>
Czerwca 16, 2025, 00:13:52 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Maria. przejście od 8 do 30 tys miesięcznie  (Przeczytany 337525 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1050 : Marca 12, 2012, 01:32:23 »

Maria Z. 2012.03.11 niedziela.
1.   Energia >> 650 POWER
Energia dalej rośnie. Jednak jest to energia potencjalna. I nie ma ona bezpośredniego przełożenia na moją moc sprawczą w codziennych działaniach i sukcesach. Jest oczywiście związek. Działa mi się dużo szybciej i łatwiej a moje wewnętrzne samopoczucie jest lepsze w stopniu bez porównania lepszym niż dawniej. Naprawdę rewelacyjnie pracuje mi też umysł, zwłaszcza w obszarze tworzenia potrzebnych rozwiązań. Współpraca z klientami jest o niebo lepsza. Jednak nie mam jeszcze proporcjonalnej do mojej energetycznej formy skuteczności w tworzeniu efektów materialnych, finansowych i relacyjnych. To jest tak, jakby bardzo duże ciśnienie w kotle tylko częściowo przenosiło się na pracę tłoków. Bardzo to wszystko ciekawe. Jestem pewna, że znajdę rozwiązanie tej zagadki i aż się nie mogę doczekać jakie ono będzie. Może będzie ich kilka a nie jedno? Tak nawet by było fajniej. Kiedy natomiast będę umiała uruchomić całą energię, którą dysponuję to moje sprawy będą się miały naprawdę dobrze.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Uwaga (100)  3. Ekspansja (100)  4. potęga (100)  5. Tworzenie (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
Nigdy dotąd nie miałam pełnego urzeczywistnienia wszystkich moich wartości. To jest niezwykłe uczucie a jednocześnie bardzo normalne i jakby znajome. Tak jakbym powróciła do stanu, który jest normalny i oczywisty.
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem, spełniając się z chwili na chwilę. Z każdej chwili wydobywam to, co jest w niej dla mnie najlepsze. W każdej chwili obdarzam siebie i otoczenie tym, co jest najlepsze we mnie i co najlepszego może się przeze mnie przejawić.
2.2. Z ogromną skutecznością i wdziękiem korzystam z najlepszych dostępnych rozwiązań.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze owoce. Moje inwestycje dają wspaniałe zyski.
2.4. Nasza firma osiąga zdumiewająco dobre rezultaty. Nasze Know How zmienia świat na lepsze.
2.5. Żyję dysponując potęgą, bogactwem i dobrobytem wszystkiego co jest dla mnie ważne.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym mam więcej wolnego czasu i lepiej się bawię.
2.7. Żyję we wspaniałym partnerskim związku. Ten obszar mojego życia jest bardzo piękny.
3. Wykorzystanie dnia = 120
4. Najbardziej pomocne:
4a. myśli = miałam serię rewelacyjnych pomysłów, które natychmiast wdrażałam
4.b. emocje = poczucie jedności, bliskości, zachwytu
4c. działania = dzień bardzo dużego porządkowania starych spraw. Nigdy nie było na to wystarczająco dużo czasu. A teraz się za to porządnie zabrałam. Nie jest to już koniec. Jednak zrobiłam naprawdę dobry początek.
5.  Najmniej pomocne -> poprawione
5a. Myśli = trochę za lekko wypowiedziana myśl -> buduję sądy w oparciu o jasne rozpoznanie sytuacji
5b. Emocje = małe zdenerwowania -> ucieszyłam się, że wychodzą jeszcze jakieś stare sprawy do uporządkowania i bardzo szybko było po wszystkim.
5c. Działania = trochę za późno się kładę -> potrzebuję dużo wyższej efektywności działań po to by realizować swoje cele i mieć dużo czasu także. Nie kompromis tylko synteza potrzeb.
6. Kompetencje = błyskawicznie wychwytuję to wszystko co warto usprawnić w moim biznesie i życiu. Działam w oparciu o najlepsze rozwiązania.
7. Uwagi =  jeszcze mam trochę urlopu. Na razie idzie on w połowie na zaległości a w połowie na wypoczynek.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1051 : Marca 12, 2012, 02:01:08 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.10 piątek.

Energia > 650 POWER
Energia poszła znowu w górę.
Uszlachetnianie działań = 100%.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Jesteś na dobrym tropie. Jak potencjalność zamienić w realność i konkrety. To jest kapitalne pytanie. Ciekawe jaka będzie twoje odpowiedź.

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1052 : Marca 12, 2012, 22:51:51 »

Maria Z. 2012.03.12 poniedziałek.
Energia dalej rośnie. Zajęłam się dzisiaj energią kinetyczną. Ni i mam postępy. Pilnuję tego, aby używać to czym dysponuje. Przechodzę ze starych wzorców działania na nowe.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Uważność (95)  3. Ekspansja (100)  4. Potęga (100)  5. Tworzenie (100) 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyje wspaniałym życiem. Realizuję swoje możliwości z chwili na chwilę. Z każdej sytuacji biorę to, co w niej jet najlepsze.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania i dzięki temu osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Ogromne nadwyżki lokuję tam, gdzie dają najlepsze zyski.
2.4. Nasza firma osiąga rewelacyjne rezultaty. Nasze Know How zmienia świat na lepsze.
2.5. Żyję w na poziomach potęgi, bogactwa i obfitości w najważniejszych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym mam więcej wolnego czasu i lepiej się bawię.
4. Najbardziej pomocne:
4a. myśli = pomysł na zakupy, bardzo skuteczny
4.b. emocje = spokój, bliskość, uważność
4c. działania = błyskawicznie skorygowałam reakcje, które obniżały moją efektywność. Nabieram wprawy.
5a. Myśli = "kiedy to się ..." + Niecierpliwość-> jaki ciekawy wzór zachowań ...
5b. Emocje = niecierpliwość -> doceniam tych, którzy pokazują  mi moje słabości
5c. Działania = zapomniałam o nastawieniu budzika
6. Kompetencje = błyskawicznie wymieniam strategie na te najlepsze
7. Uwagi = 
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1053 : Marca 12, 2012, 22:58:45 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.10 piątek.

Energia > 650 POWER
Energia potencjalna poszła znowu w górę. A energia kinetyczna to nawet sporo.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1054 : Marca 13, 2012, 21:46:55 »

Maria Z. 2012.03.13 wtorek.
Energia podobnie jak wczoraj.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Uważność (100)  3. Ekspansja (100)  4. Potęga (90)  5. Tworzenie (100) 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwy, spełnionym życiem.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania.
2.3. Nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najwięcej zysku.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Tworzymy wspaniałe modele biznesu. Nasze Know How zmienia świat na lepsze.
2.5. Żyję na poziomie potęgi, bogactwa i dobrobytu wszystkiego, co jest dla mnie najważniejsze.
2.5. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym mam więcej czasu dla siebie i lepiej się bawię.
2.6. Żyję we wspaniałym, partnerskim związku. Część ego, co dla nas najważniejsze robimy wspólnie.
4. Najbardziej pomocne:
4a. myśli = bardzo dobrze myślałam i mówiłam na ważnej imprezie
4.b. emocje = poczucie jedności, stabilność, humor
4c. działania = dobra rozmowa
5a. Myśli = ciągi swobodnych myśli, które wyszły kiedy straciłam uwagę i dystans -> jestem świadoma moich procesów myślowych
5b. Emocje = lekki niepokój -> traktowany życzliwie i z uwagą odchodził po pozostawieniu informacji
5c. Działania = lekki rozkojarzenia -> stan permanentnej uważności daje mi masę satysfakcji
6. Kompetencje = korzystam ze wszystkiego, co świat mi podsuwa
7. Uwagi = 
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1055 : Marca 13, 2012, 23:25:09 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.13 wtorek.

