Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #700 : Września 13, 2011, 21:37:54 » |
|
Maria Z. 2011.09.13 Wtorek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję w pełni realizując siebie i to co dla mnie najważniejsze. Zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania = Odkryłam nowy model działania u klienta 5. Największa strata = Sporo rutynowych działań 5a. Działam ciesząc się pełną świadomością w każdym momencie mojego życia 6. Kompetencje = dzisiaj zdobywałam umiejętności przebijania się przez ciężką atmosferę u klienta 7. Zysk dnia = Nowo odkryte narzędzie i chwile regeneracji podczas pracy 8. Co zrobię = mam do opracowania kilka ciekawych analiz 9. Uwagi = jadłam dobre jedzenie u prawdziwego chińczyka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #701 : Września 13, 2011, 22:31:41 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.13 Wtorek Energia (średnia) =125 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 115 Jakość wpisu = 115
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton "Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #702 : Września 15, 2011, 12:58:48 » |
|
Maria Z. 2011.09.14 Środa 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 125 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję w pełni realizując siebie i to co dla mnie najważniejsze. Zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania = dużo ćwiczyłam w wolnych chwilach, było to jednak usuwanie nagromadzonego zmęczenia 5. Największa strata = Nie przebiłam się przez zmęczenie na naprawdę dobrą formę 5a. Korekta = W każdym momencie idę w kierunku pełnej jakości działania i życia 6. Kompetencje = kończę robić moje nowe narzędzie consultingowe 7. Zysk dnia = miły kontakt, coś zaiskrzyło 8. Co zrobię = nadrabiam zaległe sprawy 9. Uwagi = dziwny dzień u kilku klientów pojawiły się zmiany jakościowe i przelotne burze
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #703 : Września 15, 2011, 22:40:03 » |
|
Maria Z. 2011.09.15 Czwartek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 125 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję w pełni realizując siebie i to co dla mnie najważniejsze. Zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania = dobra rozmowa z klientem i praca z podnoszeniem energii przy ciężkawym dniu 5. Największa strata = Mogłam bardziej energicznie dbać o formę 5a. Korekta = Wykorzystuję wszystkie możliwości by wypełniać każdą chwilę maksymalną jakością 6. Kompetencje = doskonalę swoją umiejętność oczyszczania (rozpuszczania) ograniczeń w trakcie codziennych działań = "oczyszczanie w tle" 7. Zysk dnia = rysuje się szansa na fajny projekt 8. Co zrobię = jutro mam ciekawe wystąpienie 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #704 : Września 15, 2011, 23:02:13 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.14 Środa Energia (średnia) =120 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 105
Komentarz do treningu Marii 2011.09.15 Czwartek Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 115 Jakość wpisu = 110
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton "Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #705 : Września 16, 2011, 21:33:09 » |
|
Maria Z. 2011.09.16 Piątek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję w pełni realizując siebie i to co dla mnie najważniejsze. Zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania = ciekawe spotkanie z możliwościami rozwoju 5. Największa strata = ?? 5a. Korekta = 6. Kompetencje = uczę się jak działa pomysł + silna energia = rezultaty przychodzą same. Bardzo fajny model sprawczy. 7. Zysk dnia = kilka spraw załatwiłam 8. Co zrobię = wyjazd w góry, należy mi się 9. Uwagi = dobry dzień
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #706 : Września 16, 2011, 21:35:58 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.16 Piątek Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #707 : Września 18, 2011, 12:32:43 » |
|
Maria Z. 2011.09.17 Sobota 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję w pełni realizując siebie i to co dla mnie najważniejsze. Zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania = Dbałam o regenerację sił by zredukować narastające zmęczenie 5. Największa strata = straciłam kilka godzin przez lekkomyślność logistyczną. Tym razem pójście na instynkt się nie sprawdziło. 5a. Korekta = Tam gdzie mogę (a mogłam) więcej planuję i korzystam z owoców tego planowania 6. Kompetencje = potrzebuję lepiej zauważać co i jak robię. Po rozmowie z Kazikiem na temat wejścia na wyższy poziom treningu odkryłam, że nie mam łatwości dokonywania takich rozróżnień, jakie mi zaproponował. Ponieważ, to co zaproponował ma sens to biorę się do roboty. Będzie nowe wyzwanie. 7. Zysk dnia = Uporządkowałam sobie trochę nowy temat, z którym wchodzę na rynek. Jeszcze mi daleko do biegłości, jednak moje kompetencje się zwiększają 8. Co zrobię = dalej opanowuję ten temat 9. Uwagi = wyśpię się do granic możliwości, bardzo mi się to należy
