>
Czerwca 14, 2025, 15:03:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zarabiam Więcej - Rafka. Przejście od 7 do 25 tys miesięcznie  (Przeczytany 227010 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #750 : Grudnia 04, 2011, 20:03:09 »

Rafka 2011.12.02 Piątek

Energia = 120
Wykorzystanie dnia = 100

nie było możliwości wpisania się wcześniej, zmieniłem stosunek do tego co robię, dzisiaj prezentacja przebiegła ok
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #751 : Grudnia 04, 2011, 20:04:44 »

Rafka 2011.12.03 Sobota

Energia = 115
Wykorzystanie dnia = 100

Rozłożyło mnie przeziębienie, nie wpisałem wcześniej, już lepiej za niedziele wpisze cały wpis
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #752 : Grudnia 04, 2011, 20:08:07 »

Rafka 2011.12.04 Niedziela

Energia = 120
Wartości = miłość 70 radość 60 spokoj 60 pewność siebie 60 poczucie własnej wartości 60 zdrowie 50 wolnosc 60
Cel = nie jestem przekonany co do celu wiec nie pisze
Wykorzystanie dnia na realizacje celu = ?
 Najlepsze:
Myśli = potrafię robić wiele rzeczy bardzo dobrze
Emocje = miłośc, wiele sytuacji było emocjonalnych dzisiaj, ale przez spokoj nie dałem sie sprowokować
Działania = podkurowałem dzisiaj rano zdrowie i potem popracowałem, kończę jeden projekt
 Najgorsze:
Myśli = co ja wiem o wychowaniu i  zyciu -> wiem wiele, tylko używaj tej wiedzy nie ważne jak ale doświadczaj i wyciągaj wnioski i dalej
Emocje = poirytowanie choć nie wielkie, nie mowie bliskim co mysle -> szczerość przede wszsytkim
Działania =

Kompetencje = potrzebuje dogłębnie zająć się jedną sprawą jednoczesnie być otwarty na otoczenie, cierpliwie czekać i w między czasie podnosić energie i utrzymywać ją na 130+
Co zrobię = jutro zajmę sie sobą, popracuje nad energią choc sporo pracy, ale trzeba przełamać schematy
Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #753 : Grudnia 04, 2011, 22:29:18 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.02 piątek
Energia = 115 na potrzebne 125
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 100
Jakość wpisu = 65

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.03 sobota
Energia =102   potrzebujesz mieć 125
Wykorzystanie dnia = 95
Jakość celu = 55

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.04 niedziela
Energia =120   potrzebujesz mieć 125
Wykorzystanie dnia = 105
Jakość wpisu = 85

Niepokoi mnie to, co się dzieje. Odpuszczasz w sytuacjach kiedy mogło by już niedługo dojść do zmiany. Wydaj mi się,że nie jesteś gotowy na zmianę. Nie dążysz też do zrozumienia tego co się dzieje co widać po słabych wpisach. Jedną z funkcji wpisów jest doskonalenie własnego zrozumienia tego ca sami robimy by odnosić sukcesy i by je opóźniać.

Pozdrawiam Kazik

Zestaw ćwiczeń
Rafka 2011.11.30 Środa
1. Energia (średni poziom energii dnia) =
2. Wartości =
3. Cel =
4. Wykorzystanie dnia na realizację celu =
5. Najlepsze:
5a. Myśli =
5b. Emocje =
5c. Działania =
6. Najgorsze -> korekta
6a. Myśli =
6b. Emocje =
6c. Działania =
7. Kompetencje (co z tego, co jest mi potrzebne do osiągnięcia celu potrzebuję się nauczyć lub właśnie się nauczyłem)=
8. Co zrobię =
9. Uwagi =

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #754 : Grudnia 06, 2011, 11:18:01 »

Przyglądałem się jeszcze twojej sytuacji i to są moje wnioski:
1. masz już mało ograniczeń - możesz działać
2. głównie polegasz na tym co w tobie się uruchamia (chce mi się)
3. dużo mniej tworzysz samodzielnie (decyduję i robię niezależnie od tego jak sprzyjające są warunki wewnętrzne i zewnętrzne).
4. warto byś się zastanowił, jak w twoim życiu dział potrzeba wygody - gdzie ci pomaga a gdzie utrudnia
5. także kwestia odpowiedzialności jest ważna - za co bierzesz odpowiedzialność i jak to się przejawia w działaniu.

No to na tyle. Potrzebujesz zmiany sposobu działania.

Tak więc

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #755 : Grudnia 07, 2011, 11:43:13 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.06 poniedziałek
Energia = 100 na potrzebne 125
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 35
Jakość wpisu = 0
Gra o Sukces = - 165
Ten dzień jest stratą = -65 - 100 = -165

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #756 : Grudnia 08, 2011, 10:56:33 »

Poniedziałek, Wtorek, Środa 2011.12.05, 06, 07

Energia = 120

Uwagi = nie mam kiedy wpisac, konczyłem projekt unijny pisac i wczoraj złożyliśmy. Dzisiaj juz sie brałem za wpis i akurat dzwoni gość ze jednak chce podpisac kupic sprzet, no i sie zbieram.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #757 : Grudnia 08, 2011, 23:59:37 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.08 czwartek
Energia = 100 na potrzebne 125
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 80
Jakość wpisu = 0
Gra o Sukces:
Ten dzień jest stratą = -20 - 100 = -120

Nawet dużo pracując warto robić postępy. Tylko niektóre piły ostrzą się podczas piłowania, Reszta robi się coraz bardziej tępa.

