>
Czerwca 15, 2025, 16:03:43 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Maria. przejście od 8 do 30 tys miesięcznie  (Przeczytany 337337 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #200 : Stycznia 01, 2011, 12:00:00 »

2010.12.31 Piątek
Dzień na luzie. Doświadczam ostatnio serii podobnych sytuacji. Są to sytuacje, w których trudno jest mi podjąć decyzję z tego powodu, że żadna wersja nie jest jednoznacznie atrakcyjna, a wybór każdej opcji niósł ryzyko, tylko inne. To wywoływało we mnie sporo frustracji do czasu dzisiejszego dnia. zdałam sobie sprawę, że moja reakcja na takie sytuacje jest kontra-skuteczna. Dlatego zmieniam moje nastawienie do tych sytuacji na ciekawość i zaufanie, że uczą mnie czegoś wartościowego o uwarunkowaniach mojego życia. Myśli i uczucia powinny dobrze służyć mojemu życiu.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = dbałam o energię i formę.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam zdecydowanie poprawić swoją formę i dać sobie wspaniałe chwile w odchodzącym starym 2010 roku.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #201 : Stycznia 01, 2011, 12:13:05 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.31 Piątek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 110%
Energia = 120-140-160
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-135-150
Zaczynasz żyć w świecie nadwyżek. Bardzo się cieszę. I zrobiłaś to w zupełnie dobrym czasie. Teraz jest bardzo ważne by rozszerzać dalej stany ponad 100%.
W obszarze energii potrzebujesz osiągnąć stabilne 240%. Taki poziom formy (energetycznej) da ci wystarczającą siłę, aby twoje 30.000 PLN  miesięcznie były osiągane łatwo i z wdziękiem. Na razie, przejściowo, jest jeszcze zbyt dużo wysiłku i zbyt dużo zaangażowanego w zarabianie czasu.
Jeśli chodzi o wzór Bogactwa (przy celu 30.000 PLN) to potrzebujesz dojść do 175%.
Życzę ci abyś to osiągnęła jak najszybciej w nowym 2011 roku.

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #202 : Stycznia 02, 2011, 01:33:42 »

2011.01.01 Sobota
Wyspałam się do woli. To bardzo miłe uczucie. Trochę poćwiczyłam nie tylko przy okazji normalnych zajęć ale też specjalne. Takie ćwiczenia doprowadzają mnie dużo dalej i są coraz bardziej przyjemne i wzbogacające. Wygląda na to, że zaczynam wchodzić w nowy etap mojego rozwoju. Dużo myślę o tym jak uczynić te 30.000 PLN wygodne i łatwe. Bardzo przyjemna idea do rozważania.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = zintensyfikowałam poziom energii. Super uczucie Smiley)
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = Mogłam porządnie poćwiczyć z samego rana.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #203 : Stycznia 02, 2011, 01:38:41 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.01 Sobota
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 115%
Energia = 120-130-140
Modelowanie stanu Bogactwa = 120-130-145

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #204 : Stycznia 03, 2011, 01:31:56 »

011.01.02 Niedziela
Sporo ćwiczyłam. Coraz częściej przechodzę na nowy poziom dobrobytu wewnętrznego i jest to bardzo przyjemne. Nie mówiąc już o zastosowaniach. Nie zadowalam się już tym, co mi los przyniesie. Świadomie kreuję moją formę i używam ją do realizacji celu.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = złapałam się na byle jakim nastawieniu przy wypisywaniu dużej faktury i zrobiłam to na nowo kodując wystawianie faktur z bardzo dobrym samopoczuciem. Coraz wyraźniej zauważam co mi pomaca, a co szkodzi. I co najważniejsze zmieniam zachowania na korzystne.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = dałam się przez chwilę wciągnąć w kiepską reakcję na zachowanie uderzające w moją słabość. Na przyszłość kreuję bardzo silny dobrobyt w tym obszarze.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #205 : Stycznia 03, 2011, 01:37:46 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.02 Niedziela
Energia = 120-130-200
Modelowanie stanu Bogactwa = 120-130-150
Mario energia na 200% to jest wspaniały wynik. Powtarzaj tę strategię podwyższania energii tak często i intensywnie jak tylko możesz. Jeszcze raz gratulacje!!!
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #206 : Stycznia 04, 2011, 00:29:37 »