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #708 : Września 18, 2011, 14:57:27 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.17 Sobota Energia (średnia) =125 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #709 : Września 18, 2011, 22:05:21 » |
|
Maria Z. 2011.09.18 Niedziela 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 125 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję w pełni realizując siebie i to co dla mnie najważniejsze. Zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania = 1. Nadrobiłam część zaległości w papierach 2. Zadbałam o własne granice i zwróciłam uwagę na niestosowne zachowanie (dawniej zdusiła bym to w sobie) 5. Największa strata = mogłam trochę więcej poćwiczyć 5a. Korekta = Ćwiczę z taką przyjemnością, że chce mi się to robić coraz częściej 6. Kompetencje = potrzebuję dobrze rozumieć co mogę wykreować poprzez energię i model a co wymaga jeszcze działań w "realu" 7. Zysk dnia = Zwróciłam uwagę ofensywnej osobie na to czego nie chcę doświadczać z jej strony 8. Co zrobię = ? 9. Uwagi = jutro poćwiczę sobie nowy temat w rozmowach z klientem
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #710 : Września 18, 2011, 22:52:29 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.18 Niedziela Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Nie doceniłaś swojej energii.
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #711 : Września 19, 2011, 22:11:39 » |
|
Maria Z. 2011.09.19 Poniedziałek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem kim jest i jak działa człowiek. Żyję pełnym, spełnionym życiem. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania: 4a. Myśli = Trafne koncepcje przy doradzaniu klientowi 4b. Emocje = Spokój podczas pracy 4c. Działania = Znalazłam ciucha, który mi się spodobał. 5. Największa strata + poprawki: 5a. Myśli = wątpliwości w relacji z pewną osobą -> wyjaśniam sobie swoje zamierzenia 5b. Emocje = niepewność w kontakcie z tą osobą -> życzliwość i takt 5c. Działania = za mało dbania o odpoczynek -> odpoczywam kiedy się da 6. Kompetencje = buduję kompetencje relacyjne w sprawach osobistych, mam zbyt niskie 8. Co zrobię = jutro intensywny dzień, dbam o formę 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #712 : Września 19, 2011, 22:25:45 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.19 Poniedziałek Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 110
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #713 : Września 20, 2011, 23:13:54 » |
|
Maria Z. 2011.09.20 Wtorek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem kim jest i jak działa człowiek. Żyję pełnym, spełnionym życiem. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania: 4a. Myśli = Miałam błyskotliwą i trafną reakcję na niezręczną sytuację 4b. Emocje = Spokój w sytuacji, w której dawniej bym go nie miała 4c. Działania = znalazłam możliwość nowego biznesu, może być bardzo atrakcyjny 5. Największa strata + poprawki: 5a. Myśli = zakupiłam urządzenie gdzie jedna funkcja źle działa i pomyślałam, że odpuszczę -> doprowadzę do wyjaśnienia i wymiany lub naprawy 5b. Emocje = trochę chwiejne emocje związane z jedną z osób -> w tej relacji czuję spokój i wygodę 5c. Działania = mogłam szybciej pójść spać -> zamiast oglądać stare filmy dbam o swój wypoczynek 6. Kompetencje = dalej rozbudowuję kompetencje w nowej dziedzinie 8. Co zrobię = jutro odpoczynek i zakupy 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #714 : Września 20, 2011, 23:28:14 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.20 Wtorek Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 115
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #715 : Września 22, 2011, 22:01:12 » |
|
