>
Czerwca 17, 2025, 00:16:11 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Maria. przejście od 8 do 30 tys miesięcznie  (Przeczytany 338261 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #550 : Czerwca 29, 2011, 21:49:07 »

Maria Z. 2011.06.29 Środa
1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 100
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak i dlaczego sytuacje pojawiają się w moim życiu. Wykorzystuję to (w szczególności) do kreowania bogactwa i dobrobytu we wszystkich ważnych obszarach mojego życia. Zarabiam 30->60->90.00 w swobodny i atrakcyjny sposób. (przy słowie atrakcyjny pojawiły się wątpliwości, czy można zarabiać w atrakcyjny sposób? Stare przekonania wychodzą). Pieniądze doskonale mi służą. Pomagają żyć w pełni atrakcyjnym życiem.
2a. Atrakcyjność celu = 110
3. Wykorzystanie dnia = 110
4. Najlepsze działania = Okresowe treningi przyrostu energii.
5. Największa strata = mogłam dużo częściej podbijać energię
5a. Poprawione = doskonale się bawię podnosząc energię w formule 40x3 oddechy
6. Nauka = dużo się uczę o tym jak jestem uwarunkowana i jak mnie blokują niektóre programy
7. Zysk dnia = trochę odpoczęłam i zrobiłam kawałek ważnego projektu
8. Co zrobię = jak najczęściej zasilania na 3 oddechy
9. Uwagi = Klienci zachowują się niestabilnie - co to mówi o mnie?
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #551 : Czerwca 29, 2011, 22:11:07 »

Komentarz do treningu Marii 2011.06.29 Środa

Energia (średnia) = 105%
Efektywność = 100%

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #552 : Czerwca 30, 2011, 22:37:20 »

Maria Z. 2011.06.30 Czwartek
1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 110
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem proces tworzenia rezultatów. W szczególności stosuję to zrozumienie do lekkiego i swobodnego tworzenia dobrobytu i bogactwa. Zarabiam 30->60->90.000 lekko i swobodnie. Pieniądze bardzo dobrze mi służą.
4. Najlepsze działania = Wykonałam swój plan 40X3 oddechy do podnoszenia energii. Jest rzeczywiście tak jak mówił Kazik. To zmienia sposób przeżywania dnia.
5. Największa strata = za bardzo się rozproszyłam podczas spotkania z klientami. Nic groźnego jednak nie był to najwyższy standard działania.
5a. Poprawione = z ogromną przyjemnością utrzymuję uważny umysł.
6. Nauka = uczę się jak zmieniać silne wzory funkcjonowania.
7. Zysk dnia = dużo miłych chwil i piękne widoki kiedy chodziłam po mieście.
8. Co zrobię = dalej ćwiczę zasilania w formule 40x3
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #553 : Czerwca 30, 2011, 22:50:56 »

Komentarz do treningu Marii 2011.06.30 Czwartek

Energia (średnia) = 110%
Efektywność = 105%

No trochę się rusza. Idziesz w dobrym kierunku. Ćwicz tak dalej.
Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #554 : Lipca 01, 2011, 07:06:37 »

Maria Z. 2011.07.01 Piątek
2. Formuła Celu = Z ogromną jasnością widzę mechanizmy sprawcze. Żyję w bogactwie i dobrobycie, które przychodzą w swobodny, naturalny sposób. Zarabiam 30->60->90.000 w sposób, który mnie całkowicie zadowala.
3. Wykorzystanie dnia = 100
4. Najlepsze działania = Robiłam częste mini treningi energii,część z niej użyaąłm na czyszczenie staroci.
5. Największa strata = pod koniec dnia odpuściłam na jakieś  godziny.
5a. Poprawione = cały czas utrzymuję jasny i uważny umysł generuję wysoki poziom energii. Świetnie się przy tym bawię.
6. Nauka = dużo się nauczyłam u tym gdzie leżą moje kolejne słabości. Kiedy je przekształcę, będzie dużo lepiej w moim biznesie ale nie tylko.
7. Zysk dnia = kilka bardo cennych odkryć.
8. Co zrobię = Jutro ćwiczę by osiągnąć stan 120+i świetnie się bawię.
9. Uwagi = Podejmuję zbyt pośpieszne decyzje. Nie sprawdzam na ile nowy element będzie pasował do tego, co chcę osiągnąć. Wczoraj dwa razy tego doświadczyłam. To za dużo o dwa lub nawet trzy razy.
Trening energii 40x3 daje radykalne wyjście ze starych nawyków. Coraz lepiej rozumiem ja kto działa. Dlatego potrzebna jest jasna decyzja jak żyję i czego chcę. Ten trening konfrontuje z wieloma starymi programami i daje okazje by z nich zrezygnować.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #555 : Lipca 01, 2011, 23:31:48 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.01 Piątek