2011.01.03 Poniedziałek
Dzisiaj znalazłam pomysł na to jak mogę zarabiać 30.000 PLN/mc przy znacznie obniżonym nakładzie czasu. Ten rodzaj działań jest ciekawszy, bardziej wymagający i prowadzi mnie w obszary nowych możliwości. Ta idea jest niewątpliwie warta rzetelnego przeanalizowania.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Często dzisiaj działałam dbając o wysoką formę.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej = dałam się nieco za bardzo przycisnąć podczas dyskusji.
3. Korekta 2. = Wyprzedzam działania innych. Wyczuwam ich posunięcia zawczasu (umysł szachisty).
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #207 : Stycznia 04, 2011, 00:39:09 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.03 Poniedziałek
Energia = 110-130-150
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-115-120
Dalej pracuj nad energią. Pomysł z wyprzedzaniem posunięć innych jest świetny, trudny i możliwy zarazem. Bardzo namawiam.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #208 : Stycznia 04, 2011, 23:32:05 »

2011.01.04 Wtorek
Coraz częściej w codziennym działaniu towarzyszy mi nowa i dużo lepsza forma. Umiem już za pomocą uwagi poprawiać poziom swojej energii. Co prawda robię to skutecznie wtedy, kiedy warunki są spokojne i  mogę się skupić. Zdałam sobie także sprawę z tego jak płasko i nieudolnie pracowałam z moimi celami do tej pory. Podczas tych trzech miesięcy świadomej i systematycznej pracy zrobiłam duże postępy. Jednak czuję, że prawdziwy przełom jest jeszcze przede mną.
W miarę jak rośnie mój poziom energii, czuję jak nowe standardy wypierają stare. Czasami odczuwam to jako bardzo intensywną wewnętrzną pracę.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Korekta niekorzystnych myśli.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej = miałam przypuszczenia co do zachowania konkretnej osoby a one się nie potwierdziły.
3. Korekta 2. = Dłużej i uważniej przyglądam się moim intuicjom. Robię to w bardzo dobrej formie.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #209 : Stycznia 04, 2011, 23:38:17 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.04 Wtorek
Energia = 120-130-145
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-115-125

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #210 : Stycznia 06, 2011, 01:44:15 »

2011.01.05 Środa
Odkąd podwyższyłam swój poziom energii sprawy idą dużo łatwiej i tak jakby bez wysiłku. Dzisiaj dostałam nową propozycję pracy. Ciekawa.
Pojawiają mi się nowe myśli o tym co jest możliwe. Mają zupełnie inny rozmach. Lubię je.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = myśląc o ważnej dla mnie sprawie uświadomiłam sobie swoją reakcję emocjonalną. Następnie, tak jak uczyła mnie Kazik oceniłam w jakim stopniu ta reakcja prowadzi mnie do celu i ... znalazłam sposób w jki mnie od celu oddala (a wydawało mi się, że jest OK). Następnie skorygowałam nastawienie. Super, jestem z siebie dumna. To chyba pierwsza taka jasna i korzystna akcja. Na przyszłość będzie ich coraz więcej.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej = zirytowałam się niepotrzebnie przy instalowaniu programu.
3. Korekta 2. = na takie sytuacje reaguję spokojem i ciekawością.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #211 : Stycznia 06, 2011, 01:48:16 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.05 Środa
Energia = 115-130-160
Modelowanie stanu Bogactwa = 110-125-130
Dobre tempo i konsekwencja.
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #212 : Stycznia 06, 2011, 12:25:37 »

2011.01.06 Czwartek
Zaczynam lubić te wpisy. Dawniej je robiłam bo Kazik tego wymagał. W zasadzie rozumiałam po co warto to robić jednaj trochę musiałam się do tego przymusić. Teraz już lubię. Lubienie zaczęło się od kiedy zobaczyłam, że kiedy coś wpisuję,to dużo sobie uświadamiam i systematyzuję. A to mi pomaga. Dostrzegam wyraźnie własne postępy a to cieszy. Kiedy je sobie wyraźnie uświadamiam, to silniej się one zakorzeniają w mojej psychice.

