningu Marii. Nic nie dzieje się przypadkiem. A znajomość przyczyn pozwala właściwie reagować. Gratulacje za to, że poszukać w sobie przyczyny. Według mnie sprawa nie jest jeszcze zakończona. Warto byś usunęła wszystko to, co przyciąga do Ciebie kłopoty finansowe.
Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 100-110-125. Duże gratulacje i dalej w tym kierunku. Modelowanie stanów Bogactwa ' 95+100+105.

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #98 : Listopada 04, 2010, 23:51:22 »

2010.11.04 Czwartek. Zaczęłam lubić te codzienne wpisy. Przyzwyczaiłam się do nich jak do codziennego biegania oraz wyraźnie widzę jak mi służą. A dzisiaj kolejny dzień z bardzo duża ilością pracy. Ćwiczyłam chwilkę rani a w czasie dnia w małych przerwach. Jednak czuję, że idę do przodu. Ten zasuw mi służy. Jest mi się łatwiej mobilizować. Dzisiaj zrobiłam trzy fajne biznesy i to lekko, łatwo i przyjemnie. I tak ma być.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #99 : Listopada 04, 2010, 23:54:38 »

Komentarz do czwartkowego treningu Marii. Efektywność wykorzystania dnia = 95. Energia = 90-100-125. Modelowanie stanów Bogactwa = 85-95-125.
Pozdrawiam Kazik

Tagi:
Strony: 1 [2] 3 4 ... 30   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!