Energia > 650 POWER
Ep/c i Ek/c jak w poprzednim dniu.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Koncentruj się na porządkowaniu starego. Pod tak rozległe plany potrzebujesz stworzyć dużo większą przestrzeń.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1056 : Marca 14, 2012, 23:40:14 »

Maria Z. 2012.03.13 środa.
Energia wzrosła. Lepiej też ją stosuję w tym co robię. Zaczynam się w tym rozkręcać.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Uważność (100)  3. Ekspansja (100)  4. Potęga (100)  5. Tworzenie (95)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. W pełni wykorzystuję potencjał sytuacji, które napotykam. Bardzo sprawnie tworzę to, co jest mi potrzebne.
2.2. Używam najlepszych sposobów działania. Osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze rezultaty. Jestem genialnym inwestorem.
3.4. Nasza firma osiąga rewelacyjne rezultaty. Know How, które udostępniamy klientom pomaga zmieniać świat na lepsze.
3.5. Żyję dysponując Powerem, Bogactwem i dobrobytem we wszystkich obszarach, które są dla mnie istotne.
3.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.00 miesięcznie. To, co robię ma wspaniałą jakość. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu dla siebie.
4. Najbardziej pomocne -> poprawione na maksymalnie dobre
4a. myśli = znalazłam kilka doskonałych rozwiązań, które natychmiast zastosowałam. Z zaciekawieniem czekam na rezultaty. -> mogłam jeszcze docenić proces
4.b. emocje = osadzenie w sobie, siła, życzliwość, humor -> mogły być silniejsze i bardziej esencjonalne
4c. działania = wcielenie nowych pomysłów, zabrałam się też za zaległe papiery -> papiery mogłam robić w radością i zaciekawieniem
5.  Najmniej pomocne -> poprawione na maksymalnie dobre
5a. Myśli = oburzenie na zachowanie pewnej osoby -> dałam się wkręcić w sytuację. Zachowuję dystans i widzę całościowo to, co się dzieje
5b. Emocje = wkurzenie -> zaciekawienie i życzliwa ciekawość
5c. Działania = szybka silna reakcja -> mogłam spokojnie porozmawiać
6. Kompetencje = bardzo sprawnie wymieniam stare oprogramowanie na to co jest najlepsze
7. Uwagi = 
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1057 : Marca 15, 2012, 00:08:06 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.14 środa.

Energia > 650 POWER
Ep/c i Ek/c wzrosły. Dużo lepiej wykorzystujesz swój potencjał.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1058 : Marca 17, 2012, 00:20:42 »

Maria Z. 2012.03.15 piątek.
Dużo pracowałam nad puszczeniem energii w działania sprawcze. Mam tu spore postępy.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Uważność (100)  3. Ekspansja (100)  4. Potęga (100)  5. Tworzenie (100)  6. Wdzięczność (100) 7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyją szczęśliwym, spełnionym życiem. W pełni korzystam z tego co niosą minuty, godziny,lata.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań. Osiągam wspaniałe efekty w tym co robię.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie to daje największe korzyści.
2.4. Nasza forma osiąga wspaniałe rezultaty. Ludzie i firmy z ogromną korzyścią używają naszego Know How.
2.5. Żyję w stanie potęgi, bogactwa i dobrobytu wszystkiego, co dla mnie ważne i cenne.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 ->120.000 miesięcznie. To co robię ma ogromną wartość.  Świetnie się przy tym bawię i mam coraz więcej wolnego czasu do swobodnej dyspozycji.
2.7. Żyję we wspaniałym, partnerskim związku. Robimy razem wspaniałe rzeczy.
4a. myśli = odkryłam duże luki w jednym z nowych projektów. Były dotąd niewidoczne ->błyskawicznie dostrzegam co jest już ukończone, a co wymaga działania.
4.b. emocje = spokój, życzliwość, osadzenie -> mogłam silniej i szerzej uruchomić te stany
4c. działania = przetestowałam pomysły sprzętowe -> mogłam się lepiej bawić podczas tych akcji
5a. Myśli = brakowało mi jasności myślenia w pewnej sprawie -> doprowadzam do końca wnioski,które z tej sprawy warto mi wyciągnąć
5b. Emocje = zniecierpliwienie -> wyjaśniam powody zachowań do końca
5c. Działania = nic nie zrobiłam w sprawie porządkowania papierów -> na bieżąco prowadzę konieczną papierologię
6. Kompetencje = bardzo sprawnie wymieniam stare programy na najnowsze
7. Uwagi = 

Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1059 : Marca 17, 2012, 00:28:24 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.15 czwartek.

Energia > 650 POWER
Ep/c constans a  Ek/c = 80% Gratulacje.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1060 : Marca 18, 2012, 00:37:07 »

Maria Z. 2012.03.17 sobota.
Energie potencjalna i kinetyczna constans.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Urzeczywistnienie (100) 4. Potęga (100)  5. Zachwyt (100)  6. Wdzięczność (100) 7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym,spełnionym życiem. Wydobywam z każdej chwili to, co w niej najcenniejszego.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań. Osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze rezultaty. Cieszę się efektami i korzystam z ich dobrodziejstw.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Nasze Know How mnoży sukcesy klientów. Razem zmieniamy świat na lepsze.
2.5. Żyję obszarach ogromnych możliwości. Korzystam z potęgi, bogactwa i dobrobytu we wszystkich obszarach, które są dla mnie ważne.
2.7. Żyję we wspaniałym partnerskim związku.
4a. myśli = odkryłam luki w projekcie -> na przyszłość widzę je bardzo szybko
4.b. emocje = spokój, miłość, -> zwiększam ich jakość i intensywność
4c. działania = skorygowałam częściowo luki w projekcie -> dokonuję całek krekty w jednym podejściu
5a. Myśli = niechętna reakcja na pewną osobę -> zwracam uwagę na to co mam jeszcze do zrobienia
5b. Emocje = niechęć -> wdzięczność
5c. Działania = papiery nadal leżą -> nadrabiam zaległości w papierach
6. Kompetencje = usuwam wszystkie ograniczenia i buduję najlepsze strategie
7. Uwagi = 
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1061 : Marca 18, 2012, 14:48:20 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.17 sobota.