Zauważyłam z radością, że coraz częściej zmieniam moją średnią formę na wysoką. Dawniej reagowałam kiedy coś szło silnie źle. Mój "termostat energii" jest teraz nastawiony na dużo bardziej korzystny zakres. Regularny trening robi swoje Smiley))

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = częste powracanie do dobrej formy
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej = w czasie rozmowy zapomniałam o jakości i działałam po staremu. Efektem było zmęczenie.
3. Korekta 2. = Przed rozmową odpowiednio się nastrajam a w jej trakcie podwyższam formę.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #213 : Stycznia 07, 2011, 18:14:53 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.06 Czwartek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 100%
Energia = 105-110-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-120-1

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #214 : Stycznia 07, 2011, 23:46:53 »

2011.01.07 Piątek
Dzisiaj miałam dwa obiecujące spotkania. Z jednego już są pieniądze, a drugi znacznie większy dopiero otwiera swoje horyzonty. Oba przyszły same i łatwo. To jest tak jak ma być na stałe.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = wykonałam szybką i trafną analizę swojego zachowania i dokonałam korekty. Dawniej by mnie nie było strać na taką szybką rekcję.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej = w trakcie dnia zagubiłam dbanie do dobra formę.
3. Korekta 2. = regularnie dbam o swoją formę i utrxzmuję ją na bardzo wysokim poziomie.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #215 : Stycznia 08, 2011, 00:01:55 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.07 Piątek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 105%
Energia = 105-120-135 
Modelowanie stanu Bogactwa = 110-125-140   
Priorytety twoich działań pozostają takie same
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #216 : Stycznia 10, 2011, 01:23:47 »

2011.01.08 Sobota
Mało snu nu i wywołane tym zmęczenie. To jest mój powtarzający się wzór zachowania. I jest on do zmiany.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = poćwiczyłam techniki, które już od dawna czekały aby je opanować. Przy okazji dostałam sporo przyjemności, gdyż było to zupałnie fajne.
2. To, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu = zarwałan kawałek nocy
3. Korekta 2. = wysypiam się i rozpoznaję jak i dlaczego zarywam noce.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #217 : Stycznia 10, 2011, 01:36:44 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.08 Sobota
Energia = 110-120-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-125-135   

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #218 : Stycznia 10, 2011, 01:52:05 »

2011.01.09 Niedziela
Po raz kolejny zbyt mało spałam. Coraz bardziej zaciekawia mnie dlaczego to robię?

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = spokojna i życzliwa reakcja na obiekcje
2. To, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu = zarwałam kawałek nocy przeznaczając go na głupoty.
3. Korekta 2. = w pełni dbam o siebie.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #219 : Stycznia 10, 2011, 01:56:57 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.09 Niedziela
Energia = 110-115-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-13-145   

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #220 : Stycznia 11, 2011, 18:56:00 »

2011.01.10 Poniedziałek
Dotarło do minie dzisiaj, że cały czas mogę się czuć super: pełna miłości, bogactwa, potęgi. Po raz pierwszy poczułam, że to jest możliwe jako mój podstawowy standard.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = ćwiczyłam często w trakcie dnia głównie przy okazji. Wychodzi mi to coraz łatwiej i bardziej naturalnie. Sprawia też coraz więcej przyjemności.
2. To, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu = moment nieuwagi przy kupowaniu ciuchów i kupiłam coś co miało feler.
3. Korekta 2. = Jestem cały czas uważna na to co robię i czego chcę.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #221 : Stycznia 11, 2011, 19:30:44 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.10 Poniedziałek
Energia = 115-120-140
Modelowanie stanu Bogactwa = 110-120-135
Pomyśl nad poprawą strategii działania. Gdzie może być lepsza? 