Maria Z. 2011.09.21 Środa 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem kim jest i jak działa człowiek. Żyję pełnym, spełnionym życiem. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania: 4a. Myśli = 1. Kilka razy błysnęłam atrakcyjną myślą w towarzystwie. 2. Znalazłam dobre rozwiązanie małej trudności. 4b. Emocje = Miałam dużo spokoju i pewności siebie. Dzięki temu załatwiłam trudną sprawę. 4c. Działania = Powiedziałam o tym, że mam napiętą sytuację, zyskałam zrozumienie i uniknęłam konfliktu. 5. Największa strata + poprawki: 5a. Myśli = pomyślałam źle o kilku osobach -> pomimo, że miało to podstawy lepiej bym myślała życzliwie i rozumiejąco. Nie warto własnych słabości odreagowywać na innych. 5b. Emocje = pozwoliłam sobie na skumulowanie napięcia i niepokoju co zaowocowało wybuchem, na szczęście niewielkim i raczej zabawnym (ale jednak ...) -> pilnuję równowagi emocjonalnej, zauważam kiedy słabnie 5c. Działania = wcześniej przyjadę do pracy, to mi da czas na przygotowanie się (trochę bardziej) 6. Kompetencje = dzisiaj odkryłam jak dużo mam do nauczenia się w nowej dziedzinie 8. Co zrobię = idę wcześniej spać. Jutro potrzebuję być wypoczęta. 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #716 : Września 22, 2011, 22:02:28 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.21 Środa Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #717 : Września 22, 2011, 22:16:58 » |
|
Maria Z. 2011.09.22 Czwartek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem kim jest i jak działa człowiek. Żyję pełnym, spełnionym życiem. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najlepsze działania: 4a. Myśli = 1. Spokojnie rozważałam opcje mojej ekspansji zawodowej 2. Dobrze zareagowałam na wątpliwości w stosunku do oferty, która wydawała się OK. Uszanowałam własne wątpliwości. 4b. Emocje = Dużo życzliwej siły w relacjach z innymi daje bardzo dobre reakcje otoczenia 4c. Działania = Nie byłam do kończ dobrze przygotowana do wystąpienia. przyjechałam wcześniej i uzupełniłam najważniejsze luki 5. Największa strata + poprawki: 5a. Myśli = Pomyślałam że może odpuścić pilnowanie zwrotu czegoś, co mi się należy -> z przyjemnością dbam o to co mi się należy 5b. Emocje = trochę zmęczenia zrodziło przygaszenie -> szanuję swoje zmęczenie i regeneruję się akceptując go i rozumiejąc go w pełni a następnie z niego wychodzę. 5c. Działania = późni kładę się spać -> dbam o to by się porządnie wysypiać 6. Kompetencje = powiększam swoje kompetencje w obszarze wpływu poprzez stany 8. Co zrobię = kończę zaległe papiery 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #718 : Września 22, 2011, 22:41:55 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.22 Czwartek Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 115
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #719 : Września 24, 2011, 10:31:01 » |
|
Maria Z. 2011.09.23 Piątek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = 1. Ciepłe myśli o moim ojcu 2. Małe flirciki z osobą X. mające bardzo elegancką formułę lingwistyczną 4b. Emocje = Dużo spokoju i pogody ducha 4c. Działania = bardzo dobra praca z klientem. Dostałam też pisemne dowody jego zadowolenia. 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = sporo myśli z kategorii "wałęsający się pracownik". (w pełni kupuję sposób myślenia Kazika na ten temat. To bardzo wyzwalająca perspektywa. 5b. Emocje = zmieszanie w kontakcie z inną osobą -> w relacjach jestem uważna i życzliwa dla siebie i innych 5c. Działania = piłam za dużo kawy -> przechodzę na wodę 6. Kompetencje = dalej zwiększam kompetencje w nowej dziedzinie 8. Co zrobię = zrobię zaległe papiery 9. Uwagi = chyba potrzebny jest mi krok naprzód
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #720 : Września 24, 2011, 11:30:37 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.23 Piątek Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pomyśl, co potrzebujesz by podnieść poziom energii. Jesteś tera zna granicy nowego poziomu możliwości. W okolicach 160% twoje zamierzenia będą się realizowały z dużo większą łatwością. Na tym poziomie zamożności energetycznej świat jest dla nas łaskawy. Podobnie jak łaskawy jest Bank dla bardzo zamożnego klienta.
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #721 : Września 25, 2011, 21:23:49 » |
|
Maria Z. 2011.09.24 Sobota 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = 1. Przeczucie, że trzeba dojrzeć pracowników, które się sprawdziło. Zrobili by duży błąd. 4b. Emocje = Spokój i życzliwość 4c. Działania = Popchnęłam do przodu zaległą sprawę 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = zaciekawienie starym filmem, obejrzałam go kosztem snu - wybieram sen 5b. Emocje = wieczorem zniecierpliwienie -> dbam o to by być w formie, która nie dopuszcza do zniecierpliwienia 5c. Działania = mało snu -> wysypiam się 6. Kompetencje = potrzebuję umieć utrzymywać energię na poziomie 160% 8. Co zrobię = jutro dużo pracy, dbam o formę 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #722 : Września 25, 2011, 21:42:53 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.23 Sobota Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Potrzebujesz zwiększyć poziom energii. Popracuj nad tym!!!
