Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #150 : Października 10, 2010, 22:29:08 » |
|
Komentarz do niedzielnego treningu Rafki. Efektywność dnia =,95. Energia = 75-90-110. Modelowanie poczucia Własnej Wartości = 30-60-85. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton "Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #151 : Października 12, 2010, 17:25:03 » |
|
Poniedziałek 11.10 Energie cwiczone 3x po całości, w ciągu dnia spokój. Jak tylko coś się dzieje od razu podwyższam energię i kieruje nadwyżki na problem. Daje efekty
rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #152 : Października 12, 2010, 22:45:53 » |
|
Komentarz do poniedziałkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 70-90-105. Modelowanie spokoju = 55-75-95. To bardzo dobre wyniki. gratulacje. Kazik
|
|
|
|
"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton "Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #153 : Października 13, 2010, 09:03:50 » |
|
Wtorek 12.10 Dzisiaj dużo ćwiczyłem rano jak i w ciągu dnia wolność. Zupełnie inny poziom mam i dlatego moja sprzedaż dzisiajsza to inna bajka o wogóle ze jest. Nastąpiło przełamanie oporów  Cały czas pilnuje energii i swoich intencji rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #154 : Października 13, 2010, 23:56:12 » |
|
Komentarz do środowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 85-95-115. Stan wolności = 30-55-100. To są bardzo dobre wyniki. Temat na czwartek to Pewność siebie z akcentem na "jak najdłużej" utrzymuj ten stan. pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #155 : Października 14, 2010, 13:06:01 » |
|
Środa 13.10 Energia w górę podejmuję wyzwanie wiary w swoje intencje bezwarunkowo. Co by się nie działo robię swoje. Ćwiczyłem sporo, w ciągu dnia Pewność siebie. Koło południa dorwało mnie uczucie gniecenia w piersiach, mocne. Podwyższyłem energię miłości i przekazałem nadwyżki w to miejsce. Po chwili uczucie ustąpiło. rafka
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #156 : Października 15, 2010, 10:54:28 » |
|
czwartek 14.10 Rano nie cwiczyłem, ale w ciągu dnia sporo miłości i pewności siebie. Ogólnie dobry dzień rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #157 : Października 15, 2010, 13:39:27 » |
|
Komentarz do środowego treningu Rafki. Świetnie zrobiona reakcja na pojawiający się problem. Dokładnie o to chodzi!!! Efektywność wykorzystania dnia = 100%. Gratulacje!!! Energia = 60-85-110. Modelowanie Pewności Siebie = 65-85-95. Tez zupełnie przyzwoicie.
Komentarz do czwartkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 75-90-110. Modelowanie Pewności Siebie = 70-85-90. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #158 : Października 15, 2010, 22:18:28 » |
|
Piatek 15.10 Rano cwiczylem wszystkie energie, w ciagu dnia radosc i pewnosc siebie. Dobry dzień. Kolejna sprzedaz, przed wejsciem podniosłem energie i z taka tez zaczałem, cały czas dobrze się bawiąc. rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #159 : Października 16, 2010, 11:19:06 » |
|
Komentarz do piątkowego treningu Rafki. Wykorzystanie dnia na postęp = 95%. To dobrze choć naprawdę od 100% rozpoczyna się prawdziwy marsz do sukcesu. Etap I. treningu jest dotąd, aż efektywność wykorzystania dnia na postęp w realizacji założonego celu nie dojdzie do 100%. Wtedy wykorzystujesz wszystkie swoje możliwości by jak najszybciej cel osiągnąć. Mniejsze niż 100% zaangażowanie odwleka rezultaty rezultaty. Energia ogólnie = 75-85-100. Pewność siebie = 55-90-115. Tutaj jest bardzo dobry wynik.