Energia > 650 POWER
Ep/c constans a  Ek/c = 80% Gratulacje.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Etap dopasowania rozwiązań do wysokiego pułapu celów, które sobie postawiłaś może jeszcze trochę potrwać. O ile jest to dla ciebie obecnie możliwe popracuj nad stworzeniem pozaświadomego procesu wymiany starych i już nieaktualnych rozwiązań na nowe (możliwie najlepsze). Ludzie rzadko sobie nie zadają sprawę z tego jak bardzo złożone jest uch "oprogramowanie" ile tego jest. Pojedyncze interwencje, skierowane na wybrane problemy oswajają nas z potrzebą i umiejętnością zmiany starych sposobu działania na nowe i aktualnie skuteczne. Jednaj taki, ręczny styl rozwoju jest za wolny i zbyt odrywa od realizacji konkretnych działań.

I jeszcze jedna ważna kwestia. Zdolność do szybkiej i skutecznej zmiany sposobów działania:
1. nie wynika z niechęci do tego co źle funkcjonuje, tylko z pragnienia aby działać w oparciu o to co najlepsze. Nie jest zatem reaktywna, jest mądrze aktywna.
2. opiera się na autentycznym rozpoznaniu tego co jest naszą rdzenną tożsamością. Kiedy człowiek osadzi się wygodnie w tym, czym naprawdę jest, to może wygodnie wymieniać wszystko czym tylko bywa. Słowem może zmieniać to, co jest tylko jednym w wielu możliwych wariantów w jaki się realizuje z życia.
3. Dopóki człowiek nie powróci (najlepiej na stałe) do swojej rdzennej tożsamości WARTOŚCI stanowią doskonałe drogowskazy jak działać. A później też się przydają.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1062 : Marca 18, 2012, 23:07:46 »

Maria Z. 2012.03.18 niedziela.
Energie potencjalna trochę spadła natomiast kinetyczna wzrosła do 90%.
1b.Moje wartości:
1. Miłość  2. Spokój (100)  3. Ekspansja  4.Potęga (100)  5. Kreacja (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność(100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. W pełni korzystam z tego co z sobą niesie. Tworzę to, czego potrzebuję.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań. Mam wspaniałe rezultaty w tym co robię.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają największe zyski.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Nasze Know How jest coraz szerzej używane. Dzięki temu świat staje się lepszy.
2.5. Żyję dysponując potęgą, bogactwem i dobrobytem we wszystkim co jest dla mnie ważne.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu dla siebie.
2.6. Żyję we wspaniałym, szczęśliwym, partnerskim związku.
4a. myśli = odkryłam nową możliwość rozpoznawania możliwości firm -> mogłam mieć więcej tak dobrych odkryć
4.b. emocje = życzliwość, spokój, miłość -> mogły mieć większą siłę
4c. działania = natychmiast wypróbowałam mój nowy sposób -> mogłam się przy tym lepiej bawić
5a. Myśli = trochę bezładnych myśli -> błyskawiczne odkrywam obniżone standardy mojego myślenia
5b. Emocje = niechęć -> miłość i właściwe działanie
5c. Działania = pomyliłam się ze dwa razy -> jestem uważna
6. Kompetencje = usuwam wszystkie ograniczenia i tworzę najlepsze strategie
7. Uwagi = 
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1063 : Marca 18, 2012, 23:26:14 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.17 sobota.

Energia > 650 POWER
Ep/c constans a  Ek/c = 90% Gratulacje jest prawie OK
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1064 : Marca 19, 2012, 23:35:51 »

Maria Z. 2012.03.19 poniedziałek.
Energie potencjalna constans a kinetyczna wzrosła.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Tworzenie (100)  4. Potęga (100)  5. Uwaga (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Zachwyt 65)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję wspaniałym, spełnionym życiem.
Chce mi się spać i resztę dopiszę jutro.
4a. myśli = wykreowałam dobrą strategię -> mogłam to zrobić szybciej
4b. emocje = spokój, miłość, humor -> mogłam je uruchomić więcej i szarzej
4c. działania = dobrze poprowadzona praca z klientem -> mogłam lepiej rozpoznać klienta i jego rzeczywiste potrzeby
5a. Myśli = wałęsające się myśli -> mam stałą uwagę i wiem co myślę
5b. Emocje = krótkie zdenerwowanie -> uwalniam i oczyszczam swoje organiczenia, które w ten sposób się manifestują
5c. Działania = Trochę za dużo telewizji -> oglądam telewizję w sposób, który rozwija moją skuteczność
6. Kompetencje = błyskawicznie i łatwo wymieniam moje strategie i uwarunkowania na to o największej klasie
7. Uwagi =  Zauważyłam, że za często myślę o potencjale a za mało o realnej sile sprawczej. Zmieniam to.
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1065 : Marca 20, 2012, 23:07:14 »

Maria Z. 2012.03.20 wtorek.
Energie potencjalna i kinetyczna bez zmian.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Dynamika (85) zmiana  3. Ekspansja (100)  4. Potęga (95)  5. Kreacja (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. Realizuję swoje osiągnięcia daleko poza granicami swoich potrzeb.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań. Dzięki temu mam wspaniałe efekty.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze wyniki.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty.
2.5. Swobodnie dysponuję potęgą, bogactwem i obfitością we wszystkich istotnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu dla siebie.
2.7. Żyję we wspaniałym, partnerskim związku.
4a. myśli = kilka błyskotliwych i życzliwych uwag -> mogło być w nich więcej miłości
4b. emocje = miłość, zdecydowanie -> mogło być więcej lekkości
4c. działania = bardzo sprawnie wykorzystałam dzień -> mogłam więcej zadbać o wypoczynek i szybkie regeneracje
5a. Myśli = założyłam coś co się nie sprawdziło -> przed działaniem dobrze rozpoznaję sytuację
5b. Emocje = zniechęcenie -> szybko przechodzące w zrozumienie
5c. Działania = trochę działań siłowych -> stosuję więcej finezji
6. Kompetencje = błyskawicznie i łatwo wymieniam dotychczasowe rozwiązania na te najlepsze
7. Uwagi = 
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1066 : Marca 20, 2012, 23:16:07 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.19 poniedziałek i wtorek.

Energia > 650 POWER
Ep/c constans a  Ek/c = 90% Gratulacje jest prawie OK
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1067 : Marca 21, 2012, 23:10:01 »

Maria Z. 2012.03.20 środa.
1.   Energia >> 650 poziom POWER
Energie potencjalna i kinetyczna wzrosły.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100) 2. Ekspansja (100)  3. Zachwyt (100)  4. Potęga (100)  5. Twórczość (100) 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. Przekazuję dalej rozwiązania, które wdrożyłam w swoje życie.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań osiągając rewelacyjne rezultaty.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie daje to najlepsze rezultaty.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty na każdym polu swojej działalności.
2.5. Swobodnie dysponuję najwyższymi poziomami możliwości: Potęgą, Bogactwem i Dobrobytem we wszystkich ważnych dla mnie obszarach.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
4a. myśli = jak mogę przyspieszyć mój proces dochodzenia do pełnych możliwości -> mogłam do tego dołożyć więcej lekkości i radości
4b. emocje = miłość, zdecydowanie -> więcej przekazywania tego na zewnątrz i wprowadzenie w skuteczne działanie
4c. działania = bardzo dobrze zrobiłam swój trening -> mogłam też rozbić mini treningi w trakcie pracy
5a. Myśli =
5b. Emocje = zniecierpliwienie małymi przeszkodami -> ciesze się z okazji do usprawnień, które mi pokazują
5c. Działania = zbytnio się zagłębiłam w pracę -> działam w oparciu o najlepsze nastawienia i formę
6. Kompetencje = swoje działania wyprowadzam z najlepszej formy
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1068 : Marca 21, 2012, 23:38:12 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.21. środa.