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #723 : Września 25, 2011, 22:02:42 » |
|
Maria Z. 2011.09.25 Niedziela 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Sprawnie myślałam przy pisaniu oferty 4b. Emocje = Spokój, dużo spokoju 4c. Działania = Interwencja w sprawie zaległości 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = ? 5b. Emocje = zazdrość, że klient zachwyca się osobami z mojego zespołu ->cieszę się kiedy klient zachwyca się osobami z mojego zespołu, jestem z nich dumna 5c. Działania = za dużo kawy -> ograniczam kawę, zamiast niej woda 6. Kompetencje = opanowuję poziom 160% 8. Co zrobię = rozmowa z nowym klientem 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #724 : Września 25, 2011, 23:03:50 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.25 Niedziela Energia (średnia) =140 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 115
Doświadczaj uważne swój poziom energii. Nie wychwytujesz jego wzrostu.Czyżby zmęczenie. Jeśli tak, to koniecznie wypocznij.
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #725 : Września 26, 2011, 22:07:23 » |
|
Maria Z. 2011.09.26 Poniedziałek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Szybkie rozwiązanie problemu 4b. Emocje =spokój i dobry humor 4c. Działania = Uruchomiłam szybki internet i wreszcie mogę odpowiednio szybko pracować 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = Nie pamiętałam o tym, co zrobiłam wcześniej -> pamiętam o moich działaniach 5b. Emocje = ? 5c. Działania = ? 6. Kompetencje = opanowuję poziom 160%, to dalej jest aktualne 8. Co zrobię = 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #726 : Września 26, 2011, 22:18:47 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.26 Poniedziałek Energia (średnia) =145 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Masz wyższy poziom energii niż to oceniasz. Potrzebujesz nauczyć się tego poziomu. Jest inny niż to poniżej. Wkraczasz w świat dużych możliwości. Powodzenia!
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #727 : Września 27, 2011, 23:19:23 » |
|
Maria Z. 2011.09.27 Wtorek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Miałam bardzo dobry pomysł na nowy produkt powiązany z silną kampanią reklamową 4b. Emocje = pogoda ducha 4c. Działania = Wykonałam bardzo dobrą kontrę na próbę dominacji, jestem z siebia bardzo zadowolona 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = Zapomniałam o kupnie biletów a to rodzi niepotrzebne ryzyko -> dbam o logistykę własnych działań 5b. Emocje = Pracując z klientem dałam się przez chwilę wyprowadzić z równowagi -> reaguję na działania klienta ze spokojem i ciekawością 5c. Działania = przez jakiś czas zaniechałam podnoszenia energii -> pilnuję poziomu energii 6. Kompetencje = najważniejszy jest wysoki poziom energii 8. Co zrobię = Wyśpię się porządnie 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #728 : Września 28, 2011, 22:44:12 » |
|
Maria Z. 2011.09.28 Środa 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Pomysł skorzystania z taksówki dał doskonałe wyniki 4b. Emocje = pogoda ducha i dobry humor 4c. Działania = błyskawicznie zaktualizowałam dokument 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = wałęsające się myśli o niskiej szkodliwości i niskiej przydatności -> obserwuję wałęsające się myśli pozwalając im być 5b. Emocje = poddenerwowanie przy szybkim pakowaniu się -> zachowuję spokój przy działaniach tego typu 5c. Działania = ? 6. Kompetencje = poznaję drogę do 160% energii, chyba wiem jak. Zresztą prowadzi mnie sama droga 8. Co zrobię = jutro mam ciekawe zajęcia dużo się dowiem 9. Uwagi = od kiedy osiągnęłam trwale poziom 130 pojawił się w moim życiu spokój. To bardzo miłe i regenerujące a nawet uzdrawiające uczucie.
