>
Czerwca 15, 2025, 13:53:41 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Jak korzystać z Forum Szukaj Kalendarz Galeria Ekspertów Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Maria. przejście od 8 do 30 tys miesięcznie  (Przeczytany 337266 razy)
: Program Sukcesu Finansowego
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #150 : Grudnia 05, 2010, 23:45:38 »

010.12.04 Sobota
Kilka rozpoczętych spraw łączy się w jedną i wygląda na to, że może być z tego naprawdę duży biznes. Na razie prowadzę kolejne rozmowy i poprawiam logikę przedsięwzięcia. Bardzo ciekawa i inspirująca działalność.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = w trakcie dnia szybko przełączałam się na świadome dbanie o formę. Takie działania warto uruchamiać jak najczęściej
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = pod sam koniec dnia zapomniałam na jakieś 3 godziny o treningu, a szkoda...
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #151 : Grudnia 05, 2010, 23:49:55 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.04 Sobota
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 105%
Energia = 95-100-120
To kolejny bardzo dobry wynik Smiley))
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-110-120
Gratulacje, widać postępy. Jednak nie jest to jeszcze utrwalony nawyk.
Pozdrawiam

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #152 : Grudnia 05, 2010, 23:57:54 »

010.12.05 Niedziela
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Zaczęła się krystalizować idea trzeciego biznesu (z tych owych). Od kiedy utrzymuję energię i nastawienie na Bogactwo na poziomie około 100 świat zaczyna pozytywnie reagować na moje działania. Pojawiają się okazje o takiej jakości i ilości, jakiej dawniej nie było. Kazik mówił, że tak będzie. Jednak co innego słyszeć a co innego doświadczać to samej.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = Za mało dbałam o swój komfort i regenerację sił. W przyszłości wracam regeneruję się częściej i szybciej.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #153 : Grudnia 06, 2010, 00:02:00 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.05 Niedziela
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 100%
Energia = 100-110-115
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-115-125
Wchodzisz w początek nowej ery. Zaczynasz mieć nadwyżki. Idź dalej w tym kierunku.
Pozdrawiam

"Największym błędem człowieka jest to, że godzi się na zbyt mało" - Tomasz Merton
"Większość ludzi pracuje zbyt ciężko na zbyt małe rezultaty - czas to zmienić" - Kazimierz F. Nalepa
Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #154 : Grudnia 07, 2010, 01:14:32 »

010.12.06 Poniedziałek
Dzisiaj trochę luźniejszy dzień. Odpoczynek, zaległe prace i dalszy rozwój Biznesu nr 1.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Odpoczęłam trochę. Oczyszczałam organizm ze zmęczenia i stresu. Mogłam jednak zrobić tego więcej i była bym teraz w lepszej formie.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = Wieczorem odpuściłam i zafundowałam sobie kilka godzin dryfu. Ponieważ takie sytuacje się powtarzają, warto abym znalazła lepszy sposób odpoczynku pod koniec dnia.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #155 : Grudnia 07, 2010, 01:19:47 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.06 Poniedziałek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 110%
Energia = 110-120-130
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-110-125
Bardzo dobry wynik. Pracuj nad akceptacją bogactwa i dużo wyższego standardu życia. Coś cię jeszcze ciągle trzyma w okolicy starych rozwiązań. Pomyśl jaki miała byś wynik, jeśli byś jeszcze wykorzystała lepiej wieczór?
Pozdrawiam

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #156 : Grudnia 08, 2010, 00:40:21 »

010.12.07 Wtorek
Drugi dzień odpoczynku. Porządnie się wyspałam. Trochę sobie poćwiczyłam.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Miałam kilka momentów, kiedy szybko wchodziłam w dobrą formę i z niej działałam. Warto bym to powtarzała jak najczęściej.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = Parę razy dałam się sprowokować. Gdybym najpierw weszła w odpowiedni stan to zachowała bym się dużo spokojniej.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #157 : Grudnia 08, 2010, 00:43:29 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.07 Wtorek
Energia = 95-110-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 90-105-125

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #158 : Grudnia 08, 2010, 23:40:04 »

