>
Czerwca 13, 2025, 22:04:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 16 17 [18]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zarabiam Więcej - Rafka. Przejście od 7 do 25 tys miesięcznie  (Przeczytany 226900 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #850 : Stycznia 31, 2012, 00:02:07 »

Komentarz do treningu Rafki 2012.01.30 poniedziałek

Energia = 135 na potrzebne 150
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 115/120
Jakość wpisu = 105

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #851 : Lutego 02, 2012, 22:59:43 »

Rafka

Przez 2 dni nie robiłem wpisów, nie miałem ochoty, ale też swiadomie w drugi dzień obserwowałem co sie dzieje, jakie mechanizmy działają. Dlaczego nie mam ochoty wpisywać, nie jest łatwo sie z tym spotkać. Nie wiem nawet teraz co o tym pisać. Jak pojawia sie jakas stabizlizacja na horyzoncie, zmieniam front i zaczynam działac przeciwko sobie. Dalej to obserwuje i przyjmuje jak jest bez oceniania tym razem, jeszcze nie wiem co z tym zrobić
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #852 : Lutego 04, 2012, 17:35:11 »

Komentarz do braku treningu Rafki 2012.02.04 sobota

1. Od dłuższego czasu nie mam twojego wpisu.
2. Taka sytuacja pojawia się już któryś raz.
3. Warto byś się zdecydował ćwiczysz czy rezygnujesz?
W tym celu zapraszam do rozmowy. Zadzwoń do mnie lub złap mnie na skype.

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #853 : Lutego 07, 2012, 23:08:26 »

Rafka 2012.02.07 Wtorek

Energia = 130
Wartosci = miłość 70, spokoj 60, radosc 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci = 60, zdrowie 60, wolnosc 60
Cel = dbam o siebie i swoją rodzinę, służę innym swoimi talentami, z najwyższym profesjonalizmem robię to co lubię i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc. Doskonale rozumiem to co robie.
Wykorzystanie dnia =115

Najlepsze
mysli = wspaniale jest zaufać i dac o siebie zadbac, pomyslałem ze bez znaczenia czy bede sie martwił czy nie bo życie i tak płynie i za miesiąc bedzie za miesiac czy z moimi zmartwieniami czy bez, sprawdze co bedzie sie działo jak odpuszcze sobie zmartwienia
emocje = radosc zadowolenie szczescie
działania = dobrze przeprowadzona prezentacja dynamicznie i na temat, choc negatyw to i tak ok wracam do formy

Najgorsze
mysli = sporo mysli zwiazanych z kupowaniem, przejmuje sie tym a po co kupowac , negatywnie podchodze do zakupów wydaje mi sie ze cos tam nie potrzebne -> z wdziecznoscia przyjmuje pieniądze które do mnie wracają zwielokrotnione, czym wiecej wydaje tym wiecej zarabiam, ciesze sie z kazdych zakupów
emocje = ?
dzialania = za mało działania, za bardzo stoję w miejscu, rozleniwiam sie -> cały czas rozwijam sie i coraz wiecej działam aby ruszyc energie

Kompetencje = strategie działania co mam robić- nauczyc sie tego, profesjonalizm, energia 150+, uczyc sie zadowolenia z mojej pracy i tego ze inni tez są zadowoleni
Co zrobie = usiade i zaczne przygotowywac plan jakie mam zasoby jak je wykorzystac i jak dziąłac aby sie rozwijac , czas sie obudzic

Uwagi = dobry dzien, wracam do wpisów, po prostu tak poczułem, chciałem chwile odpocząć jak jest bez wpisów, poobserwowac siebie z innej perspektywy, czy uciekam jaki jest mechanizm, dlatego tez chwile to trwało, nie chciałem robić nic na siłe, chciałem wrócić jak przyjdzie zrozumienie, czas.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #854 : Lutego 08, 2012, 20:46:26 »

Zadzwoń

rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #855 : Lutego 08, 2012, 23:41:05 »

Rafka 08.02.2012 Środa

Energia = 135
Wartosci = miłość 70, radosc, 70, spokoj 60, wolnosc 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 60, zdrowie 70
Cel = dbam o siebie i swoja rodzine, wspaniale sie bawie i robie to co lubie i z najwyższym profesjonalizmem służe innym ludziom swoją wiedzą, zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc Doskonale rozumiem co robie
Wykorzystanie dnia = 115