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #729 : Września 28, 2011, 23:11:52 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.27 Wtorek Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Komentarz do treningu Marii 2011.09.28 Środa Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 115
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #730 : Września 29, 2011, 22:42:46 » |
|
Maria Z. 2011.09.29 Czwartek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = dużo celnych uwag 4b. Emocje = zachwyt pięknym krajobrazem 4c. Działania = położyłam się w trakcie dnia i trochę wyspałam 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = Błędne na temat motywów działania jednej z osób -> Jestm bardziej uważna w snuciu domysłów 5b. Emocje = Małe poddenerwowanie przy tym jak klient próbował mnie sprawdzić -> reaguję spokojem 5c. Działania = ? 6. Kompetencje = coraz bardziej podoba mi się rosnący poziom energii 8. Co zrobię = wystawię zaległe faktury 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #731 : Września 29, 2011, 23:02:53 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.29 Czwartek Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #732 : Września 30, 2011, 23:24:09 » |
|
Maria Z. 2011.09.30 Piątek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = 1. Dobre, jasne myślenie podczas pracy z klientem 2. dobra, trafna zmiana planów 4b. Emocje = Spokój i życzliwość 4c. Działania = Rozdanie wizytówek 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = Braki uwagi i błąkające się myśli 5b. Emocje = przymulenie 5c. Działania = małe niezdecydowanie przy wyborze trasy 6. Kompetencje = swoboda życia z wysokim poziomem energii 8. Co zrobię = zaległe faktury (jednak tego nie zrobiłam) 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #733 : Października 01, 2011, 00:19:14 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.30 Piątek Energia (średnia) =125 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #734 : Października 01, 2011, 23:13:46 » |
|
Maria Z. 2011.09.01 Sobota 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak funkcjonuje człowiek. Żyję radości i spełnieniu. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Dobra i trafna myśl kalkulująca, który wariant postępowania jest lepszy 4b. Emocje = Życzliwość 4c. Działania = Zadbałam o logistykę jutrzejszej podróży 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = Błądzące i nie przynoszące żadnego pożytku myśli 5b. Emocje = Szkodliwych nie znalazłam 5c. Działania = zrobiłam wydruk w niewłaściwym formacie = strata pieniędzy (na szczęście małych), nie zrobiłam też zaległych faktur 6. Kompetencje = za dużo pracuję, potrzebuję nauczyć się jak żyć w dobrobycie. Na razie ciągle wracam do intensywnej pracy, którą zresztą lubią. Nauczę się lubić wolny czas i pełen dobrobyt. 8. Co zrobię = c.d. zaległe faktury (jednak tego nie zrobiłam) 9. Uwagi = mam od pewnego czasu okres przejściowy. Jest dobrze i ni eumiem z tego dobrze pójść dalej.
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #735 : Października 01, 2011, 23:41:14 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.01 Sobota Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #736 : Października 02, 2011, 21:35:44 » |
|
Maria Z. 2011.09.02 Niedziela 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 130 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = 1. Doskonale rozumiem jak działa człowiek w ogóle i konkretna osoba w szczególności. (to jest wartościowe uzupełnienie). 2. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Szybko się zorientowałam, że pociąg odjeżdża z innego peronu niż w rozkładzie. Przyznaję sobie medal za spostrzegawczość. 4b. Emocje = Życzliwość i spokój 4c. Działania = Zrobiłam trochę zaległych papierów. 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = Lekceważąco myślałam o dwóch osobach -> każdy zasługuje na życzliwość i ma prawo być sobą nawet kiedy mnie to dziwi. 5b. Emocje = Lekceważenie -> życzliwość 5c. Działania = wykupiłam niewłaściwy bilet i wskutek nieuwagi straciłam trochę pieniędzy -> więcej uwagi poświęcam temu co robię 6. Kompetencje = opanowuję życie w dobrobycie: mentalnie,emocjonalnie i fizycznie. Cieszę sie dobrobytem i służę nim innym. (nie mam tu pełniej swobody) 8. Co zrobię = dokończę analizę dla klienta, który już długo czeka 9. Uwagi = niezły dzień, sporo odpoczęłam
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #737 : Października 02, 2011, 22:11:33 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.02 Niedziela Energia (średnia) =140 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Poczuj lepiej energię na poziomie 140. Jest inna. Wychwytuj tą różnicę.