010.12.08 Środa
Dalej załatwiam Biznes nr.1 Odsłaniają się możliwości nowych rozwiązań.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Miałam dobrą intuicję i złożyłam wizytę, która zapobiegła stratom. Kilka razy świadomie wchodziłam w odpowiednio dobre nastawienia. Takie zachowania warto powtarzać jak najczęściej.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = Miałam zbyt dużo momentów odpuszczenia i działałam w starym stylu. Stylu, który nie wystarcza na nowe osiągnięcia. W przyszłości sukcesywnie redukuję stare do zera. Ciekawe jak szybko dam radę je wymienić na nowy standard.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #159 : Grudnia 08, 2010, 23:57:43 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.08 Środa
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 90%
Energia = 95-110-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-110-120
Popracuj nad:
1. energią Bogactwa
2. Wygodą - zastanów się gdzie takie coć może mieć zastosowanie w twojej strategii osiągania sukcesu = 30.000/mc

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #160 : Grudnia 09, 2010, 10:18:47 »

010.12.09 Czwartek
Dzisiaj zdałam sobie wyraźnie sprawę z tego, że mogę wytwarzać takie nastawienia, jakie tylko chcę. I że nie korzystam w pełni z tych możliwości. A chodzi o to, aby modelować takie stany, które są bardziej atrakcyjne i użyteczne od tych dotychczasowych.
Do tej pory idę do celu zbyt serio. Za mało jest w tym przyjemności. Kiedy droga i cel są atrakcyjne to postęp jest szybki. A ja za mało o to dbałam do tej pory.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = szybkie powroty do szlifowania formy z chwilą, gdy moja uwaga nie była zajęta czymś co wymaga pełnej koncentracji na sprawie.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = pozwoliłam sobie na drobne złośliwości a ponieważ rodzą się one ze słabości to był błąd. Na przyszłość powracam w takich sytuacjach do możliwie dobrej formy i z tej formy działam.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #161 : Grudnia 10, 2010, 00:54:35 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.09 Czwartek
Energia = 105-115-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-125-145
Modelowanie stanów Wygody = 100-120-135
Gratulacje bardzo wielkie. To pierwszy tak dobry dzień. REWELACJA jak na ten etap dążenia do celu.
Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #162 : Grudnia 10, 2010, 22:49:41 »

010.12.09 Czwartek
Dzień oczyszczania się ze starych spraw. Dawnej by mnie to denerwowało, że ciągle coś z przeszłości wtrąca mi się w życie. Teraz długi pochodzące z przeszłości traktuję jaki kolejny krok do zmiany moich uwarunkowań na te, które prowadzą do pełnego sukcesu.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = ćwiczyłam te stany (nastawienia, samopoczucia), które są miłe i przyjemne a jednocześnie zbliżają mnie do celu.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = kilka razy (na szczęście w małych sprawach) bezrefleksyjnie zaufałam innym. Nie ma w tym nic złego, ale odbyło się to z lekceważeniem siebie. Na przyszłość ma stały kontakt z sobą i doceniam to, co z niego płynie.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #163 : Grudnia 10, 2010, 23:00:46 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.10 Piątek
Energia = 100-110-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 95-100-1410
Modelowanie stanów Wygody = 95-100-115

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #164 : Grudnia 11, 2010, 23:58:16 »

010.12.11 Sobota

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = szybko odzyskiwałam dobrą formę kiedy miałam trochę luzu. Mam coraz większą umiejętność budowy odpowiednich stanów i nastawień. Sprawia mi to też coraz więcej przyjemności.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = częściej powracać do dobrej formy.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #165 : Grudnia 12, 2010, 00:03:52 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.11 Sobota
Energia = 100-110-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 90-100-125
Modelowanie stanów Wygody = 75-95-125

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #166 : Grudnia 12, 2010, 22:28:51 »

010.12.12 Niedziela
Zaczynam coraz lepiej rozumieć własne uwarunkowania w stosunku do moich 30.000 na miesiąc. Kazik miał rację kiedy mówił, że przy systematycznej pracy pojawia się cała prawda o tym jak dobrze jesteśmy przygotowani do osiągnięcia założonego celu. Coraz wyraźniej doświadczam tego do mnie od celu dzieli. Dawniej nie było to tak wyraźne. Może także częściowo nie chciałam tego widzieć.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = szybkie przełączanie się z trybu pełnego zaangażowania w określone działanie do trybu dbania o siebie kiedy zaangażowanie nie musiało być już takie duże.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = piję za dużo kawy. Zamiast tego woda będzie zdrowsza.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #167 : Grudnia 12, 2010, 22:38:50 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.12 Niedziela
Energia = 105-115-135
Bardzo duże gratulacje!!! Minimalna energia powyżej 100, to po raz pierwszy osiągnęłaś tak dobry wynik. Twoja systematyczna praca daje rezultaty.
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-115-120
To są bardzo dobre wyniki.
Dalej pracuj nad podwyższeniem poziomu energii. To jeszcze nie jest poziom, który daje swobodę w realizacji, choć i tak jest bardzo dobry w porównaniu z tym co było. Zaczynasz się zadomawiać na poziomie, który nazywam OBFITOŚĆ. To jest oczywiście tylko początek tego poziomu. Jeszcze raz gratulacje.
Dalej też pracuj nad swoim modelem Bogactwa dbając szczególnie o intensywność jego reprezentacji.