Najlepsze
mysli = wspaniale czuc i robic rzeczy bez ograniczen, mysli o zyciu bez ograniczen
emocje = radosc zadowolenie miłość spokoj
działania = docenianie siebie nagradzanie siebie, dobra zabawa

Najgorsze
mysli = zwiazane z tym jaki przykład daje -> daje dobry przykład zaczynam od siebie, wymagam od innych tego co od siebie
emocje = złośc irytacja zwiazana z zachowaniem drugiej osoby -> z miłością obserwuje zachowanie innych i daje dobry przykład zaczynam od siebie
działania = nie zrobiłem tego co zaplanowałem -> planuje i robie to co zaplanowałem

kompetencje = dopracowanie tego co robie profesjonalizm rzetelnosc słownosc komunikacja rozwoj
co zrobie = zrobie to co miałem zrobić dzisiaj
uwagi = nie moge sie zabrac do tego co najważniejsze, ważne sprawy odciągam w nieskończoność, taka moja strategia jest obecnie. Teraz trzeba to zmienić podejmować decyzje i wziąść za to odpowiedzialność.
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #856 : Lutego 09, 2012, 23:04:40 »

Rafka 08.02.2012 Czwartek

Energia = 130
Wartosci = miłość 60, radosc 60, spokoj 60, pewnosc siebie 60, poczucie własnej wartosci 60, wolnosc 60, zdrowie 60
Cel = dbam o siebie i swoją rodzinę, z najwyższym profesjonalizmem służę innym swoimi talentami robie to co lubie zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli = o ludziach których mam wokół siebie
emocje = radosc szczescie
działania = ide za głosem intuicji

Najgorsze
mysli =
emocje = niepewnosc -> robie i juz eliminując przypadkowosc
działania = dyskutuje z zasadami -> po to jest system aby się go trzymać

kompetencje = zasady, system, strategie działania
co zrobie = jeszcze nie wiem
Uwagi =
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #857 : Lutego 11, 2012, 10:35:41 »

Rafka 2012.02.10 Piątek

Energia = 130
Wartosci =  miłość 70, radosc 60, spokoj 60, wolnosc 60, pewnosc siebie 70, poczucie własnej wartosci 70, zdrowie 70
Cel = dbam o siebie i swoją rodzine robie to co lubie i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc służę innym swoimi talentami doskonale rozumiem to co robie
Wykorzystanie dnia = 110

Najlepsze
mysli =
emocje = spokoj
działania = dobra prezentacja dużo się nauczyłem, a właściwie klient dal mi super lekcje - jestem wdzieczny za to

Najgorsze
mysli = związane z prezentacją zanim cos zrozumiałem -> myślenie rozstrząsanie jest ostatnią rzeczą jaką robię, daję sobie chwile na obserwacje
emocje = złość, irytacja -> miłość wdzieczność
działania = za dużo czasu przy komputerze -> ustalam plan i działam wg niego

kompetencje =  doskonalę to co robię, kontakt ze sobą
co zrobię = wykorzystam to czego się nauczyłem
uwagi =
rafka
Uczestnik
*

« Odpowiedz #858 : Lutego 12, 2012, 14:00:00 »

Rafka 2012.02.11 Sobota

Energia = 135
Wykorzystanie dnia = 115
Cel = dbam o siebie i swoją rodzinę, służę innym swoimi talentami robie to co lubie i zarabiam coraz wiecej 15>25>50>100 tys/mc doskonale rozumiem to co robie

Najlepsze
mysli = o bliskich osobach
emocje = szczescie radosc spokoj
działania = poszedłem między ludzi, tam gdzie życie, postąpiłem zgodnie z intuicją i z tym co sie dzieje

najgorsze
mysli = o tym co mam zrobić - > robie i ufam nie musze wiedziec wszystkiego
emocje = irytacja -> miłość
działania =

kompetencje = poczucie własnej wartosci, doskonalenie tego co robie, decyzja
co zrobię = odpocznę
uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #859 : Lutego 28, 2012, 23:55:07 »

Zamykam ten wątek z powodu osłabnięcia zaangażowania i zbyt dużego opuszczania wpisów.
Kazik

Tagi:
Strony: 1 ... 16 17 [18]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!