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #222 : Stycznia 11, 2011, 23:36:52 »

2011.01.11 Wtorek
Dzień trochę spokojniejszy. Wystawiłam fakturę a teraz zauważyłam, że bez myśli i uczuć wzmacniających moje cele finansowe. Coraz więcej zauważam. Dawniej przeszła bym nad tym do porządku dziennego. Trening robi swoje.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Znalazłam 45 min na porządny trening. Dobrze wybrałam z pomiędzy dwóch możliwości i to się sprawdziło potem.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = przyjechali goście i zagubiłam się w codziennym funkcjonowaniu w starym stylu.
3. Korekta 2. = Przyjeżdżają goście a ja jestem w pełnej formie. Korzystam z niej ja i oni.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #223 : Stycznia 11, 2011, 23:41:24 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.11 Wtorek
Energia = 115-120-135
Modelowanie stanu Bogactwa = 110-120-125
Skoncentruj się na treningu wdzięczności. Jak możesz pogłębić związane z tym stany?
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #224 : Stycznia 12, 2011, 23:13:21 »

2011.01.12 Środa
Dobry, spokojny dzień. Dwie prace na dobrym poziomie.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = w trakcie dnia dbałam o dobrą formę. To jest przyjemne i pożyteczne zarazem.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = zaobserwowałam działanie konkurencji, na które zareagowałam w średnio dobrym stylu. W mojej reakcji było trochę niepokoju i postaw konkurencyjnych.
3. Korekta 2. = Ze spokojem i życzliwością patrzę na takie działania. Dostrzegam silne i słabe strony. Z przyjemnością się uczę i korzystam z tego co konkurencja robi. Doceniam ich sukcesy.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #225 : Stycznia 12, 2011, 23:19:08 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.12 Środa
Energia = 115-120-150
Modelowanie stanu Bogactwa = 120-135-170
Duże gratulacje za utrzymującą się wysoką formę a specjalne gratulację za 170% w modelowaniu stanu bogactwa. Nie wiem czy pamiętasz Mario swoje początki w tym obszarze. Rożnica jest rewelacyjna. Co nie znaczy, że nie warto iść dalej. Im wyższy poziom potrzebnych ci stanów, tym łatwiej osiągniesz i utrzymasz swoje cele.
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #226 : Stycznia 13, 2011, 23:41:08 »

2011.01.13 Czwartek
Dzień pełen spotkań i rozmów. Niektóre ciekawe. Dzisiaj zdałam sobie sprawę z tego, że sporo czasu zainwestowałam w oczyszczenie ważnej dla mnie relacji, która była trudna. I od jakiegoś czasu jest OK. Bardzo miło. Jeszcze obserwuję tą relację z lekkim niedowierzaniem: Czy to aby na pewno?

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Świadomie posługiwałam się dobrymi nastawieniami w trakcie dnia.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = kilka razy skomentowałam bardzo emocjonalnie sprawy, które mnie denerwują. Ten rodzaj reakcji nie jest najlepszy.
3. Korekta 2. = ze spokojem i ciekawością przyjmuję moje dotychczasowe reakcje. Analizuję te sytuację z uwagą i uzupełniam je o takie energie, jakie są tam potrzebne. Zamiast się wściekać naprawiam to co umiem.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #227 : Stycznia 13, 2011, 23:47:19 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.13 Czwartek
Energia = 120-130-145
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-130-150

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #228 : Stycznia 15, 2011, 00:08:34 »

2011.01.14 Piąek
W miarę spokojny dzień. Odpoczynek i koordynacja działań.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = już w trakcie mówienia wychwyciłam słaby wzór rozumowania. Robię to coraz szybciej.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = odpuściłam cel (mały, ale zawsze) głównie z wygody.
3. Korekta 2. = wykorzystuję wszystkie możliwości aby osiągnąć wybrany cel.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #229 : Stycznia 15, 2011, 00:11:47 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.14 Piątek
Energia = 115-120-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 110-115-120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #230 : Stycznia 15, 2011, 23:44:14 »

2011.01.15 Sobota
Nowy biznes nr.3 wyskoczył niespodziewanie. Wiele dotychczasowych działań złożyło się w jedną sensowną i niespodziewanie logiczna całość.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = uleczyłam infekcję gardła. Warto pilnować dobrej formy. Poszłam tez na długi dobry, regeneracyjny   spacer
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = mogłam dzisiaj działać w oparciu o lepsze nastawienie. Dyło zupełnie dobrze, jednak nie było rewelacyjnie.
3. Korekta 2. = Działam w oparciu o najwyższe standardy.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #231 : Stycznia 16, 2011, 00:00:20 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.15 Sobota
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 100%
Energia = 105-115-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-110-115