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #168 : Grudnia 14, 2010, 00:24:59 »

010.12.13 Poniedziałek
Dalej usuwam stare przeszkody i ograniczenia.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = często uruchamiałam stany odpoczynku i przy okazji oczyszczałam organizm za starych ograniczeń.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam to robić częściej i dalej doprowadzać wybrane stany. Coś mnie powstrzymuje przed szybszym marszem do dobrobytu. Ciekawe co to jest?
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #169 : Grudnia 14, 2010, 01:14:52 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.13 Poniedziałek
Energia = 100-110-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-125-140
Bardzo dobrze!

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #170 : Grudnia 15, 2010, 12:29:38 »

010.12.14 Wtorek
Rozmawiałam kilka godzin z osobą, która jest na poziomie dobrobytu. Z przyjemnością obserwowałam jak pieniądze harmonijnie funkcjonują w jej życiu. Widać było zarówno uwagę jak i naturalną (już teraz) swobodę w tym obszarze. To był dla mnie doskonały przykład osoby, która ma dobrze funkcjonujące sposoby radzenia sobie z pieniędzmi.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = kiedy powracałam uwagą do mojej formy i kiedy ją poprawiałam. Na przystanku, kiedy czekałam na autobus i później w autobusie wykonałam bardzo dobrą i przyjemną sesję modelowania Bogactwa. Zauważam, że w miarę jak to ćwiczę model robi się coraz bardziej atrakcyjny, głębszy i atrakcyjny. I coraz bardziej mój ...
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam częściej powracać do stanów pełnej świadomości i wzrostu zasobów. Mogłam też s tych stanów działać.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #171 : Grudnia 15, 2010, 12:33:35 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.14 Wtorek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 115%
Energia = 95-110-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 90-110-130
Bardzo dobre wyniki. Idź dalej w tym kierunki. Możesz jeszcze przyspieszyć tempo. Dokonasz tego idąc drogą wygody i przyjemności. Rozwiązania "na siłę" są teraz szkodliwe.

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #172 : Grudnia 16, 2010, 10:54:22 »

010.12.15 Środa
Całe przedpołudnie regenerowałam siły. Dużo snu i wypoczynku. Bardzo mi to było potrzebne.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = uszanowałam swoje zmęczenie i dałam sobie wolne. Mogłam jeszcze wydusić z siebie więcej działań ale wybrałam regenerację i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Poprowadziłam też bardzo fajny consulting. sama przyjemność.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam skorzystać z intuicji, które się pojawiały. Na przyszłość będę respektowała delikatne sygnały, które otrzymuję.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #173 : Grudnia 16, 2010, 10:59:44 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.15 Środa
Energia = 95-115-130
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-120-135
Już kilka dni z rzędu masz bardzo dobre wyniki mieszczące się w obszarze, który nazywam dobrobytem. To bardzo dobrze. Jednak jest dopiero początek tego obszaru. Idź dalej w tym kierunku.

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #174 : Grudnia 18, 2010, 01:17:54 »

010.12.16 Czwartek
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = nie wpisałam nic tego samego dnia  i teraz nie wiem co wpisać
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = j.w.