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #758 : Grudnia 09, 2011, 14:44:59 »

Rafka 2011.12.08 Czwartek

Energia = 100
Wartosci = miłość 50, radosc 50, wolnosc 50, zdrowie 40, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 50, spokoj 60
Cel = realizaując swoją misję, służę innym i zarabiam przy okazji coraz więcej 15>25>50>100 tys miesiecznie dobrze sie przy tym bawiąc
Wykorzystanie dnia = 80

Najlepsze
Myśli = pomimo wszystko ucze sie cały czas, dzisiaj efekty nauki - sprzedaż
Emocje = radosc
Działania = szybka decyzja, działanie od razu, mówie co mysle, szczerosc

Najgorsze
Myśli = głupie przewidywanie czegos co sie jeszcze nie stało -> szkoda czasu na myślenie o niczym, myślę o czymś co chce zrobić, albo nie myślę bezwartościowo
Emocje = zdenerwowanie, niepokoj -> wdziecznosc, milosc
Działania = za bardzo sie skupiłem na chorobie -> nie ważne co sie dzieje zawsze skupiam sie na celu i życiu

Kompetencje = komunikacja, empatia, zrozumienie
Co zrobie = ćwicze dalej na prezentacjach to co kiedys umiałem, ale tego nie rozumiałem
Uwagi = dzisiaj ostro mnie dopadło przeziębienie, puściło nagle po kilku dniach kiedy musiałem sie skupić, pomimo tego że sporo działałem i nie wpisywałem, to i tak piła się ostrzy.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #759 : Grudnia 10, 2011, 00:09:47 »

Krótki komentarz:
"pomimo tego że sporo działałem i nie wpisywałem, to i tak piła się ostrzy."
Tutaj mam odmienne zdanie.
1. Od jakiego czasu energia utrzymuje ci się na tym samym poziomie?
2. Czy to jest poziom, który przynosi ci wyraźne sukcesy?
3. Czy zauważasz kiedy unikasz wpisów?

To bardzo istotne jak oceniasz własne działania.
1. jeśli uważasz że działasz dobrze - to nie będziesz się zdecydowanie starał by działać lepiej i dostaniesz owoce tego co robisz. Jeśli masz racje efektem będzie sukces. Jeśli się oszukujesz - to za to zapłacisz.
2. jeśli uważasz, że trzeba byś działał dużo lepiej - to będziesz zwiększał ilość i jakość swoich dziań.
A i tak rację zawsze ma ŻYCIE i dlatego mamy niezawodne kryterium oceny - "po owocach ich poznacie".

Pozdrawiam Kazik

Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #760 : Grudnia 10, 2011, 00:29:51 »

Skala możliwości
0. Poza myślą
1. Poza chceniem = 2
2. Nędza =15
3. Bieda = 40
4. Na styk = 100
5. Nadwyżki = 115
6. Obfitość = 160
7. Bogactwo = 240
8. Potęga (Power) = 470

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #761 : Grudnia 10, 2011, 15:46:08 »

Rafka 2011.12.09 Piątek

Energia = 110
Wartości = miłość 60, radosc 60, spokoj 50, wolnosc 50, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartości 60, zdrowie 50
Cel = realizuję swoją misję, służe innym i zarabiam przy okazji 15>25>50>100 tys/m-c dobrze sie przy tym bawię
Wykorzystanie dnia = 100

Najlepsze
Myśli = tak, robię to co robię najlepiej jak potrafię i dobrze sie przy tym bawie
Emocje = radość
Działania = pojechałem na prezentacje mimo nie najlepszego zdrowia, ale jednoczesnie zmieniłem nastawienie i jest plus

Najgorsze
Myśli = dobijające poczucie tego ze bajzel na zewnątrz i bazjel wewnątrz, szukam winnych Smiley -> porządkuję wewnątrz, efekt równiez na zewnątrz
Emocje =
Działania = za dużo różnych zajęć -> więcej uwagi dla siebie

Kompetencje = potrzebuje energie generować coraz wiecej, nie mam zamiaru czuć sie winnym tego ze jest jak jest, dbam o siebie. komunikacja międzyludzka, empatia, więcej działania
Co zrobię = ja chce ja działam i tego sie trzymam
Uwagi = przeziebienie trzyma ale nie kładzie na łopatki
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #762 : Grudnia 11, 2011, 01:05:28 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.09 piątek
Energia = 115 na potrzebne 125
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 105
Jakość wpisu = 95

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #763 : Grudnia 11, 2011, 13:02:00 »

Rafka 2011.12.10 Sobota

Energia = 115
Wartości = miłośc 60, radość 60, spokoj 60, wolność 60, poczucie własnej wartości 50, pewność siebie 50, zdrowie 50
Cel = realizuje swoją misje, dobrze sie bawie, rozumiem siebie i przy okazji zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100tys/m-c. Umiem zadbać o siebie i moją rodzinę
Wykorzystanie dnia = 100

Najlepsze
Mysli = dobrze sie bawie przy tym co robie, lubie spotykac nowych ludzi i poznawac ich zycie
Emocje= zadowolenie z faktu ze sie dzieje, ze działam
Działania = poszedłem na szkolenie, rozmawiałem z innymi, sporo sie nauczyłem