Energia (średnia) = 110%
Efektywność = 105%

Chwilami twoja energia osiągała 120%. Teraz oby jak najczęściej.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #556 : Lipca 02, 2011, 23:05:34 »

Maria Z. 2011.07.02 Sobota
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działają mechanizmy sprawcze. Jak można tworzyć i zmieniać rzeczywistość. Wykorzystuję to do tworzenia dobrobytu i bogactwa w lekki i swobodny sposób. Zarabiam 30->60->90.000 w sposób, który mnie w pełni cieszy. Swoje kompetencje przekazuję tym, którzy dobrze je wykorzystają.
2a. Atrakcyjność celu = 120
4. Najlepsze działania = Sporo ćwiczyłam w pierwszej połowie dnia.
5. Największa strata = pod koniec dnia trochę odpuściłam i wpadłam w normalne zabieganie
5a. Poprawione = podnoszę swoją formę przy każdej okazji. Doskonale się przy tym bawię.
Nauka = uczę się myśleć strategicznie częściej niż dotąd
7. Zysk dnia = miła i wartościowa rozmowa z osobą, z którą dotąd tak nie rozmawiałam
8. Co zrobię = jutro, przy każdej okazji podwyższam formę
9. Uwagi = Odkryłam możliwość znacznego przyspieszenia mojego pełnego sukcesu. Kiedy jeden z moich consultingów wyjdzie będę miała bardzo duży atut w ręku.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #557 : Lipca 02, 2011, 23:21:21 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.02 Sobota

Energia (średnia) = 115%
Efektywność = 110%

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #558 : Lipca 03, 2011, 22:56:00 »

Maria Z. 2011.07.03 Niedziela
1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 120
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy sprawcze osiągnięć i świetnie z nich korzystam. Żyję w bogactwie i obfitości wszystkiego co jest dla mnie ważne, cenne i przyjemne. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu. Z przyjemnością uczę tych kompetencji innych.
4. Najlepsze działania = Dużo ćwiczenia podczas dnia i dużo przytomności umysłu.
5. Największa strata = nieuwanie ułożyłam sobie trasę przejazdu.
5a. Poprawione = jeśli planuję to robię to z przyjemnością i bardzo dobrze.
Nauka = Uczę się być w dobrej formie cały czas. To wymaga dużej przebudowy nawyków.
7. Zysk dnia = znalazłam dobrego (chyba?) kandydata do wspierania mojego biznesu.
8. Co zrobię = przy każdej okazji podwyższam swoją formę
9. Uwagi = Odkrywam,że przebudowa kluczowych nawyków, np. bycia w doskonałej formie czy zmiana poziomu finansowego uruchamia bardzo szeroką sieć zmian. Wydaje się, że zmianie ulega praktycznie wszystko.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #559 : Lipca 03, 2011, 23:22:23 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.03 Niedziela

Energia (średnia) = 125%
Efektywność = 110%

SUPER!!!

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #560 : Lipca 04, 2011, 23:29:28 »

Maria Z. 2011.07.04 Poniedziałek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy kreacji. Korzystam z nich tworząc bogactwo i dobrobyt we wszystkich obszarach, które są dla mnie ważne. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie. Tego co umiem uczę innych.
4. Najlepsze działania = Coraz lepiej oswajam się z myślą o życiu w dobrobycie, swobodzie, spokoju.
5. Największa strata = za mało dbałam o formę. Zajęcia mnie zbyt zaabsorbowały.
5a. Poprawione = bardzo skutecznie dbam o swoją formę i to w każdych warunkach.
Nauka = Uczę się jak żyć w świecie dobrobytu, do tej pory to on tylko w moim życiu bywał.
7. Zysk dnia = zrobiłam kawałek dobrej zaległej roboty.
8. Co zrobię = przy każdej okazji podwyższam swoją formę
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #561 : Lipca 05, 2011, 21:05:20 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.04 Poniedziałek

Energia (średnia) = 110%
Efektywność = 115%

SUPER!!!