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #232 : Stycznia 19, 2011, 00:08:24 »

2011.01.16 Niedziela

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = znalazłam bardzo dobrą formułę pracy z klientem.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = podczas jazdy pociągiem poddałam się zmęczeniu.
3. Korekta 2. = w takich przypadkach szybciej regeneruję siły.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #233 : Stycznia 19, 2011, 00:11:37 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.16 Niedziela
Energia = 105-110-115
Modelowanie stanu Bogactwa = 110-115-125

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #234 : Stycznia 19, 2011, 00:17:51 »

2011.01.17 Poniedziałek
Wygrałam przetarg na fajną pracę. A przez chwilę w to nie wierzyłam. A już przez chwilę zastanawiałam się czy w tym miesiącu nie spadnę poniżej założonego limitu zarobków.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = swobodna i naturalna rozmowa podczas consultingu. Wykazałam się też dużym wyczuciem sytuacji klienta.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = nie sprawdziłam logistycznej strony przedsięwzięcia.
3. Korekta 2. = dobrze planuję, to co robię.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #235 : Stycznia 19, 2011, 00:20:36 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.17 Poniedziałek
Energia = 115-125-135
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-120-130

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #236 : Stycznia 19, 2011, 00:26:21 »

2011.01.18 Wtorek
Niespodziewanie dobra praca z klientem. A nie byłam wcale pewna jak będzie. Jeden z moich planowanych biznesów posuwa się do przodu.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = pilnowałam tego by tworzyć duży strumień energii, który służył do oczyszczania stanów zmęczenia.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu) = słabo zareagowałam na własne wątpliwości.
3. Korekta 2. = Kiedy pojawiają się u mnie wątpliwości natychmiast podnoszę formę i rozpoznaję pozostałe działania, które są potrzebne.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #237 : Stycznia 19, 2011, 00:29:07 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.18 Wtorek
Energia = 110-115-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 120-130-140

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #238 : Stycznia 19, 2011, 23:10:46 »

2011.01.19 Środa
Dzień oczyszczania organizmu ze starych i niepotrzebnych już rozwiązań. Dzieje się tak wtedy, kiedy nie mam za dużo bieżących, pilnych spraw. Organizm bierze się wtedy za porządki. Kiedyś myślałam, że starych spraw do uporządkowania i usunięcia jest tylko kilka i już będę w świetnej formie i z pełnym powodzeniem, tam gdzie mi na tym zależy. Ta iluzje rozwiała się z czasem. To co podkreślał Kazik się sprawdziło. Nasza psychika podobnie jak nasze mieszkanie potrzebuje regularnego porządkowania.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = z autentyczną dbałością o siebie i przyjemnością rozwijałam bardzo atrakcyjne i potrzebne mi stany. Wychodzi mi to coraz lepiej.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu a jednocześnie obszar ogromnych rezerw możliwości) = niepotrzebnie dałam się wciągnąć w kłótnię
3. Korekta 2. = Po pierwsze utrzymuję bardzo dobrą formę stale (wtedy kłótnia nawet by się nie zaczęła). Po drugie w przypadku trudności natychmiast podwyższam swoją zasobność.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #239 : Stycznia 19, 2011, 23:21:57 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.19 Środa
Energia = 110-125-170
Modelowanie celu (stanu Bogactwa) = 110-120-130
Gratulacje za maksymalny poziom energii = 170! Przesuwasz się coraz wyżej. Na razie jest to jednak za mało by sukcesy przychodziły lekko, łatwo i przyjemnie.
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #240 : Stycznia 20, 2011, 11:26:46 »

2011.01.20 Czwartek
Zauważyłam jak pojawiło się u mnie stare nastawienie typu "a po co mi tyle pieniędzy". Bardzo się ucieszyłam, że szybko dostrzegam takie zjawiska i umiem sobie z nimi dobrze radzić. W tym obszarze mojego przygotowania na nowy pułap zarobków jest duży postęp. Po za tym energia rośnie i umiem ją podwyższać. To co także ważne, sprawia mi to dużą przyjemność. Samodzielne kreowanie bardzo wartościowych stanów - SUPER!!!