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #160 : Października 16, 2010, 21:31:55 » |
|
sobota 16.10 Dzisiaj rano ćwiczyłem choć za krótko a w ciągu dnia tylko czasami rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #161 : Października 17, 2010, 00:31:55 » |
|
Komentarz do sobotniego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 80-90-100. Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #162 : Października 17, 2010, 22:10:11 » |
|
Niedziela 17.10 Dzisiaj ćwiczyłem rano i w ciągu dnia czasami cały dzień byłem zajęty, trudniej wtedy sobie przypomnieć. cały dzień Poczucie Własnej Wartości rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #163 : Października 17, 2010, 23:00:38 » |
|
Komentarz do niedzielnego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 80-100-115. Bardzo dobry wynik. Modelowanie stanu Własnej Wartości = 40-55-75. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #164 : Października 19, 2010, 15:55:51 » |
|
Poniedziałek 19.10 dzisiaj Spokój w ciągu dnia, dobry dzień. Czuje ze sprawy które wczesniej by mnie zdołowały co tylko by pogorszyło, teraz nie daja rady i myslezupełnie inaczej bardziej trzezwo szukajac rozwiazan rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #165 : Października 20, 2010, 00:13:05 » |
|
Komentarz do wtorkowego treningu Rafki. Efektywność dnia = 100. Energia = 70-90-95. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #166 : Października 20, 2010, 12:45:27 » |
|
Rozpoczynamy nowy etap w rozwoju Rafki. Rafka zdecydował się na radykalne podwyższenie swojego poziomu zarabiania. Podejmował już kilka takich prób, które jednak nie zakończyły się sukcesem. Opis jego dotychczasowej sytuacji finansowej znajduje się pod linkiem http://www.tmtgroup.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=276&Itemid=143#7. Od tej pory Rafka rozpoczyna intensywny program przebudowy swoich możliwości do zarabiania. Cały program Zarabiaj Więcej jest opisany pod linkiem: http://www.tmtgroup.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=276&Itemid=143 Poziom zarobków, który Rafka zdecydował się osiągnąć Cel finansowy = 25.000 PLN/mc.
Będzie dokonywał codziennych wpisów, określających najważniejsze zdarzenia na drodze do osiągnięcia jego celów finansowych. Tylko czasami duże zmiany na plus dokonują się nagle, jednym skokiem. Najczęściej przejście od stanu braku zadowolenia do sytuacji, którą chcemy wymaga odbycia całej drogi. Rafka chce ponad trzykrotnie zwiększyć swoje zarobki. Chce także radykalnie zwiększyć swoją wygodę zarabiania i stabilność dochodów. Drogę Rafki do realizacji założonych celów finansowych będziemy opisywać. Będziemy uczciwie opisywać jej łatwe i trudne momenty. Wzloty i upadki lub osłabienia tempa. Po to, by pokazać prawdę o logice ludzkich osiągnięć, metodach i technikach, które w niej pomagają. Po to, by coraz więcej ludzi mogło zarabiać takie pieniądze, które im odpowiadają. I to zarabiać w sposób, który buduje jakość ich życia i tworzy lepszą wersję ich samych. Zapraszam do czytania tego wątku. Zapraszam do udziału w programie "Zarabiam Więcej"Kazimierz F. Nalepa (Kazik)
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #167 : Października 22, 2010, 09:31:59 » |
|
Środa i Czwartek 20 i 21.10 Cały czas ćwiczę, energia jest na wysokim poziomie aczkolwiek czuję że cały czas jest jej za malo albo coś mnie obciąża podświadomie, nie czuję tego mocno ale jest, nie pozwala na łatwość osiągnięć
rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #168 : Października 22, 2010, 23:43:48 » |
|
komentarz do czwartkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 25-80-110. Twoja hipoteza, że napotkałeś na jakieś wewnętrzne ograniczenia czyli tzw. blok jest trafna. I to jest bardzo dobra wiadomość! Jak sobie z tym poradzisz to otworzy się przed tobą nowa przestrzeń możliwości.