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #562 : Lipca 05, 2011, 21:53:34 »

Maria Z. 2011.07.05 Wtorek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy powstawania zjawisk. wykorzystuję to do tworzenia dobrobytu i bogactwa we wszystkich ważnych obszarach mojego życia. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 w spsób, który doskonale mi służy.
4. Najlepsze działania = dobra praca z klientem
5. Największa strata = c.d. za mało dbałam o formę. Zajęcia mnie zbyt zaabsorbowały.
Nauka = Uczę się jak żyć w świecie swobody i dobrobytu. Dotyczy to w pierwszym rzędzie energii i formy.
7. Zysk dnia = napisałam sprawozdanie - ulga.
8. Co zrobię = stale dbam o coraz to lepszą formę
9. Uwagi = coś się zmienia na lepsze
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #563 : Lipca 06, 2011, 00:06:34 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.05 Wtorek

Energia (średnia) = 110%
Efektywność = 115%

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #564 : Lipca 06, 2011, 22:16:20 »

Maria Z. 2011.07.06 środa
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy powstawania zjawisk. wykorzystuję to do tworzenia dobrobytu i bogactwa we wszystkich ważnych obszarach mojego życia. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000 w sposób, który doskonale mi służy.
4. Najlepsze działania = dobra praca z klientem c.d.
5. Największa strata = za mało dbałam o formę
Nauka = Uczę się jak żyć w świecie swobody i dobrobytu. Dotyczy to w pierwszym rzędzie energii i formy.
7. Zysk dnia = kupiłam urządzenie, które ułatwi mi pracę
8. Co zrobię = przyłożę się do pracy, jestem już trochę zmęczona. Przydał by sie urlop.
9. Uwagi =
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #565 : Lipca 07, 2011, 22:57:07 »

Maria Z. 2011.07.07 Czwartek
2. Formuła Celu = Zarabiam 30->60->90.000 lekko i swobodnie.
4. Najlepsze działania = Dobrze pracowałam z klientem. Trafna diagnoza i dobre rozwiązania.
5. Największa strata = za mało wypoczynku. Mam nawyk forsowania organizmu
5a. Poprawione = dbam o swoją formę i rozpoznaję dlaczego nie robię tego co jakiś czas.
6. Nauka = uczę się rozumieć to co się we mnie dzieje
7. Zysk dnia = ćwiczyłam pracę w nietypowo trudnych warunkach.
8. Co zrobię = dalej oczyszczam stare uwarunkowania.
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #566 : Lipca 07, 2011, 23:09:29 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.06 Środa
Energia (średnia) = 120%
Efektywność = 115%

Komentarz do treningu Marii 2011.07.07 Czwartek
Energia (średnia) = 105%
Efektywność = 100%

Czy wiesz jak rozpoznać co powoduje, że forsujesz swój organizm?

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #567 : Lipca 08, 2011, 23:32:15 »

Maria Z. 2011.07.08 Piątek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy tworzenia rezultatów. Stosuję je do tworzenia dobrobytu i bogactwa. Zarabiam 30->60->90.000 lekko i swobodnie. Pieniądze doskonale mi służą.
4. Najlepsze działania = dobry consulting z perspektywami na przyszłość
5. Największa strata = powrót do starych standardów pod wpływem zmęczenia
5a. Poprawione = żyję w bogactwie i dobrobycie czasy zmagań zostają wyłącznie jako edukacyjny ślad w pamięci.
6. Nauka = warto bym rozwinęła niektóre umiejętność komunikacyjne
7. Zysk dnia = rozpoczęcie przygotowań do nowych zleceń
8. Co zrobię = regeneruję formę i buduję nową
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #568 : Lipca 08, 2011, 23:37:07 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.08 Piątek
Energia (średnia) = 110%
Efektywność = 105%