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #738 : Października 03, 2011, 22:44:02 » |
|
Maria Z. 2011.09.03 Poniedziałek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = 1. Doskonale rozumiem jak działa człowiek w ogóle i konkretna osoba w szczególności. (to jest wartościowe uzupełnienie). 2. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Znalazłam doskonałą analogię, klientów zatkało 4b. Emocje = Życzliwość i spokój 4c. Działania = Zaległe przelewy wykonałam. Aż mi ulżyło. 5. Najmniej pomocne + poprawki: 5a. Myśli = niepotrzebnie wdałam się w lekką sprzeczkę stosując myślenie zaczepne -> myślę w sposób, który rozwiązuje problemy 5b. Emocje = lekkie zdenerwowanie kiedy sprzęt się zepsuł -> reaguję spokojem i zaciekawieniem 5c. Działania = odpuściłam sobie trochę -> mogłam więcej poćwiczyć 6. Kompetencje = doskonale się czuję w sytuacjach dobrobytu i bogactwa 8. Co zrobię = Potwierdzę rozkład zajęć 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #739 : Października 03, 2011, 23:22:59 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.03 Poniedziałek Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 115
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #740 : Października 04, 2011, 21:45:49 » |
|
Maria Z. 2011.09.04 Wtorek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = 1. Doskonale rozumiem jak działa człowiek w ogóle i konkretna osoba w szczególności. (to jest wartościowe uzupełnienie). 2. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = 1. Zauważam ciekawą prawidłowość, myślę mniej. Myśli są bardziej trafne. Pojawiło się przejście z ilości na jakość. Nawet kiedy nie mam rozwiązania to mam w sobie ufność, że w odpowiednim momencie się pojawi. To jest nowa jakość w moim myśleniu i to mnie cieszy. 2. Wpadłam na nową linię usług. 4b. Emocje = Życzliwość i spokój a także dużo dobrego humoru. 4c. Działania = fajne spotkanie z klientem. Spokojne i na luzie. 5. Najmniej pomocne + zamiana: 5a. Myśli = Myślenie w kategoriach "muszę" -> myślę w kategoriach "chcę" lub "decyduję że" 5b. Emocje = zniecierpliwienie przy rozmowie z bliską osobą -> lepsza jest serdeczność + dbanie także o siebie 5c. Działania = trochę za mało relaksu -> wypoczywam aż do pełnej regeneracji 6. Kompetencje = doskonale się czuję w sytuacjach dobrobytu i bogactwa - to jest nadal aktualne 8. Co zrobię = przygotuję się do ważnego spotkania 9. Uwagi =
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #741 : Października 04, 2011, 22:21:15 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.04 Wtorek Energia (średnia) =140 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #742 : Października 05, 2011, 23:00:09 » |
|
Maria Z. 2011.09.05 Środa 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 140 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = 1. Doskonale rozumiem jak działa człowiek w ogóle i konkretna osoba w szczególności. (to jest wartościowe uzupełnienie). 2. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Dużo bardzo trafnych sformułowań w rozmowie z klientem 4b. Emocje = Spokój, który się rozrasta i zakorzenia. Bardzo to lubię i cenię. 4c. Działania = Wykonałam dwa bardzo dobre telefony 5. Najmniej pomocne + zamiana: 5a. Myśli = Myślenie o zagrożeniach w kategoriach zagrożeń -> myślę o zagrożeniach w kategorii szans 5b. Emocje = niepokój-> od niepokoju przechodzę w ciekawość i odkrywam źródło niepokoju 5c. Działania = ? 6. Kompetencje = doskonale się czuję w sytuacjach dobrobytu i bogactwa - to jest nadal aktualne 8. Co zrobię = pozałatwiam zaległe sprawy i odpocznę 9. Uwagi = czeka mnie fajny dzień
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #743 : Października 05, 2011, 23:13:24 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.05 Środa
Energia (średnia) =135 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #744 : Października 06, 2011, 21:54:37 » |
|