Problemów nie należy tworzyć. Jednak kiedy natykamy się na stare i często nieuświadomione problemy to jest to czas na postęp. Często używam stwierdzenia, że "problem to prezent w mało atrakcyjnym opakowaniu". Jeśli sobie sam z nim nie poradzisz to zrobimy to podczas naszego naszym spotkania. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #169 : Października 23, 2010, 22:47:51 » |
|
Piątek 22.10 Dzisiaj radość, niestety to co nie uświadomiome daje znac o sobie i nie raduję się tak jakby można, w sumie to nawet jestem troche zmeczony i jak dawno tyle nie spałem w dzień tak pozwoliłem sobie na 2 godz i dobrze mi to zrobiło. rafka
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #170 : Października 23, 2010, 22:50:17 » |
|
Sobota 23.10 Dzisiaj zdrowie, nie miałem dużo czasu na ćwiczenia, ale miałem też coaching z Kazikiem, także trochę spraw sie wyjasniło, w nastepnym wpisie opisze to spotkanie i wnioski, W sumie dobry dzień rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #171 : Października 23, 2010, 23:26:24 » |
|
Komentarz do piątkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 75-95-105. Modelowanie stanu Radości = 60-95-100
Komentarz do sobotniego treningu Rafki. Wykonaliśmy dobrą, wzmacniającą sesję coachingową. Myślę, że dojrzewa w Tobie jakaś decyzja. Ważne by dojrzewała w wewnętrznym dobrobycie. Efektywność wykorzystania dnia = 85%. Energia = 90-100-110. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #172 : Października 24, 2010, 10:55:01 » |
|
23.10 Sesja Coachingowa
Po każdej sesji coachingowej Kazik wymaga bym ja podsumował, tak jak ją zrozumiałem. To rzeczywiście sporo porządkuje.
Obecnie moja energia jest wyższa niż wcześniej, choć zdarza się czasami że coś czuję jak ściąga mnie w dół i niby chciałbym ćwiczyć, podwyższać ale brakuje mi takiego poweru do tego i niekoniecznie przekłada się to na wyniki.
Przegląd sytuacji jak jest:
Intencje dlaczego sięgam po te pieniądze – 90% Poziom energii średnio – 85% Cele – 100% Strategie, sposoby sięgania po te pieniądze – 100% Zasoby, to co mam – 70% Może warto zadać sobie pytanie czy jest coś co mam a co nie używam. Swoboda na ile bez przeszkód idę do celu – 55%
Jak myślę o przeszkodach to nie ma jakichś negatywnych emocji, ale jeśli byłoby zero przeszkód to wtedy byłbym już przy 25 tysiącach. Nie łatwo wyobrazić mi sobie taki stan, ale jest to przyjemny stan. Za bardzo chcę kontrolować sytuację JAK i wtedy nie zajmuję się faktycznymi przeszkodami. Trik polega na tym że należy przeszkody przyjąć jako pomoc, cieszyć się że się pojawiły i zamiast się na nie obrażać, źle traktować, należy się im przyglądać i przyjąć je na zasadzie O fajnie jest przeszkoda, jak ją przerobię, zrozumiem to wtedy pójdę dalej. Warto traktować przeszkody jako osobistego trenera. O jakie fajne zadanie (tj. przeszkoda), którego kiedyś unikałem. Przy takim podejściu do przeszkód rośniesz. To tylko kwestia kiedy ją przerobię, czy teraz i w jakiej formie. Warto pracować nad przeszkodami w możliwie dobrej formie o ile jest to możliwe. Najlepiej leczyć w najlepszym szpitalu, ale jak trzeba to operujemy na szosie.
Obecnie należy przede wszystkim zająć się przyrostem energii, bo to da najszybszy przyrost i opory i blokady szybciej się wtedy oczyszczą. Może oczywiście coach pomóc mi w oczyszczaniu, ale wtedy nie nauczę się tego robić sam. Jeśli zrobię to sam, to wtedy buduję siłę i wiarę w swoje siły i staję się samodzielny, więcej odpowiedzialności za własne życie, nabywa się pewnej mądrości. Im bardziej sobie oczyszczę swoje pole, tym bardziej jestem bliżej swego celu – 25 tys miesięcznie. Bardziej opłaca się że sam to zrobię. Jak sobie wyobrażam pełną formę, to wtedy problemy są mniej uciążliwe. Teraz wszystko co mnie drażni, to tak naprawdę mi pomaga, taka ekstra stymulacja.