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #569 : Lipca 09, 2011, 23:02:34 »

Maria Z. 2011.07.09 Sobota
2. Formuła Celu = doskonale rozumiem mechanizmy powstawania sytuacji i rzeczy. Korzystam z tego zrozumienia do tworzenia bogactwa i dobrobytu wszędzie tam, gdzie jest to dla mnie istotne. Zarabiam 30->60->90.000 lekko i swobodnie. Pieniądze świetnie służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = zrobiłam kilka zaległych prac
5. Największa strata = zaniechanie silniejszej ekspansji
5a. Poprawione = bardzo zdecydowanie rozwijam swoje możliwości i tworzę docelowe rezultaty tak szybko jak to jest tylko możliwe.
6. Nauka = uczę się zmieniać półkę finansową. Jest to bardziej złożone niż mi się dawniej wydawało.
7. Zysk dnia = coraz lepiej rozumiem jak się robi sukcesy i co w nich przeszkadza. Suma małych i dużych doświadczeń gromadzi się w coraz większą kompetencję.
8. Co zrobię = jutro zadbam o swoją formę szczególnie. Mam intensywny dzień
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #570 : Lipca 09, 2011, 23:10:25 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.09 Sobota
Energia (średnia) = 105%
Efektywność = 110%

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #571 : Lipca 10, 2011, 23:34:53 »

Maria Z. 2011.07.10 Niedziela
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak powstają sytuacje i zdarzenia.  Rozumiem procesy kreacji. Tworzę dobrobyt i bogactwo we wszystkich ważnych obszarach swojego życia. zarabiam 30->60->90.000 w lekki i przyjemny sposób. Pieniądze doskonale służą w moim życiu.
Komentarz: Kiedy myślę o bogactwie i dobrobycie wciąż wydaje mi się to trochę podejrzane i nudne. Czyżbym była aż tak przyzwyczajona do intensywnej i często ciężkiej pracy bez spektakularnych efektów? A może są w tych wątpliwościach jakieś istotne wskazówki na przyszłość?
4. Najlepsze działania = regenerowałam się w sprzyjających chwilach.
5. Największa strata = mogłam więcej. Nie działam z pełną parą - czyżby intencje były ...
5a. Poprawione = doskonale rozumiem uwarunkowania moich zachowań. Szanuję je i mądrze z nich korzystam.
6. Nauka = uczę się rozpoznawać cudze i swoje wzory pod kątem efektów sprawczych. Bardzo ciekawe.
7. Zysk dnia = fajny wypoczynek w górach. Należy mi się
8. Co zrobię = kontynuuję program odpoczynku, ograniczam własne chęci do pracy. Niech żyją góry.
9. Uwagi = coraz łatwiej wychwytuję bardziej subtelne ograniczenia mojego sukcesu. Takie jakie dawniej były niewidoczne i nieodczuwalne.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #572 : Lipca 10, 2011, 23:54:14 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.10 Niedziela
Energia (średnia) = 100
Efektywność = 100
Jakość wpisu = 85
Kawałkami wpis jest zbyt pobieżny. Robisz już długo wpisy. Czas przejść z ilości na pełna jakość.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #573 : Lipca 12, 2011, 10:13:39 »