Najgorsze
Myśli = sporo myśli o tym że nie wiem cały czas co robić, czego mam sie tak naprawde nauczyc i jak to zrobic -> pytam siebie co mnie to uczy, czego sie ode mnie oczekuje
Emocje= poirytowanie, co robie nie tak ->
Działania = wiedząc że nie powinienem jesc wieczorem, zjadłem -> jesli wiem to korzystam z tej wiedzy

Kompetencje = przebić sie powyżej 120, komunikacja, działanie, dbam o siebie
Co zrobię = świadomie cwicze, dochodze do siebie, dalej podnosze swoje kompetencje sprzedażowe
Uwagi = wiem jak to jest przy wyższej energii, nie wiem dlaczego sie cofnąłem, niezauważalnie spadłem, nie jest to dla mnie proste.
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #764 : Grudnia 11, 2011, 23:09:11 »

Rafka 2011.12.11 Niedziela

Energia = 115
Wartosci = miłość 70, poczucie własne wartości 50, pewnosc siebie 50, wolnosc 60, spokoj 70, zdrowie 60, radosc 50
Cel = realizuje swoją misję, dobrze sie bawie, umiec zadbac o swoja rodzine i przy okazji zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c
Wykorzystanie dnia = 100

Najlepsze
Myśli = wiele mysli związanych z tym co mam, wdziecznosc
Emocje = spokoj, wdziecznosc
Działania = tym razem lezenie w łózku, zadbanie o siebie, zdrowienie

Najgorsze
Myśli = nie wiem co mam robić, impas -> wiem co mam robic i robie to, działam a efekty sie pojawią
Emocje = niepokoj -> zawsze jest jakies rozwiazanie, spokoj radosc
Działania =

Kompetencje = komunikacja działanie dopracowanie celu przebicie poziomu 120 strategie działania i sprzedazy
Co zrobie = dalej kuruje sie, swiadomie pracuje nad sprzedazą, coraz lepiej ją rozumiem
Uwagi = dzisiaj dzień leżenia w łóżku dochodzenia do siebie, powinienem to zrobic juz 2 dni temu moze było by szybciej
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #765 : Grudnia 11, 2011, 23:53:26 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.10 sobota
Energia = 110 na potrzebne 150
Jakość wpisu = 95

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.11 niedziela
Energia = 115 na potrzebne 150
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 105
Jakość wpisu = 100

Ocena sposobu w jaki ćwiczysz:
1. Atrakcyjność treningu = 60% - popracuj nad wzrostem atrakcyjności tego co robisz
2. Częstość ćwiczenia = 60% - za rzadko ćwiczysz
3. Intensywność ćwiczeń = 70% - idź na całość
4. Precyzja ćwiczeń = 75% - tu jest prawie dobrze (prawie!)
Za słabo ćwiczysz. Taki trening daje bardzo powolne wyniki. Ale za to pozwala prawie nic nie zmienić. Może na tym polega zaleta takiego sposobu ćwiczenia - skutecznie chroni przed prawdziwą zmianą dając jednocześnie alibi (bo przecież się staram).

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #766 : Grudnia 12, 2011, 23:24:39 »

Rafka 2011.11.12 Poniedziałek

Energia = 120
Wartości = miłość 70, radość 70, spokoj 60, wolność 70, pewność siebie 60, poczucie własnej wartości 60, zdrowie 70
Cel = realizuje swoją misję, dobrze sie przy tym bawię, dbam o swoją rodzine przy okazji zarabiam coraz więcej 15>25>50>100 tys/m-c
Wykorzystanie dnia = 105

Najlepsze
Myśli = to ja decyduje jak sie czuje co robie i co myśle, cwicze i sprawia mi to przyjemnosc
Emocje = miłość, dużo dobrych emocji, częsć generowana przeze mnie
Działania = zadbanie o siebie, posłuchanie sie intuicji

Najgorsze
Myśli = troche mysli oceniających innych -> błogosławie innym, bo nie wiem dlaczego robią to co robią, dziekuje ze są bo może czegos przy okazji się nauczę
Emocje = lekkie poirytowanie na prośbę bliskiej osoby -> najpierw wysłucham zapytam siebie i podejme decyzje jak zareaguje i jak sie bede czuł
Działania =

Kompetencje = jak robic lepiej to co robie, profesjonalizm, komunikacja,
Co zrobię = kończe podreperowywanie zdrowia, zadbam o siebie, pocwicze wiecej niż dzisiaj
Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #767 : Grudnia 12, 2011, 23:31:32 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.11 niedziela
Energia = 120 na potrzebne 150
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 110
Jakość wpisu = 90

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #768 : Grudnia 14, 2011, 10:05:45 »

Rafka 2011.12.13 Wtorek

Energia = 130
Wartości = miłość 85, spokoj 80, wolnosc 70, radość 80, poczucie własnej warotści 70, pewność siebie 80 zdrowie 80

Cel = realizuje swoja misję, dbam o siebie i o swoją rodzinę, dobrze się bawie i przy okazji zarabiam na swojej pasji coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c. Doskonale rozumiem co robię.
Wykorzystanie dnia = 120

Najlepsze
Myśli = ja chce ja wkładam a Bóg mi zwielokrotnia
Emocje = wiele pozytywnych emocji w związku z przyjemnościa pracy z wartościami
Działania = dużo ćwiczenia, spotkanie z przyjacielem