Reasumując, zadania:
1. Dobre nastawianie do problemów
2. Pełna forma ponad 100%, najlepiej przynajmniej na 120% - to tak naprawdę zmiana mentalności, niegodzenie się na niedobory, opuszczenie świata kompromisu, braków – całkowicie. Pełne przebudowanie standardów. Należy dziękować za to co jest, uczyć się wdzięczności, ale przebywanie w niższym standardzie jak najkrócej się da.
3. Wtedy zajmowanie się problemami. Przy bardzo dobrej energii, wystarczy się przyglądać problemowi i on się modyfikuje, rozpuszcza, odkrywając lekcje jaką niesie.
rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #173 : Października 24, 2010, 22:13:01 » |
|
Komentarz do sobotniego treningu Rafki. Dziękuje za podsumowanie. Jest trafne. Milej by było gdybym Ci pomógł usunąć ograniczenia jednak to by Cię osłabiło zamiast wzmocnić. To duża sztuka umieć odróżnić co powinien wykonać sam klient, co możemy zrobić wspólnie a co mogę dla Ciebie wykonać samodzielnie. Błędy w tym obszarze mszczą się osłabieniem klienta a dają mu wygodę za którą i tak zapłaci on sam i osoba, która z nim pracuje nad wybranym celem. A teraz Wykorzystanie dnia = 85%. To słaby wynik. Może było za dużo myślenia po naszym spotkaniu? Energia = 85-95-105. Pozdrawiam Kazki
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #174 : Października 25, 2010, 14:25:59 » |
|
Niedziela 24.10 Dzisiaj Poczucie Własnej Wartości dużo treningu rano i w ciągu dnia. Faktycznie po ostatniej sesji było trochę do przerobienia. Faktycznie dojrzewam do jakiejś decyzji jeszcze nie wiem co to bedzie ale czuję że ida zmiany. rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #175 : Października 25, 2010, 22:45:02 » |
|
Komentarz do poniedziałkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 85-95-115. Modelowanie poczucia własnej wartości = 65-85-110. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #176 : Października 25, 2010, 23:34:26 » |
|
Poniedziałek 25.10 Dzisiaj podnosiłem wszystkie energie rano 2 razy i w ciągu dnia Spokój. rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #177 : Października 26, 2010, 22:33:47 » |
|
Komentarz do poniedziałkowego treningu Rafki. Efektywność dnia = 95%. Energia = 70-90-105. Modelowanie stanów spokoju = 80-90-110. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #178 : Października 27, 2010, 16:09:52 » |
|
Wtorek 26.10 Niełatwy dzień ale ćwiczyłem sporo dodatkowo udało mi się okiełznać niepokój wg rady Kazika z ostatniej sesji. Coś co kiedyś przerodziłoby się w ciąg negatywów, zakończyło się dość szybko i zdałem sobie sprawe że odzyskałem siebie. Dzisiaj zajmowałem sie Wolnością ale dużo było też miłości i pewności siebie
rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #179 : Października 27, 2010, 22:12:00 » |
|
Komentarz do wtorkowego treningu Rafki. Bardzo się cieszę  z tego co robisz. Efektywność wykorzystania dnia = 90%. Energia = 95-100-115. To bardzo dobry wynik. Modelowanie Wolności = 40-55-75. Tutaj masz sporo do zrobienia. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #180 : Października 27, 2010, 22:27:09 » |
|
Sroda 27.10 Dzisiaj mniej czasu na cwiczenia sporo pracy niestety caøkowicie mnie absorbujacej takze w ciagu dnia nie za czesto mialem chwile na cwiczenie Dzisiaj Pewnosc Siebie rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #181 : Października 28, 2010, 22:37:00 » |
|
Komentarz do środowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 85%. Energia = 85-90-100. Modelowanie pewności siebie = 80-95-115. Tu jest dobry przyrost.