010.12.17 Piątek
Miałam bardzo stresujące wydarzenie. Usunęłam już sporo nagromadzonego napięcia, jednak jeszcze sporo zostało.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = usunęłam dużo nagromadzonego stresu.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam usunąć więcej.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #175 : Grudnia 18, 2010, 01:20:26 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.17 Piątek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 95%
Energia = 100-115-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 90-105-130

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #176 : Grudnia 18, 2010, 23:49:02 »

010.12.18 Sobota
Mam szkodliwy zwyczaj niedosypiania. To mnie osłabia
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = Poszłam na spacer i to m dało trochę energii i przewietrzyło organizm. Zrobiłam sobie małą regenerującą drzemkę i odzyskałam jeszcze trochę formy.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam działać opierając się na bardziej wartościowych zasobach. Na przyszłość działam w oparciu o to co mam najlepszego.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #177 : Grudnia 18, 2010, 23:56:09 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.18 Sobota
Energia = 85-95-105
Modelowanie stanu Bogactwa = 95-115-120

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #178 : Grudnia 19, 2010, 23:23:25 »

010.12.19 Niedziela
Podczas obiady zadzwonił telefon i stary klienta zgłosił chęć współpracy. bardzo miły prezent na Nowy Rok. Najlepiej jak praca sama się zgłasza.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = trochę ćwiczyłam i wypoczywałam
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam się przebić przez normalne funkcjonowanie i choć kilka razy sięgnąć po wysokiej klasy stany.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #179 : Grudnia 19, 2010, 23:27:48 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.19 Niedziela
Energia = 90-100-110
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-120-135

Przyjrzyj się lepiej swoim zasobom. Gdzie są jeszcze za małe, a teraz można je zwiększyć.

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #180 : Grudnia 21, 2010, 23:56:09 »

010.12.20 Poniedziałek
Trochę wypoczynku i ciekawe zajęcia. W między czasie ćwiczę. Wieczorem miałam sporo pilnej pracy cowpłynęło na sen.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = chwile kiedy koncentrowałam się na celach finansowych i własnej formie
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam robić to więcej i częściej.

010.12.21 Wtorek
Oprócz tego, że spałam 3,5 godziny to bardzo fajny dzień.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = odkryłam skąd się pojawia się u mnie duża uwaga na negatywne aspekty spraw. I to doprowadziło do przełomu tej tendencji.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam dużo częściej działać ze stanów o wysokiej jakości
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #181 : Grudnia 22, 2010, 00:01:32 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.20 poniedziałek 
Energia = 90-110-125
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-110-125

Komentarz do treningu Marii 2010.12.21 Poniedziałek
Energia = 115-125-140
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-120-130
To są bardzo dobre wyniki.

Pozdrawiam
Kazik

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #182 : Grudnia 23, 2010, 00:48:43 »

010.12.22 Środa
Intensywny dzień. Złożyłam klientowi propozycje, które jeśli wyjdą to będzie fajna praca.
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = pracowałam z trudnymi emocjami wydobywając z nich zrozumienie skąd są i usuwając zawarte w nich obciążenia.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam lepiej przemyśleć jedną propozycję. Zbyt szybko ją złożyłam.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #183 : Grudnia 23, 2010, 00:51:38 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.22 Środa
Energia = 95-105-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-105-110

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #184 : Grudnia 23, 2010, 23:15:24 »

010.12.23 Czwartek
Podczas coachingu z Kazikiem odkryłam co jeszcze mogę robić dużo lepiej podczas kreowania mojej wizji celu. Rewelacja!
Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = przyjrzałam się temu co mówię i robię przy problemie, który mnie nękał od jakiegoś czasu i dokonałam głęboko istotnego odkrycia. Jak zwykle w takich sytuacjach rozwiązanie mnie zaskoczyło swoją prostotą i użytecznością.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam choć kilka razy skorzystać z tego co odkryłam.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #185 : Grudnia 23, 2010, 23:19:53 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.23 Czwartek
Wykorzystanie dnia do realizacji celu = 115%
Energia = 110-130-145
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-120-145
Gratulacje wielkie. To najlepszy Twój wynik dokąd zaczęliśmy pracować na celem 30.000PLN.