Najgorsze
Myśli = cały czas się cos kłębi, choć sporo mniej, przekierowałem swoją uwage na dobrobyt -> każda myśl ma swoją drugą stronę, jesli negatywna pozwalam jej być do końca i zaraz generuje przeciwieństwo
Emocje = ?
Działania= ?

kompetencje = komunikacja, profesjonalizm w tym co robię, robić wszystko z najwyższą uwagą, działać tak jakby nie było odwrotu

Co zrobię = kontynuuję trening jak naczesciej wartosci energia oswajam sie z nową rzeczywistością

Uwagi = chyba wiem dlaczego tak energia mi spadła, nie byłem gotowy na tak duży skok potrzebowałem tych kilku dni aby sie z tym oswoic, z drugiej strony energia niesie ze sobą odpowiedzialność a tego do końca wczesniej nie zrozumiałem.
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #769 : Grudnia 15, 2011, 11:21:10 »

Rafka 2011.12.14 Czwartek

Energia = 130
Wartosci = miłość 80, spokoj 80, wolnosc 80, radosc 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 80, zdrowie 70

Cel = realizuje swoja misję, dbam o siebie i o swoją rodzine, dobrze się bawie, zarabiam przy okazji coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c robię to co lubię
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
myśli = dużo myśli o sobie o ludziach wokół mnie sytuacjach z miłością i wdziecznoscia
emocje = szczescie radosc
działania = nie analizuje tylk działam jak nadarza sie sytuacja to robię bez oczekiwania rezultatu

Najgorsze
myśli = troche mysli o sytuacji w mojej rodzinie, ale nie tej najblizszej -> bez emocji wyrażam to co czuje, nie oceniając nikogo, z miłoscią rozwiązuje konflikt
emocje = trochę poirytowania związanego z moimi dziwnymi tekstami do innych -> doskonale wiem co powiedzieć, aby nie obrażać i nie wprowadzać niemiłej atmosfery
działania = ?

Kompetencje = komunikacja, strategie działania, profesjonalizm pogłębienie zrozumienia
Co zrobię = dalej ćwiczę wartości jakby to był ostatni dzień mego życia
Uwagi = dobry dzień, kolejna sprzedaż, naprowadzam sie cały czas do pionu, bardziej zbliżyłem się do rzeczywistosći, spotykam ciekawych ludzi, dużo ciekawych przekonan i zdan, niektóre wykorzystam, ale z wekszym dystansem
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #770 : Grudnia 15, 2011, 23:23:08 »

Rafka 2011.12.15

Energia = 130
Wartości = miłość 80, radosc 80, spokoj 70, wolnosc 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 70
Cel = realizuje swoja misję, dbam o siebie i swoją rodzinę, przy okazji zarabiam coraz więcej 15>25>50>100 tys/m-c, dobrze sie bawię i doskonale rozumiem co robię
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
Myśli = świetnie że zawsze mam przy sobie ludzi, którzy mi pomagają, jednak to ja wybieram kierunek. Wiele pozytywnych myśli odnośnie tego co sie teraz dzieje w moim życiu
Emocje = spokoj radosc pewnosc siebie, dużo dobrej energii w spotkaniach z ludzmi
Działania = rano troche dłużej pospałem i odpocząłem

Najgorsze
Myśli = czasami błąkają sie mysli o tym co mogło by być gdyby, głupie przewidywanie przyszlości -> całkowicie zanurzam sie w nurcie życia i bycia tu i teraz, nie ma tu miejsca na głupoty
Emocje = lekkie zdenerwowanie podczas rozmowy z bliską osoba -> szybciej reaguje i wyciszam negatywne emocje nie reaguje jak mi zagraja
Działania = ?

Kompetencje = komunikacja strategie działania profesjonalizm w działaniu
Co zrobię = ćwiczę dalej energię dzisiaj troche mniej było, dopracowywuje cel i koncentruje sie na działaniu
Uwagi = dobry dzień, trochę odpoczynku, pracy, spotkania z ciekawymi ludzmi, dobrze zaczynam sie przy tym bawić, czuć tętno życia, obserwuje rzeczywistość jaka jest bez interpretowania, zgłębiam to co robię i cieszę się tym
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #771 : Grudnia 15, 2011, 23:59:18 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.13 wtorek
Energia = 130 na potrzebne 150
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 115
Jakość wpisu = 110

"energia niesie ze sobą odpowiedzialność a tego do końca wcześniej nie zrozumiałem. "
To jest bardzo trafne spostrzeżenie. Im większa energia, tym większa odpowiedzialność!!!

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.14 środa
Jakość wpisu = 100

Dobrze, że ruszyłeś energię do góry.

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.15 czwartek
Jakość wpisu = 100

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #772 : Grudnia 17, 2011, 00:20:22 »

Rafka 2011.12.16 Piątek

Energia = 130
Wartości = miłość 70, radość 70, spokoj 70, wolnosc 60, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 70
Cel = realizuje swoją misje, dbam o siebie i swoją rodzinę, dobrze sie bawię i zarabiam przy okazji coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c. Doskonale rozumiem co robię
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
Myśli = mysli o tym do czego dąże i jaką drogą, coraz czesciej sie krystalizują
Emocje = wartości
Działania = zaczynam dobrze wykonywac swoją pracę i dobrze sie przy tym bawie

Najgorsze
Mysli = mysli o tym że zbyt wolno wszystko sie dzieje i nie do końca tak jakby sie chciało -> wszystko co sie dzieje ma swoj cel, zdaję sobie sprawe ze moj umysł miota sie bez celu jak sie nudzi
Emocje = troche zdenerwowania w pracy -> profesjonalista nie daje sie wyprowadzic z równowagi działa ze spokojem
Działania =