Energia > 650 POWER
Ep/c i Ek/c wzrosły. Po raz pierwszy osiągnęłaś Ek/c = 100%.
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1069 : Marca 22, 2012, 22:56:29 »

Maria Z. 2012.03.22 czwartek.
Energie potencjalna i kinetyczna jak poprzednio.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Kreacja (100)  3. Potęga (100  4. Rozmach (100)  5. Uważność (95) 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów istnienia i działania. Osiągam wspaniałe efekty praktyczne.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze zyski.
2.5. Swobodnie dysponuję możliwościami typu Power, Bogactwo, Dobrobyt we wszystkich ważnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie.Im więcej zarabiam, tym mam więcej wolnego czasu i lepiej się bawię.
4a. myśli = kilka dobrych pomysłów do artykułu -> mogły być bardziej przełomowe
4b. emocje = miłość, zdecydowanie, humor -> mogły być silniejsze i częściej
4c. działania = kilka razy, podczas pracy z klientem przypomniałam sobie o poprawie formy -> mogłam to robić częściej
5a. Myśli = brak rozpoznania skąd się biorą problemy z pewnym pracownikiem -> zwiększam swoją wnikliwość aż do pełnej skuteczności
5b. Emocje = zniecierpliwienie -> działam z delikatnością i humorem
5c. Działania = odpuszczałam z intensywności nastawień -> pilnuję swojej wysokiej formy
6. Kompetencje = działam w oparciu o najlepsze stany i strategie
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1070 : Marca 22, 2012, 23:09:34 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.22. czwartek.

Energia > 650 POWER
Ep/c i Ek/c stałe
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Odpoczywaj!!! Zwiększysz przez to efekty.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1071 : Marca 24, 2012, 14:02:08 »

Maria Z. 2012.03.23 piątek.
Energie potencjalna trochę mi zmalała za to kinetyczna wzrosła.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Potęga (95)  4. Tworzenie (100)  5. Uwaga (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem. Spełniam się we wszystkim co robię. Czerpię pełną wartość z sytuacji, w których się znajduję. Bardzo skutecznie tworzę i pomnażam to na czym mi zależy.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania i życia.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki kapitału inwestuję tam, gdzie dają najlepsze zyski. Mam wspaniałe wyczucie do inwestycji.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Jesteśmy bardzo atrakcyjnym wzorem dla innych.
2.5. Dysponuję ogromną mocą sprawczą we wszystkich ważnych dla mnie obszarach. Ciągle zwiększam swoje możliwości.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Wszystko co robię ma pełną i ciągle rosnącą wartość. Im więcej zarabiam tym lepiej się bawię i mam więcej czasu dla siebie.
2.7. Żyję we wspaniałym partnerskim, synergetycznym związku.
4a. myśli = zrezygnowałam ze spotkań i odpoczęłam -> mogłam jeszcze lepiej wykorzystać ten czas. który sobie wygospodarowałam
4b. emocje = spokój, zdecydowanie, życzliwość -> więcej i silniej
4c. działania = przećwiczyłam nowe rozwiązania -> mogłam więcej sobie poeksperymentować
5a. Myśli = zagubiłam się się trochę w rozkładzie zadań -> zachowuję jasne rozeznanie sytuacji
5b. Emocje = wahanie się i lekka słabość w rozmowie ze sprzedawczynią -> rozmawiam swobodnie i osiągam swoje cele
5c. Działania = za mało wybudzałam się z rutyny działań -> każde działanie zaczynam od wysokiej formy i jasności celu
6. Kompetencje = działam w oparciu o kompletny pakiet najlepszy strategii
7. Uwagi =
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1072 : Marca 25, 2012, 00:07:17 »

Maria Z. 2012.03.24 sobota.
Energie potencjalna poszła w górę. Energia kinetyczna stała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Tworzenie (100)  4. Potęga (100)  5. Spełnienie 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem. Spełniam się we wszystkim co robię jak jestem.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania. Osiągam zdumiewająco dobre rezultaty.
2.3. Ogromne i ciągle rosnące aktywa inwestuję tam, gdzie daje to najlepsze rezultaty. Mam do tego wspaniałe wyczucie.
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich istotnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Robię rzeczy o pełnej wartości. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
4a. myśli = wpadłam na doskonały pomysł wzmocnienia wartości nowej oferty -> mogłam to zrobić wcześniej
4b. emocje = dużo spokoju i życzliwości -> mogłam wyzwolić więcej i częściej
4c. działania = naszkicowałam początek oferty
5a. Myśli = lekko uszczypliwe myśli -> mój humor jest życzliwy
5b. Emocje = uszczypliwość (to forma agresji) -> obdarzam siebie i innych życzliwością i zrozumieniem
5c. Działania = miałam kilka okresów bezwładu -> zachowuję przytomność i jasność umysłu
6. Kompetencje = działam w oparciu o komplet najlepszych strategii
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1073 : Marca 25, 2012, 00:25:53 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.23. piątek.

Energia > 650 POWER
Epc mniejsza. Ekc wzrosła trochę
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.24. sobota.

Energia > 650 POWER
Epc wzrosła. Ekc constans
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1074 : Marca 25, 2012, 23:07:50 »

Maria Z. 2012.03.25 niedziela.
Energie potencjalna stała. Energia kinetyczna trochę w górę.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100) 2. Ekspansja (100)  3. Potęga (100) 4. Tworzenie (100) 5. Wsparcie (95)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem. Z chwili na chwilę realizuję i rozwijam to co mam najlepszego. Każda chwila mojego życia ma pełną wartość.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki inwestuję tam, gdzie dają największe zyski. Mam genialne wyczucie do inwestycji.
2.5. Swobodnie dysponuję z ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych obszarach
2.7. Żyje w szczęśliwym partnerskim związku. Razem robimy wspaniałe rzeczy.
4a. myśli = dowcip,który okazał się prawdą -> zamiast tego zachowuję świadomość tego co robię i nie ma o czym opowiadać dowcipów
4b. emocje = spokój, życzliwość, zdecydowanie -> więcej i szerzej stosowane
4c. działania = usprawnienie w domu -> mogłam to zrobić dwa dni temu
5a. Myśli = lekkie zagubienie w czasie -> jestem świadoma tego co wewnątrz i tego co na zewnątrz
5b. Emocje = niecierpliwość -> wyprowadzam działania z tego co najlepsze
5c. Działania = miałam kilka okresów bezwładu -> zachowuję przytomność i jasność umysłu
6. Kompetencje = działam urzeczywistniając to co mam najlepsze.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1075 : Marca 25, 2012, 23:27:44 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.25. niedziela.