Maria Z. 2011.07.11 Poniedziałek
Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak powstają sytuacje i rzeczy. Żyję w bogactwie i dobrobycie wszystkich obszarów, które są dla mnie ważne. Swobodnie i lekko zarabiam 30->60->90.000miesięcznie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
Komentarz: odkrywam liczne przyzwyczajenia do starych wzorców życia. Ze starego punktu odniesienia bogactwo wygląda podejrzanie i wcale nie ciągnie. Z nowego punktu odniesienia jest atrakcyjne i naturalne. Oceniam, że stary wzorzec jest ciągle silniejszy. Zauważyłam, że nowy wzorzec uruchamia się prawie natychmiast kiedy jasno uświadomię sobie kim jestem i do czego dążę.
2a. Atrakcyjność celu = 115
Cel jest atrakcyjny kiedy go sobie uświadamiam. Wtedy aktywizuje mój organizm,  uruchamia działanie i przyciąga korzystne zdarzenia i okoliczności. Stare uwarunkowania działają natomiast wtedy, kiedy nie zwracam na nie uwagi. Zatrzymują mnie w kręgu starych zjawisk, zachowań, okoliczności. Kiedy zwrócę na nie uwagę, to ich siła maleje. Jednak jest w tych starych wzorcach coś, czego jeszcze chyba nie zrozumiałam. Coś co chyba przyda mi się w dalszym etapie mojego życia. Dlatego traktuję je już teraz z życzliwością. Jako zjawisko, a nie wkurzającą przeszkodę (dawniej tak było).
3. Wykorzystanie dnia = 105
4. Najlepsze działania = chłonęłam atmosferę urlopu. Góry działają na mnie ożywiająco.
5. Największa strata = tradycyjnie mogłam się silniej zaangażować w postęp w dążeniu do tego, na czym mi zależy
5a. Poprawione = wykorzystuję w pełni każdą chwilę mojego życia. Traktuję ją jako bardzo cenny dar. (podoba mi się ta formuła!)
6. Nauka = uczę się szybko rozumieć ludzi i sytuacje.
7. Zysk dnia = trochę więcej ruchu. Kocham chodzić po górach
8. Co zrobię = bardzo sprawnie oczyszczam stare uwarunkowania zabierając z nich to co jest tam dla mnie ciągle ważne
9. Uwagi = ciekawy jest ten okres przejściowy. Trochę starego i trochę nowego. Czuję lekki lęk kiedy myślę,  że stary sposób życia odejdzie. Ciekawe.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #574 : Lipca 12, 2011, 10:33:01 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.11 Poniedziałek
Energia (średnia) = 110
Efektywność = 105
Jakość wpisu = 100

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #575 : Lipca 12, 2011, 22:41:14 »

Maria Z. 2011.07.12 Wtorek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa kreacja. Żyję w bogactwie i dobrobycie we wszystkich ważnych dla mnie obszarach. Zarabiam 30->60->90.000 w lekki i swobodny sposób. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = dwie ważne rozmowy, spokojne i mądre
5. Największa strata = nie zareagowałam dokończ dobrze na miłą zaczepkę, a szkoda
5a. Poprawione = doskonale rozumiem zachowania ludzi w relacji ze mną
6. Nauka = uczę się rozpoznawać jakość relacji pomiędzy ludźmi
7. Zysk dnia = poddałam się nastrojowi urlopu
8. Co zrobię = pielęgnuję dobry kontakt z samą sobą
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #576 : Lipca 12, 2011, 22:54:43 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.12 Wtorek
Energia (średnia) = 105
Efektywność = 100
Jakość wpisu = 90

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #577 : Lipca 13, 2011, 22:08:00 »

Maria Z. 2011.07.13 Środa
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy kreacji i dobrze z nich korzystam. Żyję w dobrobycie i bogactwie. Zarabiam 30->60->90.000 w lekki i swobodny sposób. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = Doceniałam to że kocham i mam na to wpływ. Coraz bardziej korzystam z miłości jako sposobu zmiany sytuacji.
5. Największa strata = za mało ćwiczeń energii
5a. Poprawione = cały czas jestem świadoma swojego poziomu energii i zwiększam go kiedy tylko jest ku temu okazja
6. Nauka = uczę się żyć w pełnej świadomości
7. Zysk dnia = dużo słońca i ruchu wypuszczam zmęczenie, które się nagromadziło
8. Co zrobię = 40 zasileń podczas dnia
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #578 : Lipca 13, 2011, 22:21:07 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.13 Środa
Energia (średnia) = 110
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 100

Częściej podnoś pozom energii. Ten poziom jest za niski ze względu na twoje cele.
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #579 : Lipca 14, 2011, 21:16:20 »