Kompetencje = komunikacja, profesjonalizm, energia, strategie działania, okreslenie celu
Co zrobię = popracuje z celem, odpocznę, podszkole sie z tego co robie, pobede z rodziną
Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #773 : Grudnia 17, 2011, 01:01:02 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.16 piątek

Jakość wpisu = 100

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #774 : Grudnia 18, 2011, 11:58:56 »

Rafka 2011.12.17 Sobota

Energia = 125
Wartosci = miłość  70, radosc 70, spokoj 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 60, wolnosc 70
Cel = realizuje swoją misję, dbam o siebie i o swoją rodzine, dobrze sie bawie i zarabiam przy okazji coraz wiecej doskonale rozumiejac co robie 15>25>50>100 tys/m-c
Wykorzystanie dnia = 100

Najlepsze
Mysli = swietnie ze mam woko ł siebie ludzi którzy o mnie dbają i chca abym sie rozwijał
Emocje = radosc
Działania = poddałem sie "ocenie na szkoleniu"

Najgorsze
Mysli =
Emocje = troche zdenerwowania na sytuacje -> obserwując sytuacje z dystansu, najlepsze rozwiazanie pojawi sie samoczynnie
Działania = za dużo zjadłem, co wycięło energetycznie wiekszosc dnia nic mi sie nie chciało -> jem powili i jak wystarczy to lepiej wyrzucic lub zostawic na pozniej

Kompetencje = ze spokojem podnosze poziom energii do srednio 150, dobrze sie czuje w wysokim polu energii, komunikacja, zmiana strategii działania
Co zrobię = odpocznę, zregeneruje ustale cele na najblizszy czas
Uwagi =
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #775 : Grudnia 18, 2011, 22:57:34 »

Rafka 2011.12.18 Niedziela

Energia = 130
Wartosci = miłość 70, spokoj 70, wolnosc 70, zdrowie 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, radosc 70
Cel = realizuje swoja misje, dbam o siebie i swoja rodzine, dobrze sie bawie, zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c robiac to co lubię, doskonale rozumiem to co robie
Wykorzystanie dnia = 105

Najlepsze
Mysli =  coraz wiecej mysli o tym ze zmiana nastepuje i ze moge to co wydawało mi sie wczesniej ze takie odległe
emocje = spkoj, radosc, zabawa, czas spedzony z rodziną
dzialania = spotkanie ze znajomym, fajna rozmowa

Najgorsze
Mysli =
emocje =
działania = za długo spałem -> spie tyle ile trzeba

kompetencje = komunikacja, relacje, energia powyzej 150
co zrobie = jutro wiecej cwiczenia, przytomnosc na prezentacji,
uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #776 : Grudnia 19, 2011, 00:33:42 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.17 sobota

Energia = 125 na potrzebne 150
Jakość wpisu = 90

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.18 niedziela

Jakość wpisu = 95

Dobrze, że energia idzie ci w górę!

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #777 : Grudnia 20, 2011, 09:55:26 »

rafka 2011.12.19 Poniedziałek

Energia = 130
Wartosci = miłość 70, spokoj 60, wolnosc 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosc 70, radosc 60, zdrowie 60
Cel = realizuje swoja misje, dbam o siebie i swoja rodzine, robie to co lubie i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c. Doskonale rozumiem co sie dzieje i co robie
Wykorzystanie dnia = 105

Najlepsze
Mysli = jestem tu o wszystko co sie dzieje pomaga mi i dzieje sie dla mojego dobra
Emocje = radosc, spedziłem troche czasu z rodziną wspolnie
Działania = dobrze zorganizowałem dzień

Najgorsze
mysli = nieskładne mysli o sobie o tym czego nie zrobiłem -> zawsze robie to co należy w danej chwili
emocje = złość na siebie -> to co sie dzieje jest, ale to juz przeszłość, wyciągam z tego wnioski i zyje dalej
Działania = nie posłuchałem intuicji w rutynowej kwestii -> słucham intuicji za każdym razem

Kompetencje = profesjonalizm, energia, komunikacja, relacje, strategie działania
Co zrobie = cwicze energie, przebijam sie powyzej 130
Uwagi = dzien dosc spokojny swieta ida takze mniej pracy, staram sie jednak zachowywać jak najwieksza przytomnosc, szczególnie w takie dni
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #778 : Grudnia 20, 2011, 11:10:18 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.19 poniedziałek

Jakość wpisu = 100

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #779 : Grudnia 21, 2011, 09:29:07 »

Rafka 2011.12.20 Wtorek

Energia = 130
Wartosci = miłość 70, radość 60, spokoj 60, wolnosc, 60, pewnosc siebie 50, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 60
Cel = realizuje swoja misje, dbam o siebie i o swoją rodzinę, dobrze sie bawie, robie to co lubie i zarabiam przy tym coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c Doskonale rozumiem co sie dzieje i co robie
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli = mysli zwiazane z traktowaniem kazdego klienta jak króla bez wzgledu na to czy jest bez kasy czy ma kase, robie prezentacje z najwyzszym profesjonalizmem
emocje = fajne emocje na pokazie angielskiego córki
działania = cwiczenie w kazdej sytuacji