Energia > 650 POWER
Epc bez zmian. Ekc trochę wzrosła
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1076 : Marca 27, 2012, 01:16:51 »

Maria Z. 2012.03.26 poniedziałek.
Energie potencjalna stała. Energia kinetyczna spadła..
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (95)  3. Potęga (85)  4. Tworzenie (100)  5. Uważność (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem. Z chwili na chwilę realizuję i rozwijam to co mam najlepszego. Każda chwila mojego życia ma pełną wartość.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki inwestuję tam, gdzie dają największe zyski. Mam genialne wyczucie do inwestycji.
2.5. Swobodnie dysponuję z ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych obszarach
2.7. Żyje w szczęśliwym partnerskim związku. Razem robimy wspaniałe rzeczy.
4a. myśli = wytrwale docierałam do umysłu klienta -> mogłam go bardziej angażować
4b. emocje = życzliwa wytrwałość -> warto bym dodała zainteresowanie sytuacją klienta
4c. działania = umówiłam się na spotkanie, może z tego coś wyjdzie -> mołam się lepiej przygotować
5a. Myśli = brakło mi rozpoznania ram czasowych -> doskonale rozpoznaję ile czasu warto przeznaczyć i na co
5b. Emocje = zwątpienie przejęte od klienta -> potraktowałam je życzliwie i się rozpuściło, sporo przy tym rozpoznałam
5c. Działania = za dużo dryfu przy telewizji -> zachowuję uwagę i przytomność
6. Kompetencje = działam urzeczywistniając to co mam najlepsze.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1077 : Marca 27, 2012, 19:57:12 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.26. poniedziałek.

Energia > 650 POWER
Epc bez zmian. Ekc spadła
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1078 : Marca 27, 2012, 22:59:02 »

Maria Z. 2012.03.27 wtorek.
Energie potencjalna stała. Energia kinetyczna wzrosła.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100) 2. Ekspansja (100)  3. Potęga (100)  4. Tworzenie (90)  5. Zachwyt (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem o pełnej wartości. Korzystam i tworzę to co najlepsze.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań.
2.3. Ciągle rosnące nadwyżki inwestuję tam, gdzie to daje najlepsze efekty. Mam to wspaniałe wyczucie.
2.4. Nasza firma osiąga rewelacyjne rezultaty
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami sprawczymi we wszystkich ważnych obszarach życia.
2.6. lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
2.7. Żyję w szczęśliwym, partnerskim związku.
4a. myśli = wykonałam dobrą analizę sytuacji klienta -> lepiej będzie kiedy będę to robiła kilkukrotnie szybciej
4b. emocje = życzliwość, uwaga, troska -> więcej i silniej
4c. działania = kupiłam fajny gadżet do podróży -> mogłam jeszcze znaleźć bluzkę,której szukam od jakiegoś czasu
5a. Myśli = Poczułam wyraźny fałsz w uwagach klienta i na tym pozostałam -> analizuję i wyjaśniam takie impulsy
5b. Emocje = niechęć j.w. -> otaczam niechęć spokojem i miłością, odkrywam jej znaczenie
5c. Działania = za mało wypoczynku -> choć krótki sen w międzyczasie byłby wskazany
6. Kompetencje = bardzo sprawnie wymieniam wszystkie uwarunkowania nz te najlepsze
7. Uwagi =
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1079 : Marca 28, 2012, 22:01:34 »

Maria Z. 2012.03.28 środa.
Energie potencjalna zmalała. Energia kinetyczna wzrosła.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Tworzenie (100)  4. Potęga (100)  5. Wsparcie (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (Jedność)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem. Każdy dzień ma pełną wartość. W pełni korzystam ze wszystkiego co dla mnie niesie. Sprawnie tworzę to czego w nim jeszcze brakuje.
2.2. Korzystam z najlepszych strategii działania i bycia. Dzięki temu mam wspaniałe rezultaty.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze rezultaty. Mam ty wspaniałe wyczucie.
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami (power, bogactwo i obfitość) we wszystkich ważnych sferach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Robię wspaniałe rzeczy a klienci są zachwyceni i płacą z przyjemnością gdyż rozumieją wartość, którą nabyli.
(poczułam, że stara wersja tego celu jest już jakaś "nieświeża")
2.7. Żyje we wspaniałym partnerskim związku pełnym miłości, zachwytu i wspólnego działania.
4a. myśli = bardzo jasno widziałam opory klienta -> przewiduję opory klienta
4b. emocje = dobry kontakt z klientem -> mam głębokie i trafne wyczucie jego uwarunkowań
4c. działania = przeprowadziłam dobrą rozmowę -> mogłam przy okazji lepiej rozpoznać uwarunkowania rozmówcy
5a. Myśli = Skupiłam się na negatywnej warstwie sytuacji, którą zobaczyłam -> widzę całokształt sytuacji
5b. Emocje = przy innej sytuacji niż wczoraj poczułam niechęć -> to znaczy, że we mnie są jeszcze zasoby niechęci i robię tu porządki generalne gdyż to mnie niepotrzebnie już obciąża
5c. Działania = jadłam nieuważnie śniadanie -> jem z uwagą i docenieniem chwili
6. Kompetencje = bardzo sprawnie likwiduję stare rozwiązania i tworzę nowe na najwyższym poziomie.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1080 : Marca 28, 2012, 22:19:38 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.27. wtorek.

Energia > 650 POWER
Epc bez zmian. Ekc stała
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.28. środa.

Energia > 650 POWER
Epc bez zmian. Ekc wzrosłą
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1081 : Marca 29, 2012, 22:31:06 »

Maria Z. 2012.03.29 czwartek.
Energie potencjalna wzrosłą. Energia kinetyczna coanstans.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Harmonia (65)  4. Potęga (100)  5. Tworzenie (100) 6. Wdzięczność (100) 7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym życiem. Każdy dzień ma pełną wartość. Wykorzystuję w pełni to co dla mnie niesie. Tworzę to czego w nim brakuje.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania. Dzięki temu osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają największe zyski.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Nasze Know How pomaga klientom w ich osiągnięciach.
2.5. Swobodnie dysponuję ogromnymi możliwościami (potęga, bogactwo, obfitość) we wszystkich ważnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. To co robię jest bardzo wartościowe. Im więcej zarabiam tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
2.7. Żyje w szczęśliwym partnerskim związku. Wspólnie robimy wspaniałe rzeczy.
4a. myśli = dobra rozmowa z klientem.Jasno przedstawiłam mu swoje oczekiwania. Był zaskoczony. -> mogłam dołożyć więcej miłości
4b. emocje = spokój i życzliwość -> tradycyjnie więcej i silniej
4c. działania = zadbałam dzisiaj wypoczynek -> mogłam zrobić to aktywniej
5a. Myśli = wciągnęłam się w oglądanie filmu, który zabrał moje myśli -> jestem przytomna w każdej sytuacji
5b. Emocje = lekka niechęć na widok pewnej osoby -> życzliwe zrozumienie
5c. Działania = niepotrzebnie oglądałam film -> wypoczywam w lepszy sposób
6. Kompetencje = błyskawicznie zmieniam stare uwarunkowania na te najlepsze.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1082 : Marca 29, 2012, 22:42:20 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.29. czwartek.