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #182 : Października 28, 2010, 23:05:13 » |
|
Czwartek 28.10 Dzisiaj rano cwiczyłem 2x potem w ciągu dnia miłość, na tyle ile byłem swiadomy Generalnie dobry dzień rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #183 : Października 29, 2010, 22:26:03 » |
|
Komentarz do czwartkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 90. Energia = 85-95-105. Modelowanie stanów Miłości = 60-80-95. Potrzeba ci więcej zaangażowania. Trzeba przekroczyć granicę 100!!!
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #184 : Października 30, 2010, 21:07:00 » |
|
Piątek 29.10 Ciekawy dzień coraz bardziej zwracam uwagę na sytuację które pojawiają sie w moim życiu i są związane z moimi energiami wiodącymi. Chodzi o to że pojawiają się tacy trenerzy, że coś mnie denerwuje to potrzeba mi spokoju i szybko to uruchamiam. Świetne doświadczenia. Dzisiaj dużo radości w ciągu dnia ćwiczyłem a właściwie to życie mnie ćwiczyło  rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #185 : Października 30, 2010, 22:45:51 » |
|
Komentarz do piątkowego treningu Rafki. Wykorzystanie dnia = 85%. Energia = 85-95-110. Modelowanie stanów Radości = 65-80-95. Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #186 : Października 31, 2010, 07:37:14 » |
|
Sobota 30.10 Fajny spokojny dzień odpoczynku. Dzisiaj oddawałem się temu co ostatnio rzadko robię a lubie czyli... myciu samochodu  Trening raczej incydentalny świadomy, choć czuję że pomimo tego i tak sie dzieje, oddawałem się poczuciu Radości z tego co jest i gdzie jestem, piękna otoczenia i relacjom z ludźmi wśród których jestem. Dobrostan. rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #187 : Października 31, 2010, 23:20:36 » |
|
Komentarz do sobotniego treningu Rafki. Wykorzystanie dnia = 90. Energia = 80-90-100. Modelowanie stanów Radości = 80-90-95. Kazik
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #188 : Listopada 01, 2010, 22:47:05 » |
|
Niedziela 31.10 Cieszenie się z dnia odpoczynku, troche treningu w ciagu dnia poczucie własnej wartości i zdalna sesja z Kazikiem wieczorem, czyściliśmy blokady dotyczące sprzedaży, opisze dokładniej w kolejnym wpisie. Wieczorem zaś konkretny trening zaleceń posesyjnych i wszystkie energie. Postanawiam przekroczyć barierę jakości i wykorzystania dnia na trening. rafka
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #189 : Listopada 02, 2010, 08:54:22 » |
|
Poniedziałek 01.11 Dzisiaj dużo treningu porannego i wieczornego, w ciagu dnia Spokój przede wszystkim, który również był pomocny dla jednego z członków rodziny. Swoją energie obecnie kieruję w szczególności na pracę. rafka
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #190 : Listopada 02, 2010, 22:30:21 » |
|
Wtorek 02.11 Dzisiaj dzień jak czułem czyszczenia, dużo cwiczenia energii różnych w zależności co potrzeba od tego co dzisiaj - Wolność, przez Spokój bo potrzebny osobie z rodziny do Poczucia własnej wartości do czyszczenia spraw związanych ze sprzedażą. Dużo sie dzieje emocjonalnie wokół mnie. rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #191 : Listopada 02, 2010, 22:47:21 » |
|
Komentarz do poniedziałkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 80-90-105. Modelowanie stanu Spokoju = 85-90-100. Dobre wyniki, choć ciągle w pobliżu 100 a nie 100!