Najgorsze
mysli = troche mysli zwiazanych z obecną sytuacja i ludzmi wokoł mnie -> Ci ludzie i sytuacje nie mają nic wspolnego ze mna i nie oni decydują o tym co jest w moim życiu
emocje =
działania =

Kompetencje = ćwiczenie energii profesjonalizm zaufanie, strategie działania
Co zrobie = robie swoje najlepiej jak potrafie w danej chwili bez oczekiwania rezultatu
Uwagi =
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #780 : Grudnia 22, 2011, 00:03:24 »

Rafka 2011.12.21 Środa

Energia = 140
Wartosci = miłość 70, radosc 70, spokoj 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 70, wolnosc 70
Cel = dbam o swoja rodzine, kocham zycie i działam z najwyższa miłościa dla dobra ludzi którym służe własną pracą, wykonując ją z najwyższym profesjonalizmem dobrze sie przy tym bawię zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c Doskonale rozumiem siebie i świat wokół który tworzę
Wykorzystanie dnia = 120

Najlepsze
Mysli = cudownie jest być sobą
Emocje = szczescie
Działania = wykonałem swoją prace do konca

Najgorsze
Mysli = troche mysli o najbliższych luźnych -> moi najbliżsi są tacy jacy sa w danych warunkach które ja tworze i to moja rzecz to zmienic nie ich
Emocje = zdenerwowanie i niepotrzebne przewidywanie tego co sie moze stac -> obserwuje i z dystansem podchodze do tego co sie dzieje
Działania = Za bardzo sie czasami spiesze -> zawsze zachowuje cierpliwosci i robie wszystko po kolei

Kompetencje = profesjonalizm we wszsytkim co robie, strategie działania, relacje z innymi, komunikacja, luz
Co zrobie = utrzymuje przytomnosc i energie powyzej 140
Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #781 : Grudnia 22, 2011, 01:20:13 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.21 wtorek

Jakość wpisu = 95

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.22 środa

Energia = 135 na potrzebne 150
Jakość wpisu = 95

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #782 : Grudnia 23, 2011, 11:51:02 »

Rafka 2011.12.22 Czwartek

Energia = 130
Wartosci = miłośc 70, radosc 70, spokoj 60, wolnosc 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 60
Cel = dbam o swoją rodzine, kocham życie i działam z najwyższą miłością dla dobra ludzi którym służę swoją pracą, wykonując ja z najwyższym profesjonalizmem, dobrze sie przy tym bawie i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c Doskonale rozumiem siebie i swiat wokoł który tworze
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli = wszyscy wokół cały czas pomagają mi stwać sie coraz lepszym
emocje = spokoj, radosc
działania = poddałem sie temu co jest i spokojnie robiłem to co dzień przyniósł

Najgorsze
mysli =
emocje = irytacja złośc na to ze nagle dzieje sie inaczej niz sie planowało -> spokojnie obserwuje co sie dzieje i swoje emocje
działania =

Kompetencje = profesjonalizm, zaufanie, strategie działania
Co zrobie = przygotowuje sie do swiat, z reguły jest to czesto najbardziej nerwowy okres, dlatego też w tym roku bede spokojnie obserwował sytuacje bez zaangażowania, nie daje sie zaczepiać.
uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #783 : Grudnia 23, 2011, 13:58:24 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.23 czwartek

Jakość wpisu = 105

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #784 : Grudnia 24, 2011, 10:39:12 »

rafka 2011.12.23 Piątek

Energia = 125
Wartosci = miłość = 70, radosc 60, spokoj 50, wolnosc 50, pewnosc siebie 50, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 60
Cel = dbam o swoją rodzine, kocham życie i działam z najwyższą miłścią dla dobra ludzi którym służę swoim życiem, działam z najwyższym profesjonalizmem, dobrze sie bawie i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c Doskonale rozumiem siebie i swiat wokół który tworze
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli = o tym że moge wiele zrobić, ze przekraczam granice które wydawały sie za wysoko
emocje = radosc szczescie, zwiazane z tym ze jestem
działania =

Najgorsze
mysli = myśli związane ze swietami, przygotowaniami, a po co to czy tamto -> spokojnie obserwuję co sie dzieje i bawię sie tym pozwalając innym działać wg ich przekonan
emocje = irytacja, złośc = miłość odczekuje chwile zanim zareaguje
działania = mały wybuch na najbliższych -> jak powyżej

Kompetencje = profesjonalizm, strategie działania, zaufanie, komunikacja,
Co zrobię = troche odpocznę zrobię to co lubie robic pobede z rodziną i w tych wspaniałych chwilach bede budował swoją moc
Uwagi =
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #785 : Grudnia 25, 2011, 12:10:36 »

Rafka 2011.12.24 Sobota

Energia = 130
Wartosci = miłośc 60, wolnosc 60, spokoj 60, zdrowie 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 60, radosc 60
Cel = dbam o rodzine kocham zycie i działam z najwyższą miłościa dla dobra ludzi którym służe swoim życiem, działam z najwyższym profesjonalizmem, dobrze sie bawie i zarabiam przy tym coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem siebie i swiat który tworze
Wykorzystanie dnia = 105

Najlepsze
mysli =
emocje = spokoj
działania = robiłem to co lubie w czasie wolnym jak jestem u rodziny

Najgorsze
mysli = zwiazane z rodziną, natretne dotyczace sytuacji która jest na razie nie załatwiona -> myslenie w taki sposob jest bezuzyteczne, załatwiam sprawe w jednej chwili a do tego czasu nie zajume sie tym
emocje = niepewnosc
działania = za dużo jedzenia

Kompetencje = komunikacja, energia powyzej 150, strategie działania
Co zrobie = cwicze energie w sytuacjach innych od spokojnych optymalnych innymi słowy w życiu codziennym, pamietam o tym cały czas
Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #786 : Grudnia 25, 2011, 19:58:18 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.23 piątek

Jakość wpisu = 95

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.24 sobota

Jakość wpisu = 90

Potrzebujesz bardziej wnikliwej analizy tego, co robisz codziennie. To cię poprowadzi szybciej naprzód.