Energia > 650 POWER
Epc bez zmian. Ekc wzrosła do 115
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1083 : Marca 30, 2012, 23:40:26 »

Maria Z. 2012.03.30 piątek.
Energie potencjalna wzrosła. Energia kinetyczna stała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100) 3. Potęga (100) 4. Tworzenie (100)  5. Wsparcie  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, udanym życiem. W pełni realizuję to co dla mnie cenne.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania. Otrzymuję wspaniałe rezultaty.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie daje to najlepsze rezultaty. Mam tu ogromne wyczucie.
2.4. Nasza firma ma wspaniałe rezultaty merytoryczne, organizacyjne i finansowe. Jesteśmy atrakcyjnym wzorem dla innych.
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich obszarach, na których mi zależy.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym mam więcej czasu i lepiej się bawię.
4a. myśli = pomysł na wzbogacenie oferty -> mogłam na to wpaść wcześniej
4b. emocje = spokój i życzliwość w sytuacji problemu -> mogłam to zrobić szybciej
4c. działania = sporo odpoczynku -> mogłam podziałać tutaj aktywniej
5a. Myśli = trochę bezładnych myśli kiedy odpuściłam uwagę
5b. Emocje = trochę uszczypliwości -> miłość i zrozumienie cudzych uwarunkowań
5c. Działania = wyprawa na zakupy bez efektu -> zwiększam moją skuteczność w tym obszarze
6. Kompetencje = błyskawicznie zmieniam gorsze uwarunkowania na najlepsze.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1084 : Marca 31, 2012, 00:09:54 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.30. piątek.

Energia > 650 POWER
Epc = 135%. Ekc 115%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1085 : Kwietnia 01, 2012, 12:21:43 »

Maria Z. 2012.03.31 sobota.
Energie potencjalna spadła. Energia kinetyczna stała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100) 3. Potęga (85)  4. Tworzenie (100)  5. Rozwój (100) 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Moje życie ma pełną jakość we wszystkich istotnych wymiarach.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań, osiągam wspaniałe efekty.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze rezultaty. Mam tu genialne wyczucie.
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich istotnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Wszystko co robię ma pełną wartość. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu dla siebie.
2.7. Żyję w szczęśliwym, partnerskim związku. Robimy razem wspaniałe rzeczy.
4a. myśli = sporo dobrych pomysłów doskonalących projekt -> najlepiej by było gdybym znalazła wszystkie istotne rozwiązania od razu
4b. emocje = entuzjazm -> entuzjazm osadzony w spokoju
4c. działania = bardzo udane spotkanie -> mogłam być w lepszej formie podczas spotkania
5a. Myśli = źle wybrałam opcję -> moje myśli tworzą wyłącznie najlepsze rozwiązania
5b. Emocje = znużenie -> zamiast walczyć ze znużeniem akceptuję go i wychodzę z jego pomocą do doskonałej formy
5c. Działania = za długo gapiliśmy się w ekran -> oglądam telewizję wyłącznie w doskonałej formie
6. Kompetencje = błyskawicznie transformuję moje uwarunkowania i rozwiązania na najlepsze.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1086 : Kwietnia 01, 2012, 12:54:53 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.03.31. sobota.

Energia > 650 POWER
Epc = 135%. Ekc 115%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1087 : Kwietnia 01, 2012, 23:30:06 »

Maria Z. 2012.04.01 niedziela.
Energie potencjalna stała. Energia kinetyczna zmalała.
1b.Moje wartości:
1.Miłość (100)  2. Ekspansja (100) 3. Potęga (100)  4. Tworzenie (100)  5. Rozwój (95)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję wspaniałym życiem. Taka jest jego każda chwila.
2.2. Korzystam z najlepszych rozwiązań, osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają największe efekty.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. To co robimy ma wielkie wzięcie. Klienci osiągają wspaniałe rezultaty.
2.5. Swobodnie dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich istotnych obszarach mojego życia.
2.6. lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. To co robię ma pełną wartość. Im więcej zarabiam tym mam więcej wolnego czasu i lepiej się bawię.
2.7. Żyję w szczęśliwym, partnerskim związku.
4a. myśli = myśl o potrzebie prawdziwej autonomii wynikającej z żywego doświadczania swojej prawdziwej wartości, tego kim jestem -> mogłam to poczuć silniej i wyraźniej (zaraz po wpisaniu tych słów to zrobiłam)
4b. emocje = spokój, poczucie własnej wartości i jej korzeni -> to powinno być cały czas
4c. działania = natychmiast przećwiczyłam powyższe odkrycia -> mogłam to zrobić z większą swobodą i przyjemnością (tak też zaraz zrobiłam)
5a. Myśli = oczekiwałam od innych takiej wysokiej sprawności jak moja -> moje oczekiwania są realne i rozwijające
5b. Emocje = irytacja na marnowanie mojego czasu -> akceptuję to, ze inni są inni
5c. Działania = telewizja -> znajduję dla siebie dużo lepszą formę odpoczynku
6. Kompetencje = błyskawicznie transformuję rozwiązania w moim życiu na te o najwyższym standardzie.
7. Uwagi = jeszcze nie mam dobrze ustabilizowanej sytuacji. Zauważyłam jednak, że łatwo uruchamiam wysokiej jakości stany wewnętrzne. Dawniej tak fajnie się czułam tylko co jakiś czas, gdy tak się złożyło. Teraz umiem sobie zrobić komfortowe mikrowakacje prawie zawsze kiedy mam trochę czasu. To jest bardzo fajne i regenerujące. Teraz dbam o to by taki wewnętrzny komfort był standardem mojego codziennego życia i pracy. Kiedy to z takiego stanu wewnętrznego będą wyrastały moje działania, to zacznie się dziać naprawdę dobrze. Jest to stan wewnętrznej pogody i spokoju. Jest w tym ogromne bezpieczeństwo i żywa radość. Będąc w tym stanie wiem, że mogę wszystko co ma dla mnie sens. Teraz dbam o to by ten stan była jak najczęściej i jak najbardziej wyraźny i silny.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1088 : Kwietnia 03, 2012, 00:41:58 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.01. niedziela.