Maria Z. 2011.07.14 Czwartek
Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Power, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy kreacji. Tworzę świat w zgodzi ze swoimi wartościami. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = Poćwiczyłam sobie podnoszenie energii (w dłuższych blokach i szybkie co jakiś czas)
5. Największa strata = mogłam lepiej wykorzystać dany mi czas i swobodę wyboru
5a. Poprawione = w pełni wykorzystuję dany mi czas i okazje
6. Nauka = uczę się żyć w pełnej świadomości
7. Zysk dnia = następny dzień w którym wyspałam się do syta.
8. Co zrobię = Częste zasilenia = 40
9. Uwagi = przeczytałam tekst o przywiązaniu do cierpienia. Coś w tym jest. U siebie obserwuję przywiązanie do starego. Kiedy jestem mniej świadoma to mnie ściąga w stare uwarunkowania. Teraz już się nie denerwuję, Wzmacniam świadome życie.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #580 : Lipca 14, 2011, 21:28:48 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.14 Czwartek
Energia (średnia) = 110
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 105
Pracuj więcej z modelowaniem nowego poziomu istnienia.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #581 : Lipca 15, 2011, 23:32:56 »

Maria Z. 2011.07.15 Piątek
Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość, Power, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem mechanizmy kreacji. Tworzę świat w zgodzi ze swoimi wartościami. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = Dobrze się bawiłam w dobrym towrzystwie
5. Największa strata = nie wykorzystałam dostępnych możliwości na pełna ekspansję. Najlepiej działam kiedy mnie coś przyciśnie. Nie nan zwyczaju powiększania dobrobytu kiedy jestem w dobrobycie.
5a. Poprawione = dobre zamieniam w jeszcze lepsze
6. Nauka = uczę się utrzymywać świadomość kiedy jest mi dobrze a nie tylko przy problemach i trudnościach
7. Zysk dnia = fajny wakacyjny dzień, cały udany
8. Co zrobię = częste zasilenia
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #582 : Lipca 15, 2011, 23:49:40 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.15 Piątek
Energia (średnia) = 110 potrzebujesz 120
Efektywność = 105
Jakość wpisu = 95

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #583 : Lipca 17, 2011, 08:22:36 »

Maria Z. 2011.07.16 Sobota
1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 105
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak się przejawia życie. Jakie przyczyny tworzą jakie skutki.Żyję w bogactwie i dobrobycie wszystkiego na czym mi zależy. Zarabiam 30->60->90.000 miesięcznie w lekki i swobodny sposób.
4. Najlepsze działania = sporo sobie poćwiczyłam, było ekstra.
5. Największa strata = dalej nie wykorzystuję wszystkich możliwości do zmiany standardu mojego życia. Część mnie tego chce a części jest wygodnie i dobrze tak jak jest (o ile się nie pogarsza). Stare góruje kiedy brak mi pełnej świadomości.
5a. Poprawione = Żyję ciesząc się pełną świadomością
6. Nauka = uczę się jak złożone jest przejście od dobrego do bardzo dobrego
7. Zysk dnia = jeszcze bardziej wypoczywam. Nawet chce mi się już rano wstawać.
8. Co zrobię = będę pamiętała o częstych zasileniach.
9. Uwagi = świadomość tego co chcę i tego co się dzieje jest kluczem, kiedy gubię swoją jasność w codziennych stare mechanizmy rządzą.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #584 : Lipca 17, 2011, 09:59:40 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.16 Sobota
Energia (średnia) = 115 potrzebujesz 120
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 100

Energia bardzo energicznie w górę i masę przyjemności w trakcie i w konsekwencji sobie funduj! Teraz to klucz do nowego obszaru twoich dokonań.
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #585 : Lipca 17, 2011, 22:41:44 »

Maria Z. 2011.07.17 Niedziela
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa proces kreacji. Tworzę i żyję w bogactwie i dobrobycie wszystkich ważnych dla mnie obszarów. Zarabiam 30->60->90.000 w lekki i swobodny sposób.
4. Najlepsze działania = zafundowałam sobie dwa okresy dobrego treningu.
5. Największa strata = okresowo wpadałam  w stary stan nawykowego działania
5a. Poprawione = żyję i działam z dobrodziejstwem pełnej świadomości
6. Nauka = uczę się w jaki sposób zmienia się stan zamożności w mądry, przyjazny sposób
7. Zysk dnia = na pojawiające się trudne emocje wybrałam reakcję wdzięczności + uzdrawiająca akcja = bardzo mi się to podoba ponieważ dawniej bym reagowała oporem
8. Co zrobię = jak najczęściej będę dbała o wysoką formę
9. Uwagi = kiedy jestem oparta o Swoją Tożsamość i wartości pojawiające sytuacje mnie nie zaburzają. Po prostu są miłe albo trudne i już.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #586 : Lipca 17, 2011, 22:53:59 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.17 Niedziela
Energia (średnia) = 120 potrzebujesz 120
Efektywność = 115
Jakość wpisu = 100
Gratulacje!!! Trzymaj ten poziom a jak możesz to go przekraczaj gdyz to dfaje zapas bezpieczeństwa.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #587 : Lipca 18, 2011, 23:21:15 »