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #787 : Grudnia 25, 2011, 23:52:28 »

Rafka 2011.12.25 Niedziela

Energia = 130
Wartosci = spokoj 70, radosc 60, wolnosc 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 60, miłość 60
Cel = dbam o rodzine, kocham zycie i działam z najwyzsza miłościa dla dobra ludzi ktorym służe swoim zyciem, działam z najwyzszym profesjonalizmem, zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/m-c doskonale rozumiem siebie i swiat który tworze
wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli = dotyczace misji i tego jak powinno sie zyc wg niej
emocje = szczescie, spokoj dobra zabawa i samopoczucie w ciagu dnia
działania = spacer z corka odpoczynek

Najgorsze
mysli = jakie niektórzy ludzie mają głupie pomysły i przekonania -> mają wolnosc jak i ja aby miec takie jakie chca
emocje = niepotrzebne rozdmuchiwanie gadania współbiesiadnika co budziło skrajne emocje przy stole -> pozwalam wyrazac sie innym ale nie daje sie zaczepiac
działania = znowu to jedzenie

Kompetencje = spokoj opanowanie komunikacja pewnosc siebie energia powyzej 150 strategie działania
Co zrobie = nie wiem, odpoczne, pocwicze miedzy codziennymi zajeciami
Uwagi = poobserwowałem sobie dzisiaj co sie dzieje we mnie ze mna jak jest taki dzien luzu a jednoczesnie nie mozna pozwolic sobie na małe odosobnienie. Tym bardziej trzeba byc przytomnym
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #788 : Grudnia 26, 2011, 01:42:26 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.25 niedziela

Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 120
Jakość wpisu = 115

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #789 : Grudnia 27, 2011, 15:23:55 »

Rafka 2011.12.26 Poniedziałek

Energia 135
Wartosci = miłość 70, radosc 70, spokoj 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, wolnosc 70
Cel = dbam o swoją rodzine, kocham swoje życie i działam z najwyższym profesjonalizmem służąc ludziom swoim życiem, robię to co lubię i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem siebie i swiat który tworze
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli =
emocje = szczescie radosc spokoj w gronie rodzinnym
Działania = szczera rozmowa na trudny temat, mówie to co czuje i nic nie ukrywam i nie nosze w sobie

Najgorsze
mysli = sporo nieakceptujacych działan innych -> mówie co czuje bez oceniania innych szczerze
emocje = wzburzenie, spadek energii podczas niezrouminia drugiej stron -> caly czas podwyższam energię i daje mozliwosc znaleznienia rozwiazania
działania =

kompetencje = komnikacja, jak dotrzeć do drugiej strony bez manipulacji, strategie działania, profesjonalizm
Co zrobie = bede wyczulony na drugą stronę,
Uwagi = trudny czas wieczorem, niełatwe rozmowy
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #790 : Grudnia 27, 2011, 18:05:03 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.26 poniedziałek

Jakość wpisu = 90

Powody = 75
Odpowiedzialność za jakość swojego życia = 65

Za mało dbasz o jakość swojego życia. Masz niekorzystną proporcję pomiędzy:
jak nie mam to zrobię -------------- do -------------- chcę żeby się stało samo.

Wykazujesz zdecydowanie za mało:
1. zdecydowania
2. aktywności w działaniu.

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #791 : Grudnia 27, 2011, 23:19:30 »

Rafka 2011.12.27 Wtorek

Energia = 130
Wartosci = miłośc 60, radosc 60, spokoj 60, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 60, wolnosc 60
Cel = dbam o swoją rodzinę, dbam o siebie realizuje swoją misję robie to co lubie zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem siebie i swiat
Wykorzystanie dnia = 100

Najlepsze
mysli =
emocje = spokoj
działania = wyjscie pod wieczór z domu, bo sie rozsiedziałem

Najmniej pomocne
mysli = dlaczego nie jest tak jak sobie wyobrażałem -> obserwuje co sie dzieje i reaguje zgodnie z chwilą nie oczekując, programuję przyszłość
emocje = irytacja -> miłośc
działania = mało aktywnosci taki przesiedziany dzień

Kompetencje = energia powyzej 150, dbanie o jakosc swojego zycia
Co zrobie = wiecej aktywnosci, energii
Uwagi = utknąłem na 130 takie swieta troche rozpraszaja jak jestem u rodziny to nie ma miejsca za dużo na małe odosobnienie, staram sie w takiej sytuacji tez cwiczyć choc to juz wynaga wiecej uwagi. Pobyt u rodziny nie bardzo mi pomaga, ciekawe.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #792 : Grudnia 27, 2011, 23:31:59 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.27 wtorek

Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 125
Jakość wpisu = 110

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #793 : Grudnia 28, 2011, 22:42:00 »