Pozdrawiam
Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #186 : Grudnia 24, 2010, 10:40:12 »

010.12.24 Piątek
Z ciekawością obserwuję korelację pomiędzy moim zaangażowaniem i formą a korzystnymi zjawiskami, które się dzieją wokoło mnie:
1. moje zarobki przekroczyły 30.000 (nie wiem na jak długo ale jednak!)
2. pojawia się mniej przeszkód, a świat jakby lepiej się przykłada by dać mi to na czym mi zależy
3. odkrywam lepsze sposoby osiągania celów, są to znaczące usprawnienia techniku realizacji
4. mam dużo więcej pozytywnych stanów, które przeżywam i co najlepsze, mam na nie wpływ
5. część tych zachowań, nad którymi musiałam wcześniej uważnie i systematycznie pracować już się zautomatyzowały i utrzymują się same (tak samo jak umiejętność pisania). Już nie skupiam się na tym żeby to robić, tylko jak pomyślę, że chcę to mam. Kazik nazywa ten poziom sprawstwa POWER.
6. Zaczynam się ośmielać w swoim myśleniu o tym jak dobre życie mogę sobie zafundować i ile mogę wtedy zrobić dla innych.
Wyszedł mi z tego naprawdę dobry prezent pod choinkę Smiley))

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = pomimo świątecznego zaangażowania poćwiczyłam trochę i popracowałam nad modelami energii i bogactwa. Ten trening daje mi dużo przyjemności.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam Częściej wracać do stanów wysokiej jakości. Za dużo działałam w starym stylu.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #187 : Grudnia 25, 2010, 01:05:48 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.24 Piątek
Energia = 100-110-130
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-120-140
Gratulacje za duże postępy, które do tej pory zrobiłaś. Rzeczywiście zrobiłaś sobie dobry prezent pod choinkę.

Pozdrawiam

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #188 : Grudnia 26, 2010, 10:22:49 »

010.12.25 Sobota
Kiedy myślałam o swojej wizji sukcesu finansowego pojawiła się myśl, że: "Jak będę miała dużo pieniędzy to się rozleniwię i zaniedbam wiele istotnych spraw". Nie bardzo mogłam wytropić co to mogły by być te bardzo ważne sprawy. Całe zdarzenie bardzo mnie ucieszyło ponieważ:
- pozbyłam się jeszcze jednej ograniczającej konstrukcji z przeszłości
- zapewne poprawił mi się poziom uwagi, gdyż zauważam takie zjawiska
- po raz któryś doświadczalnie odkryłam, że część ograniczeń na drodze do celu to stare i zupełnie niepotrzebne konstrukcje
- z dużym sukcesem zrozumiałam co to za ograniczenie i usunęłam go za pomocą pola energii.
Super, teraz myślę jak by tu przyspieszyć proces oczyszczania z ograniczeń. Wedy pojawi się w moim życiu więcej swobody.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = odpoczęłam trochę i praktykowałam świąteczne lenistwo, fajne relacje z innymi i podżeranie smakołyków. Dałam sobie trochę frajdy bez specjalnego dążenia i napinania się. Potrzebuję w życiu więcej czasu o takim charakterze.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam sobie więcej poćwiczyć spokoju. Miała bym lepszy odpoczynek i lepszy czas.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #189 : Grudnia 26, 2010, 10:28:05 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.25 Sobota
Energia = 115-135-150
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-120-135
To są coraz lepsze wyniki. Jesteś na bardzo dobrej drodze.
Pozdrawiam

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #190 : Grudnia 26, 2010, 10:46:34 »

10.12.26 Niedziela
Dzisiaj znowu wychwyciłam ograniczające konstrukcje. Kiedy pomyślałam, że już niedługo osiągnę swój cel finansowy poczułam lekką obawę. Bardzo ciekawe. Dawniej bym to zignorowała lub z tym walczyła. Systematyczna praca pod okiem Kazika daje rezultaty. Nie zawsze mi się jeszcze chce robić wpisy wieczorem jednak widzę, że warto.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = miałam kilka chwil, kiedy popracowałam nad formą
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = zamiast gubić się w rutynowym działaniu mogłam spędzić dużo więcej czasu z pełną świadomością tego co się dzieje. Trochę się jednak tego boję, a trochę kondycyjnie tego nie wytrzymuję. Ćwicząc, coraz wyraźniej sobie uświadamiam, jak nieuważnie (to jest normalnie) żyję.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #191 : Grudnia 28, 2010, 01:18:58 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.26 Niedziela
Energia = 105-115-140
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-120-135
Jakich zasobów ci teraz najbardziej brakuje?
Pozdrawiam

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #192 : Grudnia 28, 2010, 01:27:05 »