Komentarz do wtorkowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 100%. Energia = 85-95-105.
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #192 : Listopada 04, 2010, 22:46:55 » |
|
Sroda 04.11 Dzisiaj energia się spiętrza, stwierdziłem też lepiej ćwiczyć częściej niż dłużej. Dzisiaj Pewność Siebie rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #193 : Listopada 04, 2010, 23:57:18 » |
|
Komentarz do środowego treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 95%. Energia = 95-100-120. Rzeczywiście Ci się spiętrza, to super. Modelowanie Pewności Siebie = 95-105-130 Tutaj jest SUPER!!!
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #194 : Listopada 06, 2010, 23:11:08 » |
|
czwartek 04.11 Dalej dobrze się ćwiczy energia w dobrym poziomie, dzisiaj Miłość rafka
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #195 : Listopada 06, 2010, 23:13:08 » |
|
Piątek 05.11 Dzisiaj Radość, ćwiczyłem kilka razy wszystko. Świadomość pozwala na przyglądanie się sobie z dystansu i nawet coś mi się wydaje że dobrze robie, z dystansu patrze na to całkowicie inaczej. Pouczające. rafka
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #196 : Listopada 06, 2010, 23:17:13 » |
|
Sobota 06.11 dzisiaj niewiele sie zajmowałem świadomie energią, bo jednak jak dzień jest wypełniony zajeciami często nieprzewidzianymi i jak sie pozno wstaje  po całym tygodniu, to tak to jest. Dzisiaj wg planu zdrowie. Mam nadzieję że choć po części nieświadomie dokonywał sie proces treningu Dzisiaj wieczorem mieliśmy sesje z Kazikiem. Czyściliśmy dalej moje blokady i przekonania które mnie nie wspierały w drodze do postawionego celu. Zalecenie na jutro to energia Spokoju rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #197 : Listopada 07, 2010, 22:10:02 » |
|
Komentarz do treningu Rafki: Czwartek: Efektywność wykorzystania dnia =95 Energia = 85-95-110 Modelowanie stanów Miłości = 90-100-115
Piątek: Efektywność wykorzystania dnia = 90 Energia = 90-95-105 Modelowanie stanów Radości = 85-95-110
Sobota: Efektywność wykorzystania dnia = 90 Energia = 85-90-100
|
|
|
|
|
|
|
rafka
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #198 : Listopada 08, 2010, 10:21:54 » |
|
Niedziela 07.11 Dzisiaj rano poćwiczyłem i w ciągu dnia bardziej na autopilocie, Spokój przede wszystkim. Hmm cały czas kręcę sie wokół 90% i nie ma tez żadnych zdecydowanych wyników, cały coś się dzieje nieprzewidzianego, a to spotkanie odwołane a to nie spotkań itp Nie mniej jednak robie swoje rafka
|
|
|
|
|
|
|
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
|
 |
« Odpowiedz #199 : Listopada 08, 2010, 23:36:57 » |
|
Komentarz do treningu Rafki. Efektywność wykorzystania dnia = 95. Energia = 90-100-110. Modelowanie Spokoju = 35-80-120. Wahają ci się nastroje. Dalej ćwicz spokój. Ważne byś: 1. przyjmował to co się dzieje ze Spokojem 2. ze Spokojem obserwował własny niepokój (wtedy się od niego zdystansujesz i nie będzie cię wciągał tylko uczył o twoich uwarunkowaniach) 3. ze spokojem znajdował rozwiązania i 4. ze spokojem działał. Niepokój niech ci podpowiada i motywuje. Nie powinien cię osłabiać i wciągać.
Wróc także do pytania "dlaczego chcę sprzedawac i zarabiac?" Zafunduj sobie kilka sesji z odkrywaniem motywów działania. Już to kiedyś robiłeś. Warto powtórzyc to cwiczenie. Obecnie Twoje motywy sprzyjają ci tylko częściowo.
Pozdrawiam Kazik
|
|
|
|
|
|
|
|