Rafka 2011.12.28 Środa

Energia = 130
Wartosci = miłośc 70 radosc 60 wolnosc 60 spokoj 60 pewnosc siebie 70 poczucie własnej wartosci 70 zdrowie 70
Cel = dbam o jakosc zycia swojego i swojej rodziny, robie to co lubie reazlizuje swoją mosje i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem siebie i swiat który tworze
Wykorzystanie dnia = 115

Najlepsze
mysli = mam czesto problem w okresleniu takich mysli, może będę ustalał jakies mysli codziennie i nastepnego dnia bede je utrzymywał w swiadomosci -> jam jest zmartwychwstanie i zycie mojej firmy zycia i sprzedazy
emocje = spokoj, pewnosc siebie zadowolenie
działania = podjecie decyzji i działanie zgodnie z nia, załatwienie sprawy

Najgorsze
mysli = sporo o tym co sie dzieje w mojej rodzinie -> obejmuje całą sytuacje i uczestników wysokimi energiami
emocje = strach, przebudzilem sie w nocy, cos trzasnęło, w ciągu dnia stałem na parkingu w niedozwolonym miejscu, stwarzam takie sytuacje, aby czuć takie emocje -> obejmuję takie emocje miłoscia obserwuje je i znikaja
działania = pozno wstałem, dzień szybciej mija mniej czasu dla siebie -> wstaje wczesnie aby wszystko zrobić i zadbać o siebie w pełni

Kompetencje = okreslenie, dopracowanie celu, strategie działania, aktywne działanie
Co zrobie = bede jutro korzystał z dnia, z podrózy, cwiczył energie
Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #794 : Grudnia 29, 2011, 00:16:48 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.28 środa

Jakość wpisu = 115

"Najlepsze
mysli = mam czesto problem w okresleniu takich mysli, może będę ustalał jakies mysli codziennie i nastepnego dnia bede je utrzymywał w swiadomosci -> jam jest zmartwychwstanie i zycie mojej firmy zycia i sprzedazy"
Ten fragment treningu uczy cię dostrzegać myśli i wyróżniać ich dwie grupy:
1. te najlepiej wpływające na kształt twojego życia
2. te, które najgorzej ci służą.
Warto to ćwiczyć. Bez tej uważności trudno jest rozwijać umiejętności wyższego rzędu.

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #795 : Grudnia 30, 2011, 10:30:04 »

rafka 2011.12.29 Czwartek

Energia = 140
Wartosci = miłość 70, radosc 70, spokoj 70, wolnosc 70, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 70
Cel = dbam o siebie i swoją rodzinęm, robię to co lubie z najwyzszym profesjonalizmem zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem siebie i swiat który tworze
Wykorzystanie dnia = 120

Najlepsze
mysli = wspaniale ze mam wokol siebie wszystko co potrzebne mi do cwiczenia, jestem zmartwychwstaniem i życiem
emocje = radosc, podekscytowanie
działania = odpusciłem i nie dałem sie wciągnąć w stare schematy

Najgorsze
mysli = dotyczące innych, powiew zazdrości -> oni mają to co ja bede miał, to ze oni mają ułatwia i mnie posiadanie tego
emocje = irytacja -> spokoj miłość
działanie =

Kompetencje = strategie działania energia
Co zrobie = dbam o siebie i rodzine, oddaje sie odpoczynkowi na wyjezdzie rodzinnym
Uwagi =
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #796 : Grudnia 31, 2011, 00:16:31 »

Rafka 2011.12.30 Piątek

Energia = 130
Wartosci = miłośc 70, radosc 70, spokoj 70, wolnosc 70, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 70
Cel = dbam o siebie i swoją rodzine, działam z najwyższym profesjonalizmem robie to co lubie i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc doskonale rozumiem to co robie
Wykorzystanie dnia  = 110

Uwagi = krótszy wpis dzisiaj, odpoczywam
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #797 : Grudnia 31, 2011, 01:31:46 »

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.29 czwartek

Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 120
Jakość wpisu = 105

Komentarz do treningu Rafki 2011.12.30 piątek

Jakość wpisu = 95

Pozdrawiam Kazik

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #798 : Stycznia 01, 2012, 22:17:39 »

Rafka 2011.12.31 Sobota

Energia = 130
Wykorzystanie dnia = 110

Krótki sylwestrowy wpis, jutro juz wracam i jak odpoczne za niedziele wpisze cały wpis
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #799 : Stycznia 02, 2012, 21:36:05 »

Rafka 2012.01.01 Niedziela

Energia = 130
Wartosci = miłosc 70, radosc 60, spokoj 60, wolnosc 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 60
Cel = dbam o siebie i swoja rodzinę, działam z najwyższym profesjonalizmem i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem co tworze
Wykorzystanie dnia = 100

Najlepsze
mysli = potrafie zorganizowac fajne rzeczy
emocje = radosc
działania =

Najgorsze
mysli = odnosnie sytuacji rodzinnej -> sam stworzyłem daną sytuację wiec daje wolnosc do zachowania sie innych jak potrafią, jednoczesnie jak mi sie nie podoba to zmieniam kontekst
emocje = niepokoj w trakcie powrotu jazdy samochodem -> otaczam takie sytuacje miłością i daje przestrzen aby były ile trzeba
działania =

Kompetencje = potrzebuje dopracowania celu,
Co zrobię = spokojnie wracam do domu, odpoczywam po sylwestrze
Uwagi =
Tagi:
Strony: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!