10.12.27 Poniedziałek
Doświadczyłam serii drobnych, ale wkurzających niepowodzeń. Zatrzymałam się na chwilę i zadałam sobie pytania:
1. jak przyczyniam się do tego co mi się przydarza?
2. co warto bym zrozumiała z tego zdarzenia?
I po chwili przyszły odpowiedzi. Bardzo użyteczne. A co najciekawsze kłopoty przestały się powtarzać.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = zamiast się wkurzać i obwiniać otoczenie skoncentrowałam się na mojej lekcji z tego wydarzenia. Warto bym jak najczęściej powtarzała takie podejście.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = warto było sprawdzić intuicyjnie czy warto iść do sklepu na Pradze. Na przyszłość wdrażam więcej uwagi a mniej działania "na pałę".
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #193 : Grudnia 28, 2010, 01:30:03 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.27 Poniedziałek
Energia = 100-110-120
Modelowanie stanu Bogactwa = 105-115-135

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #194 : Grudnia 29, 2010, 00:42:51 »

10.12.28 Wtorek
Dzisiaj sporo wypoczynku. Zrobiłam sobie trzy półgodzinne sesje ćwiczeń energii. Bardzo przyjemne uczucie. Oprócz tego, że przyjemne to czuję jak rosnąca energia wymywa stare sprawy i co jakiś czas wydobywa je na powierzchnię. Bardzo lubię ten moment, kiedy staje się dla mnie oczywiste o co tym razem chodzi. Najczęściej są to stare "rupiecie" do usunięcia. Włączam uruchamiam wtedy komendę "Delate" i to stare znika. Trochę jednak to trwało zanim się nauczyłam rozpoznawać co jest jeszcze użyteczne a co nie i usuwać to co nie. Przejściowo nawet miałam pretensje do Kazika, że mi to sam nie usunie. Później zaczęłam intelektualnie wiedzieć, że jest dużo lepiej jeśli ja to sama zrobię (w końcu wiem jak, przećwiczyliśmy to z Kazikiem wiele razy) jednak dalej oczekiwałam do niego pomocy. Teraz jestem mu wdzięczna, że mnie nauczył bym to robiła samodzielnie.

Miałam też bardzo ważną rozmowę z bliską mi osobą o tym co robić z lękiem, kiedy przychodzi. Chyba jej pomogłam swoją postawą i wskazówkami.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = trzy porządne sesje ćwiczeń a, nie trochę ćwiczeń przy okazji tylko cała uwaga na taniec z energią - super
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = mogłam częściej poprawiać swoją formę.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #195 : Grudnia 29, 2010, 00:46:45 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.28 Wtorek
Energia = 105-120-135
Modelowanie stanu Bogactwa = 100-110-115
Dalej rozwijaj zasoby - jakich ci brakuje?
Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #196 : Grudnia 29, 2010, 14:12:15 »

10.12.29 środa
Ciekawy dzień. Z trzech różnych źródeł dostałam informację, że aktywne stosowanie miłości jest ważne dla mnie i kilku ważnych dla mnie spraw. Oprócz tego dzień odkryć i fajnego bycia z przyjaznymi ludźmi.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = otwartość na prawdę o tym jak się rzeczy naprawdę mają. Otwartość ta dzisiaj została sowicie nagrodzona.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = trochę n=mniej alkoholu.
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #197 : Grudnia 31, 2010, 01:20:04 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.29 Środa
Energia = 115-125-140
Modelowanie stanu Bogactwa = 115-130-140

Pozdrawiam Kazik

Maria Z.
Menadżer
Uczestnik

« Odpowiedz #198 : Grudnia 31, 2010, 01:25:05 »

10.12.30 Czwartek
Sporo relaksu i dzień przeżywany na spokojnie.

Postęp:
1. To, co najbardziej zbliżyło mnie do celu (i warto to powtarzać w przyszłości) = uruchamiałam energię miłości.
2. To, co najbardziej warto było zrobić inaczej (jak?) = dałam się sprowokować i zareagowałam niską klasą. Potrzebuję na co dzień dużo więcej uwagi, życzliwości i spokoju
Kazimierz F. Nalepa
Kazimierz F. Nalepa
Moderator
Uczestnik
*

« Odpowiedz #199 : Grudnia 31, 2010, 01:29:00 »

Komentarz do treningu Marii 2010.12.30 Czwartek
Energia = 125-135-150
Modelowanie stanu Bogactwa = 125-14-160
Bardzo duże gratulacje. Musiałaś zrobić coś bardzo skutecznego. Wyniki wyraźnie wzrosły.

Pozdrawiam Kazik

Tagi:
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!