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Bardzo intensywnie zwiększałam poziom energii (kilka razy).
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu a jednocześnie obszar ogromnych rezerw możliwości) = pod koniec dnia moja świadomość obniżyła swoją jakość.
3. Korekta 2. = utrzymuję pełną jasność umysłu przez cały czas.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #241 : Stycznia 20, 2011, 23:20:18 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.20 Czwartek
Energia =120-130-145
Modelowanie Celu (stanu Bogactwa) = 115-125-135

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #242 : Stycznia 22, 2011, 01:23:37 »

2011.01.21 Piątek
Przez większość dnia miałam bardzo dobrą formę. Zauważyłam jak silnie wpływa to na innych. Tak jakby korzystali z tego co mam i zaczynali funkcjonować lepiej. Bardzo ciekawe doświadczenie. Ciekawe jak to będzie kiedy przekroczę jeszcze i ten pułap formy?

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = bardzo dobra praca z klientem. Moje forma bardzo wzrosła przy tej okazji. Wiele korzyści dla klienta i dla mnie.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu a jednocześnie obszar ogromnych rezerw możliwości) = wykonując pewną czynność napotkałam na trudności. Zamiast spojrzeć na sytuację uważniej wybrałam uparte działanie.
3. Korekta 2. = przy każdej napotkanej trudności poprawiam swoją formę i rozpoznanie o co chodzi, co wywołuje trudności.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #243 : Stycznia 22, 2011, 01:29:47 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.21 Piątek
Energia =125-160-185
Modelowanie Celu (stanu Bogactwa) = 115-125-160
Ogromne gratulacje za ten wynik i ... czekam niecierpliwie na więcej.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #244 : Stycznia 23, 2011, 22:26:38 »

2011.01.22 Sobota

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = zrobiłam sobie przyjemność z nowych ciuchów. Dobra wyważona decyzja i dużo spokojnego i trwałego zadowolenia.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu a jednocześnie obszar ogromnych rezerw możliwości) = zmarnowałam dwie godziny na oglądanie głupich filmów zamiast się wyspać.
3. Korekta 2. = dbam o własny wypoczynek.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #245 : Stycznia 23, 2011, 22:31:53 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.22 Sobota
Energia = 114-125-140
Modelowanie Celu (stanu Bogactwa) = 115-125-135

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #246 : Stycznia 23, 2011, 22:45:10 »

2011.01.23 Niedziela

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = realizowałam bardzo dobry pomysł marketingowy i przy okazji dobrze się bawiłam. Dobrze też wyczuwałam inne osoby.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu a jednocześnie obszar ogromnych rezerw możliwości) = straciłam świadomość tego, że dziś  to niedziela.
3. Korekta 2. = mam dużą świadomość "przyziemnych realiów"tego co robię.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #247 : Stycznia 23, 2011, 22:49:57 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.23 Niedziela
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 120%
Energia = 120-13-200
Modelowanie Celu (stanu Bogactwa) = 105-115-135

Ogromne gratulacje za maksymalną energię na poziomie 200%. Jest to co prawda incydent, jednak takie incydenty przecierają szlaki dla regularnych działań. Czy pamiętasz kiedy były te chwile i jak podniosłaś energię na tak wysoki poziom?

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #248 : Stycznia 24, 2011, 22:46:08 »

2011.01.24 Poniedziałek
Bardzo ciekawy dzień. Dużo rozmów z inspirującymi osobami i dwa dobre pomysły na zwiększenie siły jednego z biznesów, który rozwijam.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = dbałam o wysoką formę. Widziałam dobre rekcje otoczenia kiedy taką formą dysponowałam. Kiedy ją mam, to wszystko lub prawie wszystko dzieje się nieporównanie łatwiej.
2. Najgorsze zachowanie (to, co najbardziej opóźniło moje osiągnięcie celu a jednocześnie obszar ogromnych rezerw możliwości) = kilka razy mnie poniosło i zrobiłam coś, co było blisko granicy sensu.
3. Korekta 2. = Jestem uważna na motywy swoich działań.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #249 : Stycznia 24, 2011, 22:51:26 »

Komentarz do treningu Marii 2011.01.24 Poniedziałek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 120%
Energia = 120-135-180
Modelowanie Celu (stanu Bogactwa) = 110-120-135

Pozdrawiam Kazik

Tagi:
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!