Maria Z. 2011.07.18 Poniedziałek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa proces kreacji. Żyję w bogactwie i dobrobycie wszystkiego na czym mi zależy. Zarabiam 30->60->90.000 lekko i swobodnie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = odkryłam dla siebie nową formułę dobrobytu, nigdy tak nie myślałam!
5. Największa strata = mogłam lepiej budować swoją formę
5a. Poprawione = w każdej sytuacji dbam o rozwój swojej formy, robię to w sposób który jest bardzo atrakcyjny
6. Nauka = uczę się cieszyć tym, co przynosi mi korzyści
7. Zysk dnia = firma, którą się opiekuję zrobiła bardzo korzystne posunięcie.Sprawiło mi to dużo przyjemności.
8. Co zrobię = w każdym nadarzającym się momencie zwiększam swoje możliwości.
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #588 : Lipca 18, 2011, 23:30:29 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.18 Poniedziałek
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 100

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #589 : Lipca 19, 2011, 21:29:26 »

Maria Z. 2011.07.19 Wtorek
1. Energia/forma (średni poziom energii dnia) = 115
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak i dlaczego rzeczy się dzieją. Żyję w bogactwie i dobrobycie. Zarabiam 30->60->90.000 w lekki i swobodny sposób. Pieniądze świetnie służą mnie i mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = zafundowałam sobie dużo wypoczynku w pięknej górskiej scenerii oraz zrobiłam dwie sesje pracy z energią.
5. Największa strata = mogłam stosować dużo krótkich zasileń a zamiast tego rutynowo działałam
5a. Poprawione = korzystam z każdej okazji by szybciej osiągnąć założone cele (przy słowie "szybciej" poczułam niepokój. Czyżbym się bała tego co chcę gdzieś tam w środku poza obszarem świadomości?)
6. Nauka = uczę się korzystać z każdej sposobności do wzrostu
7. Zysk dnia = Trochę więcej odpoczęłam i usunęłam trochę starych ograniczeń
8. Co zrobię = jutro dbam o stały i wysoki poziom formy
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #590 : Lipca 19, 2011, 22:47:13 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.19 Wtorek
Energia (średnia) = 112 potrzebujesz 120
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 100
Zupełnie niezły dzień!

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #591 : Lipca 20, 2011, 21:10:29 »

Maria Z. 2011.07.20 Środa
Moje wartości: Miłość, Zdrowie, Mądrość,  Potęga, Bogactwo, Wdzięczność, Spokój
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem jak działa proces kreacji. Bardzo skutecznie tworzę pełny pakiet wartości w moim życiu. Zarabiam 30->60->90.000 w lekki i ciekawy sposób. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = zrobiłam długą wycieczkę i dobrze mi to zrobiło
5. Największa strata = za rzadko pamiętałam o podnoszeniu formy. Kiedy jest dobra to na tym poprzestaję.
5a. Poprawione = W każdej sytuacji zwiększam swój potencjał i możliwości
6. Nauka = uczę się skutecznie przekraczać granice moich przyzwyczajeń
7. Zysk dnia = Jeszcze trochę więcej wypoczynku.
8. Co zrobię = jak najczęściej zadbam o przyrost formy powyżej dotychczasowych standardów
9. Uwagi = jakoś nie mogę się przebić powyżej tego co już mam. Gdzie jest klucz?
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #592 : Lipca 20, 2011, 21:19:32 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.20 Środa
Energia (średnia) = 120 potrzebujesz 120
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 105