Maria Z. 2011.09.06 Czwartek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję realizując w pełni swój potencjał. Lekko i swobodnie zarabiam etapami 30->60->90.000 miesięcznie przy maksimum 20 dniach pracy. 2a. Atrakcyjność celu = 120 kiedy dodałam maksimum 20 dni pracy cel stał się wyraźnie bardziej atrakcyjny 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = miałam kilka bardzo trafnych myśli w rozmowie z klientem. 4b. Emocje = Życzliwość, spokój i dobry humor 4c. Działania = bardzo skuteczne spotkanie sprzedażowe. Pracowałam lekko i swobodnie a rezultaty były doskonałe. Wygrałam wyścig kilku firm z krótkiej listy. Mam dobry kontrakt. 5. Najmniej pomocne + zamiana: 5a. Myśli = nie zawsze wychwytuję te myśli, które oddalają mnie od realizacji celu -> doskonale dostrzegam, które myśli dobrze mi służą, a które nie. 5b. Emocje = przez chwilę się wkurzyłam, gdy napotkałam na opór ->traktuję opory rozmówców z miłością i zrozumieniem 5c. Działania = Trochę się denerwowałam rano przed wyjściem z domu i działałam w oparciu o to zdenerwowanie. 6. Kompetencje = buduję pełne "oprogramowanie" na dobrobyt 8. Co zrobię = odpoczywam i wystawiam faktury 9. Uwagi = miło mieć przed sobą ustawny dzień z dużą przestrzenią na to co chcę
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #745 : Października 06, 2011, 23:13:40 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.06 Czwartek
Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 115
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #746 : Października 07, 2011, 21:23:02 » |
|
Maria Z. 2011.09.07 Piątek 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję realizując w pełni swój potencjał. Lekko i swobodnie zarabiam etapami 30->60->90.000 miesięcznie przy maksimum 20 dniach pracy. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = 1. rozpoznawałam zjawiska dobrobytu 2. usprawniłam arkusz diagnostyczny, który stosuję w pracy z klientem, dzięki temu że odkryłam bardzo trafną ideę 4b. Emocje = Życzliwość, spokój i dobry humor 4c. Działania = uporządkowałam trochę zaległych papierów 5. Najmniej pomocne + zamiana: 5a. Myśli = wałęsające się myśli, które nie przynoszą pożytku. Nawet ich precyzyjnie nie rozpoznaję gdyż pojawiają się wtedy, gdy jestem nieuważna. -> jestem uważna w sposób, który świetnie mi służy 5b. Emocje = lekka niechęć w stosunku do pewnej osoby -> obdarzam ludzi miłością i zrozumieniem 5c. Działania = mogłam więcej poćwiczyć -> dbam o siebie kiedy tylko mam ku temu możliwość 6. Kompetencje = umiem budować dobrobyt i żyć w dobrobycie 8. Co zrobię = dobrze wykorzystam prestiżowe wystąpienie, które mam wykonać 9. Uwagi = rozrasta się we mnie spokój i życzliwość. To bardzo miłe stany.
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #747 : Października 07, 2011, 21:46:58 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.07 Piątek
Energia (średnia) =140 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

|
 |
« Odpowiedz #748 : Października 08, 2011, 21:00:31 » |
|
Maria Z. 2011.09.08 Sobota 1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 135 Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój 2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa człowiek. Żyję realizując w pełni swój potencjał. Lekko i swobodnie zarabiam etapami 30->60->90.000 miesięcznie przy maksimum 20 dniach pracy. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. 2a. Atrakcyjność celu = 120 3. Wykorzystanie dnia = 120 4. Najbardziej pomocne: 4a. Myśli = Powiedziałam kilka bardzo błyskotliwych uwag w gronie nowej grupy klientów. 4b. Emocje = Życzliwość, spokój 4c. Działania = Trochę odpoczęłam i zrobiłam część zaległych zakupów. 5. Najmniej pomocne + zamiana: 5a. Myśli = niepotrzebnie komentowałam zachowania innych, na szczęście krótko. -> obdarzam ludzi miłością i takim zrozumieniem które naprawdę pomaga. 5b. Emocje = trochę zdenerwowania -> od pierwszych oznak zdenerwowania szybko przechodzę do spokoju i siły 5c. Działania = Śpiesząc się zapomniałam wziąć jednego dokumentu -> działam roztropnie ogarniając całą sytuację w której jestem 6. Kompetencje = umiem budować dobrobyt i żyć w dobrobycie 8. Co zrobię = porozmawiam o kontynuacji rozpoczętego projektu 9. Uwagi = Zauważyłam, że dostaję więcej wyraźnego zainteresowania ze strony facetów. Ponieważ ubieram się i zachowuję tak jak dawniej, to wygląda na to, że wysoki poziom energii robi swoje i jest tak, jak mówił Kazik. To jest lepsze do butiku i kosmetyczki!!! Ciekawe co będzie dalej?
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #749 : Października 08, 2011, 21:37:32 » |
|
Komentarz do treningu Marii 2011.09.08 Sobota
Energia (średnia) =130 potrzebujesz teraz 160 Efektywność = 120 Jakość wpisu = 120
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
|