Energia > 650 POWER
Epc = 135%. Ekc 110%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1089 : Kwietnia 03, 2012, 23:18:48 »

Maria Z. 2012.04.03 wtorek.
Energie potencjalna wzrosła. Energia kinetyczna constans.
1b.Moje wartości:
1.Miłość (100) 2. Ekspansja (90)  3. Potęga (95) 4. Uważność (100)  5. Tworzenie (100) 6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym spełnionym życiem.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze rezultaty.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Jesteśmy dla innych atrakcyjnym przykładem.
2.5. Dysponuję z ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych obszarach mojego życia.
2.7. Żyję w szczęśliwym, partnerskim związku. Jest super. Robimy razem wspaniałe rzeczy.
4a. myśli = szybko i sprawnie zrobiłam ofertę -> mogłam ją jeszcze doszlifować patrząc oczami klienta. Umiem się bardzo szybko przełączać pomiędzy tymi pozycjami percepcji.
4b. emocje = spokój, życzliwość, zrozumienie -> więcej, silniej, częściej
4c. działania = odkrywałam niedociągnięcia ważnego projektu i je usuwałam -> mogłam sobie dać więcej przyjemności w trakcie gdy to robiłam.
5a. Myśli = dlaczego jeszcze tyle pracy -> im więcej i szybciej zrobię tym szybciej będzie efekt. Drogi na skróty są dużo dłuższe.
5b. Emocje = niecierpliwość przy nieporadnym myśleniu innych -> życzliwie i przyjaźnie pomagam, dobrze się bawię odgadując o co chodzi tej osobie.
5c. Działania = zaniedbałam papiery -> utrzymuję je w porządku
6. Kompetencje = szybko i sprawnie buduję bardzo sprawny system działania.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1090 : Kwietnia 03, 2012, 23:23:49 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.03. wtorek.

Energia > 650 POWER
Epc = 130%. Ekc 120%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1091 : Kwietnia 04, 2012, 22:16:30 »

Maria Z. 2012.04.04 środa.
Energie potencjalna wzrosła. Energia kinetyczna zmalała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100) 3. Potęga (100)  4. Szczęście (60)  5. Tworzenie (90)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. Umiem korzystać z każdej sytuacji. Tworzę to, czego potrzebuję.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki inwestuję, tam gdzie dają największe korzyści.
2.4. Nasza firma ma wspaniałe rezultaty. Jest atrakcyjnym wzorem dla innych.
2.5. Swobodnie dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich istotnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
4a. myśli = bardzo dobry pomysł do nowego projektu -> mogłam go odkryć dużo wcześniej
4b. emocje = spokój, dbanie o innych, pogoda ducha -> więcej witalności i ekspansji
4c. działania = zrobiłam spory kawałek projektu -> mogłam zrobić więcej
5a. Myśli = wałęsające się myśli -> jestem świadoma tego co robią moje myśli ="pańskie oko konia tuczy"
5b. Emocje = niecierpliwość przy słuchaniu niesprawnych wypowiedzi -> nie wszyscy umieją tyle co ja, daję im więcej przestrzeni na rozwój
5c. Działania = praca nad tym co lubię odsuwa papieru urzędowe -> z przyjemnością dbam o biurokratyczne realia biznesu
6. Kompetencje = transformuję wszystkie stare uwarunkowania na te najlepsze
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1092 : Kwietnia 05, 2012, 00:15:09 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.04. środa.

Energia > 650 POWER
Epc = 135%. Ekc 115%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Więcej dynamiki a mniej wygody w działaniu.

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1093 : Kwietnia 06, 2012, 00:57:23 »

Maria Z. 2012.04.05 czwartek.
Energie potencjalna stała. Energia kinetyczna stała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Potęga (100)  4. Twórczość (100)  5. Szczęście (75)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. W pełni wykorzystuję każdy jego moment.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania. Osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie daje to najlepsze rezultaty. Mam genialne wyczucie do wartościowych inwestycji.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Coraz więcej firm naśladuje nasz model z dużym powodzeniem.
2.5. Swobodnie i bardzo skutecznie dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych obszarach mojego życia.
2.7. Żyje we wspaniałym partnerskim związku.
4a. myśli = bardzo dobre myśli rodziły mi się wprost z przestrzeni kreatywności. Jedna po drugiej. Dokładnie wtedy kiedy były potrzebne i takie jakie były potrzebne. -> mogłam się bardziej cieszyć tym procesem
4b. emocje = spokój, wytrwałość, humor -> więcej i silniej było by lepiej
4c. działania = poszłam do teatru ze znajomymi i dobrze mi to zrobiło
5a. myśli = o odrzuceniu -> darzę zaufaniem procesy, które uruchomiłam i z ciekawością je obserwuję
5b. emocje = niecierpliwość gdy bliscy mówią to co im i mnie psuje życie -> obdarzam ich miłością gdyż moje reakcje też są mało dojrzałe
5c. działania = mało ćwiczeń -> ćwiczę często i z pełną intensywnością
6. Kompetencje = błyskawiczne transformuję te uwarunkowania, które nie dają najlepszych wyników na te o najwyższej klasie.
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1094 : Kwietnia 06, 2012, 21:30:15 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.05. czwartek.

Energia > 650 POWER
Epc = 135%. Ekc 115%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1095 : Kwietnia 07, 2012, 22:22:19 »

Maria Z. 2012.04.06 piątek.
Energie potencjalna stała. Energia kinetyczna stała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (100)  3. Potęga (100)  4. Twórczość (100)  5. Szczęście (75)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. W pełni wykorzystuję każdy jego moment.
2.2. Korzystam z najlepszych sposobów działania. Osiągam wspaniałe rezultaty.
2.3. Ogromne nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie daje to najlepsze rezultaty. Mam genialne wyczucie do wartościowych inwestycji.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Coraz więcej firm naśladuje nasz model z dużym powodzeniem.
2.5. Swobodnie i bardzo skutecznie dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych obszarach mojego życia.
2.7. Żyje we wspaniałym partnerskim związku.
4a. myśli = o potrzebie przyspieszenia realizacji planów -> decyduję się na przyspieszenie stopnia realizacji planów. Znajduję, to co mnie hamuje, uwalniam się od aktualnych ograniczeń i realizuję osiągnięcia z nowego poziomu jakości
4b. emocje = spokój, uważność, zdecydowanie -> mogłam je uruchamiać silniej i więcej
4c. działania = wizyta u znajomych -> mogłam być tam całą sobą (byłam tylko częściowo)
5a. myśli = o tym, że moje kłopoty wywołują inni -> szybko odzyskałam rozum, moje kłopoty mają źródło w moich uwarunkowaniach. Inni mi to tylko pokazują.
5b. emocje = niecierpliwość przy nisko trafnych propozycjach, zero kurtuazji -> jestem bardziej delikatna
5c. działania = długie poszukiwania potrzebnej rzeczy -> lepiej używam intuicji, kiedy normalne działania zawodzą
6. Kompetencje = błyskawiczne transformuję te uwarunkowania, które nie dają najlepszych wyników na te o najwyższej klasie.
7. Uwagi =
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1096 : Kwietnia 07, 2012, 22:57:50 »