Widzę, że masz dobrą formę Smiley

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #593 : Lipca 21, 2011, 22:26:10 »

Maria Z. 2011.07.21 Czwartek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem i korzystam z procesu kreacji. Żyję w pełnej ekspresji wszystkich moich wartości. Zarabiam 30->60->90.000 lekko i swobodnie. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = kilka razy zadbałam o swoją formę. Znalazłam też koncepcję nowego biznesu. Wygląda bardzo opłacalnie. Będę to testować.
5. Największa strata = dałam się zaskoczyć i pojawiła się u mnie reakcja przykrości
5a. Poprawione = Jestem tak bardzo świadoma sytuacji, że zamiast moich reakcji na sytuacje są moje działania o bardzo wysokiej klasie
6. Nauka = uczę się zachowywać przytomność umysłu zamiast przysypiać w starych schematach reagowania
7. Zysk dnia = kolejny dzień intensywnego wypoczynku, nawet pogoda mi w tym nie przeszkadza
8. Co zrobię = jak najczęściej podnoszę własną formę
9. Uwagi = coraz bardziej przyzwyczajam się do tych rozwiązań, na które się zdecydowałam.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #594 : Lipca 21, 2011, 22:40:03 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.21 Czwartek
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 115

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #595 : Lipca 22, 2011, 23:18:55 »

Maria Z. 2011.07.22 Piątek
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem proces kreacji. Tworzę świat pełnej zgodności z moimi wartościami. Zarabiam 30->60->90.000 w lekki i swobodny sposób. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = Zaczęłam częściej podnosić formę.
5. Największa strata = Zbyt duża uległość w rozmowie
5a. Poprawione = Bardzo dokładnie dbam o swojeinteresy
6. Nauka = uczę się pełnej przytomności
7. Zysk dnia = wpadłam na pomysł zwiększenia tempa mojej ekspansji
8. Co zrobię = zachowuję pełną przytomność umysłu
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #596 : Lipca 22, 2011, 23:31:06 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.22 Piątek
Efektywność = 105
Jakość wpisu = 110

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #597 : Lipca 23, 2011, 23:20:15 »

Maria Z. 2011.07.23 Sobota
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem proces tworzenia. Żyję W pełnej realizacji moich wartości. Lekko i swobodnie zarabiam 30->60->90.000. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = W dobrej formie przeżyłam trudny dzień.
5. Największa strata = Odpuściłam pod koniec dnia. Zaniedbałam też ważną sprawę organizacyjną. Da się odrobić ale zawsze błąd.
5a. Poprawione = dbam o organizacyjne realia swojej działalności.
6. Nauka = uczę się regularnie dbać o własną formę (już to trochę zaczęłam robić)
7. Zysk dnia = przetrwałam ciężki dzień w dobrej formie
8. Co zrobię = jutro dbam o siebie na maksa.
9. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #598 : Lipca 23, 2011, 23:36:57 »

Komentarz do treningu Marii 2011.07.23 Sobota
Efektywność = 110
Jakość wpisu = 110

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #599 : Lipca 24, 2011, 22:28:26 »

Maria Z. 2011.07.24 Niedziela
2. Formuła Celu = Doskonale rozumiem proces tworzenia. Żyję przy w pełni uaktywnionych wartościach. Zarabiam 30->60->90.000 w  lekki i swobodny sposób. Pieniądze doskonale służą mojemu życiu.
4. Najlepsze działania = Pochodziłam sobie po górach przy zachowaniu pełnej świadomości tego co robię. Mało myśli i mało rozproszeń. Bardzo regenerujące doświadczenie.
5. Największa strata = nie posłuchałam swojej intuicji i prawie za to zapłaciłam.
5a. Poprawione = słucham własnej intuicji i z wdzięcznością przyjmuję jej podszepty
6. Nauka = uczę się zachowywać wysoką formę. Idę w kierunku poziomu, który Kazik nazywa POWER
7. Zysk dnia = z przyjemnością poćwiczyłam wysoki poziom energii
8. Co zrobię = jutro kontynuuję wysoki poziom energii i świadomość
9. Uwagi = w sumie fajny dzień
Tagi:
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!