Maria Z. 2012.04.07 sobota.
Energie potencjalna wzrosła. Nareszcie, trochę więcej ćwiczyłam.  Energia kinetyczna stała. Potrzebuję dużo więcej poweru do realizacji moich obecnych celów. Pierwsze z nich były ukierunkowane tylko na pieniądze i to zdołałam sprawnie osiągnąć. Obecnie to już mi nie wystarcza. Chcę mieć całe życie fajne. Podoba mi się motto TMT "Pełna jakość Biznesu, Pracy, Życia." To tak, jakby ktoś je napisał dla mnie. Ale dla mnie obecnie. Wcześniej było za szerokie i mnie aż tak nie ruszało.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100)  2. Ekspansja (95)  3. Power (100)  4. Tworzenie (100)  5. Radość (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Spokój (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. Każda chwila ma pełną jakość. W pełni korzystam z tego co jest i tworzę to czego jeszcze nie ma. Jest super!
2.2. Korzystam , z najlepszych sposobów działania. Mam wspaniałe rezultaty. (ucisk wątpliwości a żołądku. Trochę się boję moich pełnych możliwości a jednocześnie stare już mi nie wystarczają.)
2.3. Ogromne nadwyżki moich możliwości inwestuję tam, gdzie dają najlepsze rezultaty.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Jest atrakcyjnym wzorem dla innych.
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych obszarach mojego życia.
2.6. Lekko i swobodnie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie (120.000 bardzo mi się podoba). Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
2.7. Żyję we wspaniałym partnerskim związku. Oprócz bycia razem robimy też wspaniałe projekty.
4a. myśli = trochę dobrych idei przy tworzeniu idei reklamy. Zanim oddam go tym od agencji reklamowej chcę uchwycić główne idee do przekazania -> błyskawicznie wychwytują to, co jest sednem danej sprawy
4b. emocje = spokój, pewność tego co robię, determinacja ->
4c. działania = 1. wizyta u znajomych -> mogłam być tam całą sobą (byłam tylko częściowo) 2. Znalazłam sposób na połączenie z sobą dwóch nie pasujących do siebie a potrzebnych mi razem urządzeń. -> mogłam na to wpaść od razu
5a. myśli = o tym jak rozwiązać niechcianą sytuację -> najpierw naprawiam swoje uwarunkowania
5b. emocje = niechęć do osób i sytuacji -> zabrałam się za usuwanie przyczyn
5c. działania = mało dbałam o szybkie podbicia formy -> ćwiczę 40 ki
6. Kompetencje = błyskawicznie transformuję napotkane ograniczenia w rozwiązania o najwyższej jakości
7. Uwagi =
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1097 : Kwietnia 07, 2012, 23:59:58 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.06. piątek.

Energia > 650 POWER
Epc = 135%. Ekc 115%
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.07. sobota.

Energia > 650 POWER
Epc = 150%. Ekc 115% Gratulacje!
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #1098 : Kwietnia 08, 2012, 23:50:01 »

Maria Z. 2012.04.08 niedziela.
Energie potencjalna trochę zmalała. Energia kinetyczna stała.
1b.Moje wartości:
1. Miłość (100) po raz pierwszy pomyślałam sobie dzisiaj, że daję sobie wszystko co najlepsze w tych obszarach życia, które są dla mnie ważne. Zastosowałam Miłość do siebie. Wiele dni zajmowania się tą wartością zaowocowało dzisiaj przełomem w myśleniu. I ten standard mi się bardzo podoba. Nawet nie czuję, że są to wygórowane wymagania. Czuję, że mi się to należy i że umiem to sobie zapewnić, choć nie wiem jeszcze jak. jednak przy moim obecnym i przyszłym poziomie mocy dam radę. Dawniej myślałam dużo bardziej ostrożnie o standardach rozwiązań w moim życiu. No i tak działa ten trening w moim przypadku. Trzeba jednak przyznać, że najbardziej lubię takie przełomy jak dzisiejszy. Otwierają się wtedy nowe perspektywy i cieszą. I tylko dziwne dlaczego wcześniej na takie coś się nie zdecydowałam. Jak widać wszystko musi dojrzeć.
2. Ekspansja (100) 3. Power (100)  4. Tworzenie (100)  5. Radość (100)  6. Wdzięczność (100)  7. Jedność (100)
2. Formuła celu:
2.1. Żyję szczęśliwym, spełnionym życiem. W pełni korzystam z każdej jego chwili. Tworzę to czego mi jeszcze brakuje.
2.3. Szybko rosnące nadwyżki możliwości inwestuję tam, gdzie daje to najlepsze rezultaty. Mam tu genialne wyczucie.
2.4. Nasza firma osiąga wspaniałe rezultaty. Klienci rozchwytują nasze produkty i usługi. Jesteśmy wzorem dla innych.
2.5. Dysponuję ogromnymi możliwościami we wszystkich ważnych dla mnie obszarach.
2.6. Lekko, swobodnie i pożytecznie zarabiam 30.000 -> 60.000 -> 120.000 miesięcznie. Im więcej zarabiam, tym lepiej się bawię i mam więcej wolnego czasu.
2.7. Spełniam się we wspaniałym, partnerskim związku. Jest super!
4a. myśli = najlepsza była myśl opisana wyżej -> mogłam na to wpaść wcześniej.
4b. nastroje = spokój, pogoda ducha, miłość -> więcej i częściej
4c. działania = ciąg dalszy kompletowania potrzebnych mi informacji o sprzęcie
5a. myśli = kilka niechętnych myśli -> oczyszczam ich przyczyny i tworzę nowe rozwiązania w ich miejsce
5b. emocje = niechęć do osób i sytuacji -> j.w.
5c. działania = za mało ćwiczeń -> korzystam z każdej okazji by  żyć lepiej i więcej oferować innym
6. Kompetencje = błyskawicznie transformuję napotkane ograniczenia w rozwiązania o najwyższej jakości
7. Uwagi = zbliżam się do wyjścia na rynek z nowymi propozycjami
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #1099 : Kwietnia 09, 2012, 00:26:24 »

Komentarz do wpisu Marii 2012.04.08. niedziela.

Energia > 650 POWER
Epc = 145%. Ekc 115% Gratulacje!
Efektywność = 120
Jakość wpisu = 120

"Miłość (100) po raz pierwszy pomyślałam sobie dzisiaj, że daję sobie wszystko co najlepsze w tych obszarach życia, które są dla mnie ważne. Zastosowałam Miłość do siebie. Wiele dni zajmowania się tą wartością zaowocowało dzisiaj przełomem w myśleniu. I ten standard mi się bardzo podoba. Nawet nie czuję, że są to wygórowane wymagania. Czuję, że mi się to należy i że umiem to sobie zapewnić, choć nie wiem jeszcze jak. jednak przy moim obecnym i przyszłym poziomie mocy dam radę. Dawniej myślałam dużo bardziej ostrożnie o standardach rozwiązań w moim życiu. No i tak działa ten trening w moim przypadku. Trzeba jednak przyznać, że najbardziej lubię takie przełomy jak dzisiejszy. Otwierają się wtedy nowe perspektywy i cieszą. I tylko dziwne dlaczego wcześniej na takie coś się nie zdecydowałam. Jak widać wszystko musi dojrzeć."

Ogromne gratulacje! Choć z drugiej strony, czemu tak późno?

Pozdrawiam Kazik

Tagi:
Strony: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!